2018. február 28., szerda

1x Divatos Aranyos Szarvas Hold madár galamb szív Kulcs hajcsat Esküvői Ékszer kiegészítők Ajándék - Jelenlegi ára: 135

â?? â?? Feature: Brand new and high quality.
Simple and fashion design.
Suitable for wedding, party and other occasions.
The best gift for friends, family, coworks and so on.
Material: Alloy.
Size: See the picture.
Color: Gold, Silver.
Package Includes: 1 Pc * Hair Clip.
NO Retail Box. Packed Safely in Bubble Bag!
P106823
Vásárlással kapcsolatos fontos információk:
Köszöntjük oldalunkon!
Az adásvétel megkönnyítése érdekében, kérjük olvassa el vásárlási feltételeinket, melyeket rendelésével automatikusan elfogad.
Kedvezmény: Amennyiben termékeink közül minimum 50 db-ot vásárol, kedvezményt biztosítunk. Kérjük igényelje a kedvezményt ügyfélszolgálatunktól.
US hálózati csatlakozós termékeink esetén, külön rendelhető a termékeink között található US-EU átalakító adapter.
Fontos! Ha a leírásban NEM szerepel, hogy "We dont offer color/pattern/size choice" (szín/minta/méret nem választható), akkor rendeléskor kérjük mindenképp írja bele a megjegyzés rovatba a kiválasztott színt/mintát/méretet, ellenkező esetben kollégáink véletlenszerűen postázzák. Ez esetben utólagos reklamációt nem fogadunk el.
Ahol a "We dont offer color/pattern/size choice" kijelentés szerepel, sajnos nincs lehetőség szín/minta/méret kiválasztására. Ilyenkor kollégáink véletlenszerűen küldik a termékeket.
Kommunikáció: minden esetben kizárólag email-ben, mert így visszakövethetőek a beszélgetések.
Hibás termék: visszautaljuk a vételárat vagy újrapostázzuk a terméket megállapodástól függően, miután visszapostázta a megadott címre.
Visszautalás: a vételárat visszautaljuk, vagy a terméket újraküldjük ha nem érkezik meg a termék.
Ez esetben kérjük jelezze email-en keresztül, hogy megoldást találhassunk a problémára!
Garancia: 3 hónap! Amennyiben valóban hibás a termék, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és kicseréljük vagy visszavásároljuk a terméket megegyezéstől függően.
Számlázás: Az elektronikus számlát (pdf. formátumú) Angliában regisztrált cégünk állítja ki, az ÁFA nem kimutatható, az utalás magyar céges számlánkra történik.
A szállítási idő: az összeg átutalása után 9-12 munkanap, de a postától függően előfordulhat a 25-35 munkanap is! A posta szállítási idejéért cégünk nem tud felelősséget vállalni, az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!
Nagyon fontos! Kérjük ne vásároljanak akkor, ha nem tudják kivárni az esetleges 35 munkanap szállítási időt!
strong>Postázás: Termékeinket külföldről postázzuk.
Nagy raktárkészletünk miatt előfordulhat, hogy egy-két termék átmenetileg vagy véglegesen elfogy raktárunkból, erről mindenképp időben értesítjük és megfelelő megoldást kínálunk.
Utalás: Kizárólag átutalást (házibank, netbank) fogadunk el (bankszámláról bankszámlára), Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM!
Átutalásnál a rendelésszámot feltétlenül adja meg a közlemény rovatba, ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését. Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincs kiindulópontunk!
Fizetés/szállítás:
-2000Ft felett (postaköltséggel együtt) CSAK es KIZÁRÓLAG ajánlottan postázzuk a terméket az alábbiak szerint:
-Ajánlott posta esetén az első termékre a posta 890Ft , minden további 250 Ft/db.
- Sima Levélként 2000Ft alatt: az első termékre a posta 250Ft, minden további termék posta díja 250Ft/db.
Átvétel: azoknak a vásárlóknak akik nem veszik át a rendelt terméket a postától és visszaküldésre kerül a termék cégünkhöz, a postaköltség újbóli megfizetésével tudjuk csak újraküldeni, illetve amennyiben az összeget kéri vissza, a termékek árát tudjuk csak visszautalni, postaköltség nélkül. A termék átvétele az Ön felelőssége! Amennyiben a Mi hibánkból nem tudja átvenni, pl téves címzés miatt, így a postaköltség minket terhel.
Amennyiben a megrendelést követő 24 órán belül nem kap emailt tőlünk, ez azt jelenti, hogy az email cím (freemail és citromail esetén főleg) visszadobta a küldött email-t. Ilyenkor küldjön üzenetet egy másik e-mail címről.
Kellemes Vásárlást Kívánunk!

Jelenlegi ára: 135 Ft
Az aukció vége: 2018-03-21 19:51 .

Feladatgyűjtemény a bibliográfiai adatfeldolgoz... - Jelenlegi ára: 100 Ft

Feladatgyűjtemény magyarázatokkal a bibliográfiai adatfeldolgozáshoz I.
EGREGIA NYÍREGYHÁZA 1995
A képek szerint! 1-2 OLDAL CERUZÁVAL KITÖLTVE.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TERMÉKEIM KÖZÖTT NAGYON SOK KÖNYV, ÚJSÁG KÉPREGÉNY TALÁLHATÓ AKÁR 1 FT-RÓL!
TÖBB TERMÉK EGYÜTTES MEGVÁSÁRLÁSÁVAL POSTAKÖLTSÉG SPÓROLHATÓ!!!
TOVÁBBI TERMÉKEIM MEGTEKINTÉSÉHEZ KATT IDE!!
A szállítási költség a postai díjszabás alapján kerül megállapításra, semmilyen plusz költséget /csomagolás, boríték stb/ nem számolok fel! Ennek a terméknek a pontos szállítási költsége a " Szállítási, és garanciális feltételek" fülre kattintva olvasható!!


Jelenlegi ára: 100 Ft
Az aukció vége: 2018-03-21 19:34 .

REGATTA Professional Softshell kabát Heineken Logo -val, M - es méret - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Eladó a képeken látható Regatta Professional softshell outdoor túra és sport kabát, Heineken Logo -val. A kabát nagyon keveset használt, mindössze két három alkalommal volt rajtam, mondhatni újszerű.  
Gyártó: Regatta Professional
Minőség: keveset használt 
Méret:   M , EUR 50
Váll (cm): 47
Karhossz (cm): 64
Hossz (cm): 69
Tulajdonságok :
Szín: Fekete
Két oldalt zipzáras zsebekkel
Elől zipzáras
Magasított álló nyakrész
Kérek mindenkit, hogy mindig a mért adatokat tekintse pontosnak!
 A címkében szereplő méret esetlegesen megtévesztő lehet, a gyártók által használt méretezési különbségek miatt!
Amennyiben tetszett a termékem, de valamiért nem megfelelő az Ön számára kérem, nézzen szét a többi aukcióm között. Rengeteg outdoor, sport és túraruhát valamint kiegészítőt hirdetek ezen kívül is, ami között hátha megtalálja az Önnek megfelelőt.
Kérek minden kedves látogatómat, ha mód és lehetőség van rá, ne licitáljon komolytalanul vagy vásárlási szándék nélkül, időt és energiát spórolva egymásnak.
Minden esetben igyekszem a legrövidebb időn belül postázni a megvásárolt terméket (általában 1-2 nap), ezért kérném a vevőt is, hogy a fizetést is próbálja meg hasonló időn belül teljesíteni. Amennyiben ezt nem tudná megoldani, akkor erről még licitálás előtt legyen kedves tájékoztatni. Az aukció zárását követően automatikusan, levélben tájékoztatom a Vevőt az utaláshoz szükséges adatokról. Kérném a Vevőt, amennyiben Ő nyeri az aukciót, 24 órán belül vegye fel velem a kapcsolatot és jelezze, hogy hova és milyen formában kéri a csomagot.
Igyekszem minden ruhát úgy lefotózni, hogy a képek ruha állapotát tökéletesen bemutassák. Az új, vagy újszerű megjelölésű ruhák esetében, ha külön nem tüntetem fel, mind hibátlan állapotúak. A használt megjelölésű ruháknál előfordulhat minimális esztétikai hiba, ami elkerülheti a figyelmemet (főleg nehezen észrevehető helyeken). Kérek mindenkit ennek tudatában licitáljon.  
Jó keresgélést, és jó Vaterázást !!!!

Jelenlegi ára: 3 900 Ft
Az aukció vége: 2018-03-07 19:05 .

Hegesztési varratmérő - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Használt sarokvarratmérő eladó.
Mérési tartomány: 0-20mm.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-21 19:12 .

Mágikus toll 1 ft NMÁ ! ! ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 2-3 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-03-21 15:43 .

0M001 Retro WESTEL 900 pléhdoboz fémdoboz - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Retro kék telefonos díszdoboz, pléh doboz, szép állapotban.
Felirat:
WESTEL 900Szélesség: 11. 5 cmHosszúság: 23 cmMagasság: 2 cmSúly: 0. 155 kg
Termékeim között több fémdoboz található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több pléhdoboz található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( plédoboz pléhdoboz pléh doboz fémdoboz fém doboz reklámdoboz reklám doboz kávésdoboz kávés doboz plé doboz tengerpart bádogdoboz pálmafa teásdoboz teás doboz afrikai mintás pálmafás )

Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2018-03-04 23:49 .

Ormos Mária - A Matteotti- ügy - Jelenlegi ára: 300 Ft


 A Matteotti- ügy c. könyv, képek szerint.
A külső védőborító élei, sarkai kopottasak.
A könyv néhány középső oldalának sarka behajlott, hátulsó oldalai enyhén hullámosak.
Oldalszám: 189
A postaköltség tájékoztató jellegű!
Banki adatok:


Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2018-03-20 12:31 .

Two Bare Feet thermo sport felső aláöltözet XS-S-es - Jelenlegi ára: 790 Ft


                                 KÖSZÖNTELEK OLDALAMON!  
Thermo sport aláöltözetet, felsőt kínálok  .
Two Bare Feet  márkájú.
Több szabadtéri sporthoz ajánlott.
Hossz: 58cm.
Mellbőség: 43cm.
Ujjhossz nyaktól: 61cm.
Beleírt méret nincs, kb : XS-S-es
 
OLVASD EL FIGYELMESEN, A LENT LEÍRT VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEKET!  
A SZÍN NEM FAKÓ, ROSSZAK A FÉNYVISZONYOK.
 AZ ANYAG  NINCS MOSVA, VASALVA.
 
 
AKCIÓ!
VÁSÁROLJ 5 DB TERMÉKET, ÉS A LEGOLCSÓBBAT AJÁNDÉKBA KAPOD!!
NEM ÚJ RUHA, ENNEK TUDATÁBAN LICITÁLJ.
 HA KÉRDÉSED VAN ÍRJ, SZÍVESEN VÁLASZOLOK.
MOSVA, VASALVA NINCS, VISELÉSBŐL, MOSÁSBÓL ADÓDÓ KOPÁS, FOLT, MINTA TÖREDEZETTSÉG   LEHETSÉGESES. HA NAGYOBB HIBÁT LÁTOK, JELZEM A LEÍRÁSBAN. HA VÉLETLENÜL NEM VENNÉM ÉSZRE ÍRJ, ÉS MEGEGGYEZÜNK!
CSAK KOMOLY ÉRDEKLŐDŐ LICITÁLJON, ÖT NAPON BELÜL VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT. UTALÁS MAX 10 NAPON BELÜL HA KÉRED, A FIZETÉSSEL TUDOK VÁRNI. HASZNÁLT RUHA, GARANCIÁT NEM VÁLLALOK, A KÉPEK TÜKRÖZIK A MINŐSÉGET!
SZÁLLÍTÁS  UTALÁS UTÁN KEDD, ÉS PÉNTEK, HA KÉSEK, JELZEM. SÜRGŐS ESETBEN MEGOLDOM A SZÁLLÍTÁST!
2017. 01. 01- POSTAI SZÁLLÍTÁS VÁLTOZÁS!! Az ajánlott leveleket csak postán maradóra tudom küldeni!
CSOMAGOLÁS UTÁN TUDOK PONTOS POSTA DÍJAT ÍRNI.
KÖSZÖNÖM, HOGY MEGNÉZTED OLDALAMAT.
FOLYAMATOSAN TÖLTÖK FEL RUHÁKAT, LÁTOGASS VISSZA , JÓ ÁRON MÁRKÁS RUHÁT TALÁLSZ AZ EGÉSZ CSALÁDRA!


Jelenlegi ára: 790 Ft
Az aukció vége: 2018-03-21 13:38 .

TV Superstars Playstation3 PS3 Move játék - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Eladó Playstation3 játékszoftver,
eredeti dobozában, kiskönyvvel, hibátlan karcmentes állapotban.
 Sima levélként a kézbesítésére felelősséget nem vállalhatok.
A játék használatához "Move" kamera (termékeim közt található) és vezérlő szükséges!

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-21 18:16 .

Matchbox Ford Thunderbird 1 - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

FIGYELEM!
Fontos változás!
A Magyar Posta , 2017-től  minden 2. 5 centiméter vastagságot meghaladó küldeményt, CSOMAGKÉNT fog kezelni! Kérnék mindenkit, akinek a személyes átvétel, vagy a Foxpost, DPD, MPL nem fog megfeleni, az NE licitáljon!
Köszönöm a figyelmet!
Matchbox FT 1 , bontatlan bliszteres.
  A szerelőfigura (2. 7 cm magas) nem képezi az aukció tárgyát.
Posta van.
Kérem tekintse meg a többi aukciómat!
Általános Információk
Számlázás: 2016 február végétől, minden eladott termékemről nyugtát állítok ki, számla igényt kérnék előre jelezni.
Postázás: A vételár beérkezését követően, másnap feladom a terméket, amennyiben valamiért csúszok, azt telefonon jelezni fogom.
Árképzés: Nem indítok semmit 1 forintról, az ár azt az árat tükrözi, amennyiért minimum el szeretném adni, ez persze változik többszöri meghirdetésnél.
Személyes átvétel: Átvételi pontok, Pólus Center, illetve újpesti Stop Shop, egyéb esetben posta.
Termékek összevárása: Természetesen lehetőség van rá, kérem jelezni.
Saját festésű járművek: Hobbiszinten, műkedvelőként  "követem el" őket, egyediek, egyszer hirdetem őket, nem ismétlem az aukciót.
EFI0228
Bármilyen egyéb kérdés merül fel, szívesen válaszolok.


Jelenlegi ára: 1 400 Ft
Az aukció vége: 2018-03-21 12:46 .

Felnőtt roller 15cm-s kerekekkel - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

A rollert unokám használta néhényszor míg nyáron nálam volt.
Kerekek átmérője 15cm, összecsukható, a kormány magassága állítható, hevederrel vállon is hordható. Szerkezete könnyű alumínium. Hátsó kerékkel fékezhető. 100kg-i terhelhető.
Szállításban tudok segíteni Nyiregyháza- Budapest vasútvonalon.
Az ár nem tartalmazza a csomagként küldés díját.
Kérdésére szívesen válaszolok.

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-20 19:42 .

ÚJ 4K 16Mp Furibee F60 Akciókamera Sportkamera fejkamera UltraHD vízálló, ütésálló + KIEGÉSZÍTŐK - Jelenlegi ára: 8 990


Firebee Akciókamera
Szállítási idő 10-15 munkanap!
Miőség mindenek felett!
Rögzítsd a legjobb pillanatokat, készíts felejhetetlen videókat! Ússzás? Bringázás? Hegymászás? Búvárkodás? Legyen bármilyen sport, egy jó akciókamerával ezek az emékek örökké veled maradnak, mégohozzá UltraHD 4K minőségben!   IP68-as szabvány szerinti víz és pot védelem ami 30m-es vízállóságot tesz lehetővé! A beépített LCD kijelzőnek köszönhetően azonnal visszanézheted hogy sikerült a felvétel. Csatlkoztasd telefondohoz WIFI-n keresztül és vezéreld a kamerát az applikációból!  A FureBee F60-ban mindenben minden megtalálható ami egy felsőkategóriás sportkamerában, méghozzá töredék áron:
UltraHD 4K felbontás: ✓
Vízállóság 30m-ig: ✓
Porállóság: ✓
Ütésállóság: ✓
LCD kijelző: ✓
WIFI kapcsolat:  ✓
Szabvány szerelékek: ✓
Termék információk:
-AllWiner V3 chipset
-4K 16Mp felbontás 30Fps, HD felbontás 60Fps
-2"-os kijelző
-Alkalmas autóba fedélzeti kamerának is
-Ultra könnyű és apró, egyszerüen hordozható
-Súly 55g
-Méret 5, 9x4x2, 8cm
-WIFI kapcsolat, telfonnal vezérelhető, hatótáb: 10m
-Beépített akkumulátor 900mAh
-Fomrtáumok: Videó: MP4, Fénykép: JPG
-IP68 víz és porállósági szabvány(tokkal)
-Vízálló és ütésálló tokkal és szabvány szerelékekkel
Más típusú sportkamerát keresel? Nézd meg kínáltunk itt:
 Sportkameráink
Vagy írd meg az igényeid és mi megtlaáljuk számodra  legmegfelelőbbet!
Kérdésed van? Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot! Szakértőnk általában 1-2 órán belül, de legkésőbb még aznap válaszol kérdésedre!
Csomag tartalma:
1x Akciókamera
1x Szerelékek(lásd képen)
Szállítás & Fizetés
Szállítási díj:
Szállítás levélként: 990Ft
Ajánlott levél: 1490Ft
FONTOS: A termék külföldről érkezik, a szállítási idő általában 10-15 munkanap, de extrém esetben előfordulhat a 30-35 munkanap is! Kérem vegye ezt figyelembe ha alkalomra vagy ajándékot rendel. A terméket a Posta kézbesíti, a kisebb küldeményeket a postaládába, a nyomonkövetésiszámmal ellátott vagy nagyobb küldeményeket, ajánlott levélként kezeli!
A külfölről érkező termékek esetében felmerülhet vámkötelezettség. Minden küldemény 6600Ft érték határig vámmentes, fizetési kötelezettség nincs! 6600 FT felett felmerülhet fizetési kötelezettség ami a vételár 27%-a. Mivel a vámosoknak nincs lehetőségük minden csomagot ellenőrizni, így nem minden esetben merül fel plusz költség, de mivel mi szeretnénk jogszabályi kötelezettségünknek elget tenni így azt javasoljuk számolj ezzel a tétellel.  Sima levélként - bár nem szokott probléma adódni - sajnos nincs lehetőség a semmilyen reklamációra, elveszéssel, szálíltási idővel kapcsolatban, így kérem ezt a lehetőséget mindenki saját felelőségére válassza.
A rendeléssel kijelented hogy elfogadod a fenti feltételeket és az ÁSZF-et!
Fizetési lehetőségek:
Bankiátutalás
Bankibefizetés
Rózseszín csekk címre
Utánvételre külföldi küldemény esetén sajnos nincs lehetőség!
Miért tőlünk vásárolj?
Értünk ahoz amit árulunk! Kérdésed van? Bizonytalan vagy? Vedd fel velünk a kapcsolatot! Szívesen segítünk!
Több éves tapasztalatunk és nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően, a legjobb árakat tudjuk neked kínálni!
100%-os megbízható eladó
Nem árulunk zsákbamacskát amit látsz azt kapod!
Legális válalkozás, amely mögött stabil cég áll
Több mint 5 éves tapasztalat vaterás értékesítésben
Vevőközpontú, 5 csillagos eladó, 99%-os elégedettségi mutatóval
A világon bárhova szállítunk, változatlan díjakkal!!
És hogy lásd nem csak a levegőbe beszélünk!
Néhány értékelés a több ezer elégedett vásárlótól.


Jelenlegi ára: 8 990 Ft
Az aukció vége: 2018-03-21 14:38 .

HEMATIT ásvány rózsafüzér,imalánc,nyaklánc - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Hematit gyöngyös, klasszikus rózsafüzér, imalánc, nyaklánc.
lánc hossza: 70+15cm
A TERMÉK  KÉSZLETEN VAN!       
Megrendelést követően automatikusan megkapod e-mailben az átutaláshoz szükséges adatokat.            
Ha 5. 000, -Ft feletti összegben vásárolsz termékeimből, akkor postaköltséget nem kell fizetned, ingyen ajánlott postával teljesítem megrendelésed!
 


Jelenlegi ára: 1 100 Ft
Az aukció vége: 2018-03-20 20:26 .

French press dugattyús kávé- és teafőző - Jelenlegi ára: 3 990 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
French press dugattyús kávé- és teafőző
Szeretsz kísérletezni a különböző kávé- és teakülönlegességekkel? Ha igazi ínyencnek tartod magad, akkor ezt a kancsót Neked ajánljuk!
Készíts ínycsiklandozó fekete teát, vagy kapucsínót a french press segítségével! Professzionális és pénztárcakímélő megoldás az ital gourmet-k számára!
Ezzel a dekoratív konyhai eszközzel percek alatt varázsolhatsz finom gőzölgő italt. A dugattyús szerkezetű kancsóban készült kávé fő ismérve, hogy bár hígabb, de aromásabb, és egyedi ízvilággal rendelkezik. Duplaszűrős szerkezetével kifogástalan minőségű kávéval örvendeztetheted meg vendégeidet.
Szálas- és gyümölcsdarabos teák elkészítéséhez a legideálisabb kellék. Száz százalékosan zacc és teafűmentessé szűri kedvenc italaidat. Szilikon csúszásgátló talpazata megakadályozza, hogy használat közben elmozduljon a helyéről. Utazáskor hű útitársaddá válik, hiszen áramot sem kell használnod hozzá.
 
Használata rendkívül egyszerű:
1. Vedd le a dugattyús kancsó tetejét.
2. Tedd bele a kávét, vagy a teafüvet.
3. Önts rá forró vizet.
4. Hagyd állni pár percig.
5. Nyomd bele óvatos mozdulattal a dugattyús fedőt.
Technikai információk:
French press kávé- és teafőző
Méret: 17 x 13 cm (fogóval együtt)
Űrmérték: 800 ml
Szálas tea készítményekhez ideális
Kifogástalan zacc leszűrés
Professzionális szerkezet
Minőségi dizájn
Csúszásgátló talp
Dupla szűrős
Anyaga: üveg, műanyag és rozsdamentes acél
 
Eredeti ár: 6 590 Ft
Akciós ár:
3 990 Ft
 
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2018-03-13 22:05 .

Kreatív cuccok! Természetes ásványból készült 5-8 mm-es színes chips 20cm-es szál - Jelenlegi ára: 400 Ft


Új, 5-8 mm-es természetes ásvány chips 20cm-es szál.
Kérésre átfűzöm gumis damilra. Így karkötőként azonnal hordható.
400Ft-ért 20cm-nyi színes ásványchipset küldök.
Töltöttem fel különleges természetes ásványgyöngyöket, három féle betűgyöngyöt, roppantott  és Millefiori üveggyöngyöket.
Termékkínálatom folyamatosan bővül. Jelmezek, baba- és gyerekruhák, ruhacsomagok, ékszerek, női felsőruházat, fehérnemű.
Postázási feltételek:
Foxpost hetente egyszer, általában hétvégén. Ha sürgős, a postát javaslom.
Posta, Mpl csomagautomata hetente többször, farsangi szezonban minden nap.
Csak előre utalás után postázok és csak ajánlottan.
Köszönöm, hogy végigolvastad. Visszavárlak.
Számlázási feltételek:


Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2018-03-20 18:51 .

LED Fidget Spinner - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 990 ft.
1 db/küldemény
ph/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-02-28 18:03 .

Műköröm csiszológép, elektromos köröm csiszoló,polírozó+6db fej - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

További termékeim megtekintéséhez kattints : IDE
Üdvözöllek az oldalamon!
Hogy miért érdemes tőlem vásárolni? Összefoglalom a lényeget:
Teljeskörűen tájékoztatom minden esetben a vevőimet a rendelés folyamatáról, állapotáról
Az értékeléseim önmagukért beszélnek! Kell ennél több? Ne habozz rendelni, állok rendelkezésedre!
Vásárlás előtt kérlek olvasd el:
A rendelés leadása után kérlek minél hamarabb vegyük fel egymással a kapcsolatot. A termék leütésekor álltalában aznap, de legkésőbb másnap írok egy emailt amiben tájékoztatást küldök a rendelés részleteiről.
A terméket előreutalás után rendelem meg , utánvétre és személyes átvételre nincs lehetőség!
A csomag(ok) külföldről érkeznek, így a szállítási időt 15-25 munkanapra kell kalkulálni.
 A rendelés feldogozása után  elküldöm a csomag nyomonkövetési számát és az oldalak linkjét ahol követhető az útja. Ha nem áll rendelkezésre nyomonkövetési szám, akkor egy várható érkezési időpontot adok meg.
100%-os PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Amennyiben a hosszú szállítási idő miatt kétségeid lennének, nem kell aggódnod. Probléma esetén vagy visszafizetem a teljes utalt összeget, vagy újrarendelem a terméket. Ezt te döntöd majd el.


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2018-03-20 14:52 .

Clatronic digitális kávéfőző - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció tárgya egy Clatronic digitális kávéfőző
Kanna űrtartalom: 1. 1 l (kb. 10 csésze)
Digitális kijelző
24 órára előreprogramozható
Óra funkció
Melegentartó tálca
Csöpögésgátlóval ellátott filtertartó
Vízszintjelző
Termékeimet csak GLS futárszolgálattal küldöm. 1000 Ft/csomag. Az 1000 Ft-os csomagszállítási díjba kb. 5-6 megnyert termék fér bele, amit egyszerre tudok küldeni.
Minden termékemet külön fotózom, sorszámozom. Amennyiben rendelkezem hozzá leírással, kiegészítőkkel vagy tartozékokkal, azokat is a termék mellé fotózom.
Kipróbálva volt, tökéletesen működik.

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-06 13:51 .

Exkluzív magas henger díszdoboz, ajándékdoboz, rózsadoboz 14cmx17cm, Vintage szürke: nagy - Jelenlegi ára: 1 090 Ft

Üdvözöllek Kedves Látogató, köszönöm, hogy benéztél!
Ebben az aukióban egy exkluzív dsizdobozt vásrolhatsz meg.
Többféle módon felhasználható, ajándék csomagoláshoz, tároló doboznak, rózsaboxnak, stb.....
Nézz szét az aukcióim között, sok-sok érdekes dolgot találsz!
Ha több terméket vásárolsz, akkor egy csomagban tudom postázni.


Jelenlegi ára: 1 090 Ft
Az aukció vége: 2018-03-21 07:47 .

2018. február 27., kedd

Suzuki LED index relé GSX-R Bandit 600 SV GSX 650 - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Suzuki LED-es index relé
Ha Led-esre cserélted a gyári 21w-os irányjelződet, akkor erre van szükséged, hogy ne villogjon úgy mint az atom.
Típus specifikus, teljesen kompatibilis az alábbi motorokkal:
Suzuki VL 800 Intruder Volusia 2001 - 2005
Suzuki VL 800 Intruder C800 2006 -
Suzuki VZ 800 Intruder M800 2010 -
Suzuki VZ 800 Intruder M800 2005 - 2009
Suzuki VZ 800 Marauder 1997 - 2002
Suzuki SV 1000 N/S összes
Suzuki DL 1000 V-Strom 2002 - 2010
Suzuki GSX-R 1000 2001 - 2007
Suzuki GSX-R 1000 2009 - 2011
Suzuki GSX-R 1000 2012 - now
Suzuki GSX 1200 1999 - 2001
Suzuki GSF 1200 Bandit 2001 - 2005
Suzuki GSF 1250 Bandit 2007 -
Suzuki GSX 1250 F/FA 2010 -
Suzuki B-King 1300 2007 -
Suzuki GSX-R 1300 Hayabusa 1999 -
Suzuki GSX 1400 összes
Suzuki VL 1500 LC Intruder 1998 - 2008
Suzuki VL 1500 C1500T Intruder 2013 -
Suzuki VLR 1800 Intruder C1800 R 2008 -
Suzuki VZR 1800 Intruder M1800 R 2006 - 2010
Suzuki VL 125 Intruder 2000 - 2007
Suzuki RV 125 Van Van 2003 -
Suzuki GZ 125 Marauder 1998 - 2010
Suzuki AN 250 Burgman 1998 - 2006
Suzuki VL 250 Intruder 2000 - 2007
Suzuki TU 250 X 1997 - 2001
Suzuki GZ 250 Marauder 1999 - 2001
Suzuki AN 400 Burgman 1999 -
Suzuki DR-Z 400  2000 - 2009
Suzuki GSR 600 2006 - 2011
Suzuki GSF 600 Bandit 2000 - 2004
Suzuki GSX-F 600 1998 - 2006
Suzuki GSX-R 600 2009 - 2012
Suzuki GSX-R 600 1998 - 2008
Suzuki GSX-R 600 2008 - 2009
Suzuki SV 650 N/S, összes
Suzuki AN 650 Burgman 2003 -
Suzuki GSF 650 N/S Bandit 2005 -
Suzuki SFV 650 Gladius 2009 -
Suzuki GSX-F 650 2008 -
Suzuki GSF 650 N/S Bandit 2005 -
Suzuki SFV 650 Gladius  2009 -
Suzuki GSR 750 2011 -
Suzuki GSX 750 1998 - 2001
Suzuki GSX-R 750 1998 - 1999
Suzuki GSX-F 750 1998 - 2006
Suzuki GSX-R 750 2009 - 2013
Suzuki GSX-R 750 1998 - 2008
Valószínű, hogy kompatibilis lehet más motorokkal is, ha gyárilag 6 vagy 7 lábú relével szerelték azt.
Ha nem vagy benne biztos, leütés előtt inkább kérdezz!
Tudok más motorokhoz, is ilyen relét, de csak rendelésre…
A relé a motoros szezonra való tekintettel, van raktáron. Leütés után egyből tudom küldeni.
Ára: 9. 900. Ft

Jelenlegi ára: 9 900 Ft
Az aukció vége: 2018-03-20 09:28 .

Tascam DR-05 V2 digitális rögzítő - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

Kézi hangfelvevő.
Kézi hangfelvevő
Beépített gömbkarakterisztikás sztereó kondenzátormikrofonok 125 dB SPL maximum érzékenységgel
WAV (BWF) lineáris PCM felvétel akár 96kHz/24bit felbontással
Sztereó MP3 felvétel 32 - 320Kbps bitsűrűséggel
A zenei felvételre optimalizált Peak Reduction funkció automatikusan beállítja az előerősítés mértékét felvétel közben
Limiter és felüláteresztő szűrő a torzításmentes felvétel érdekében
Automata vagy kézi szintbeállítás
Időzített felvétel indítás a felvevő gomb lenyomása után 5 vagy 10 másodperccel
Automata vagy kézi sávváltás
Változtatható sebességű lejátszás (50% - 150%) a hangmagasság-változás nélkül
Hurkolt és ismétlő lejátszás
A Level Align funkció kiegyenlíti az eltérő hangerőszinteket lejátszás közben
Lejátszási EQ beállítási lehetőség
Szerkesztés funkció (felosztás vagy törlés)
Fájlonként akár 99 jelölőpont is elhelyezhető
Kromatikus hangoló
3, 5mm-es sztereó mikrofon/vonalbemenet
Tápellátás és fájlátvitel USB 2. 0 porton keresztül
2 másodperces felvétel előtti puffer
A Jump back funkció egy gombnyomással az előző pontra ugrik (1 - 10, 20, 30 másodperc)
3, 5mm-es fejhallgató/vonalkimenet
Beépített hangszóró
microSD (64MB – 2GB)/microSDHC (4GB – 32GB) kártyafoglalat (4GB-os kártya mellékelve)
Tápellátás 2db AA elemmel, AC adapterrel (opcionális: PS-P515U) vagy USB busztáppal
Állványrögzítő foglalat
Méret: 61x141x26mm
Tömeg: 116g
Új termék, gyári csomagolásban, készleten van!
A termékeink csomagolássérültek lehetnek.  
(Általában esztétikai - pl. a doboz ragasztott)
Minden termékről számlát állítunk ki, valamint gyártói vagy bolti garanciát adunk hozzá!
Elérhetőek vagyunk munkaidőben, hétfőtől-péntekig 9: 00-17: 00 között
Kérhető előre utalás után csomagként vagy utánvéttel is
A külföldről beszerzett termékekhez idegennyelvű használati utasítás tartozik!
Üdvözlettel: Correct Shop Kft.

Jelenlegi ára: 29 990 Ft
Az aukció vége: 2018-03-20 15:23 .

Magyar- és Erdélyország története (reprint) - Geig - Jelenlegi ára: 2 880 Ft

Magyar- és Erdélyország története (reprint) - Geiger Péter N. János
Kiadó: Anno Kiadó Bt.
Kiadás éve: 2005
Nyomda: Kinizsi Nyomda
ISBN: 9789633756805
Kötés típusa:: ragasztott kemény papír
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 24. 50cm, Magasság: 33. 50cm
Ajándékozható
Állapot: Kiváló
Megjegyzés: Olvasatlan példány.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség: Budapest V. kerület, IX. kerület,   Baja, Balatonfüred, Békéscsaba , Debrecen Dunaújváros,  Eger, Gyöngyös , Győr,   Kecskemét, Mátészalka,   Miskolc,   Nyíregyháza , Pécs, Sopron, Szarvas, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szentes, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, ZalaegerszegHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 890 Ft4. 000-7. 999 Ft - 690 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 690 Ft4. 000-7. 999 Ft - 550 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor- PayPal rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés rendelés véglegesítéskor
[(**27419046**)]

Jelenlegi ára: 2 880 Ft
Az aukció vége: 2018-03-20 14:24 .

Xaver Varnus - Életem az orgona - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Ezzel a fantasztikus DVD-vel most mindenki bepillantást nyerhet a művész kalandos életébe és megtudhat róla izgalmas titkokat, amelyekről eddig még sosem beszélt. Igazán különleges pillanatokkal lehetünk gazdagabbak, ugyanis Xavérról olyan hírességek beszélnek mint Vitray Tamás, Presser Gábor, Faludy György, Czeizel Endre.  

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-20 09:08 .

Járóka - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

Kényelmes és biztonságos játszóteret nyújt gyermeke számára a Lamb Desing fajáróka. Praktikus, mert a fekvőfelülete 3 magasságban állítható. A járókát már az újszülött gyerek érkezésétől fogva használhatod. A fekvő felület magasság állításának köszönhetően a babával együtt nő. A fekvő felületet a legalsó pozícióba való állítása után a járóka a baba 2 éves koráig  használható. Görgős-fékezhető kerekekkel van szerelve, aminek köszönhetően könnyen mozgatható az anyukák számára. A rácsokba kapaszkodva segíti a kúszó – mászó baba mozgásfejlődését. A járóka készítésekor figyelembe véve a babák biztonságát, a járóka felső részének élei le lettek kerekítve, ezzel is biztonságosabbá téve azt, hogy amikor a baba szeretne felállni és belekapaszkodik ne üsse és sértse meg magát. A fajáróka jó minőségű magyar bükkfából készült ami bababarát “ kékangyalos” minősítéssel rendelkező felületkezelővel van ellátva.  A bababarát festéknek köszönhetően a baba egészségére teljesen ártalmatlan anyagot tartalmaz. Kiváló magyar termék, melynek minden része gondos odafigyeléssel készült a babák és szüleik teljes megelégedésére. A járóka ideális választás pl. a nagyszülőkhöz érkező látogatások alkalmára is, mert a gyerek kényelmesen alhat és játszat benne. Fekvőfelülete 16 mm-es forgácslapból készült, mely nagy teherbírással rendelkezik. 1 cm-es szivaccsal és vanília színű mosható PVC-vel van bevonva, amit aranyos álommanó minta díszít. A fekvőfelület anyaga mosható, ezért bármikor könnyen tisztítható. Esztétikus megjelenésével, meleg, barátságos színeivel bármelyik nappali vagy gyerekszoba díszévé válhat. A járóka kiváló kiegészítője a Todi baba-és gyerekbútor bútorcsaládjának, mert színei tökéletesen harmonizálnak egymással.  A járóka panelja 4 -féle szabadon választott ( bárány, majom, dinó, bagoly ) matricával díszíthető.
Jellemzői:
- mérete: 98x94 cm
– anyaga: tömör, gőzölt bükkfa, lekerekített élekkel, bababarát festékkel, lakkal kezelve
– színe: cédrus
– 3 magasságban emelhető járófelülettel
– a járófelülete csúszásmentes, könnyen tisztítható
– az önbeálló görgőkön könnyen mozgatható és rögzíthető, fékezhető
– állatfigurás matricával díszíthető:   bagoly, bárány, dínó, majom
– az applikáló fólia segítségével könnyen felragasztható a matrica, ami idővel könnyen eltávolítható
– a járóka terhelhetősége: maximum 15 kg
– a járóka súlya: kb. 20 kg
Figyelem! A képernyőn megjelenő színek a valóságban eltérhetnek!


Jelenlegi ára: 29 990 Ft
Az aukció vége: 2018-03-20 19:46 .

Mikrofon - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladóak a képen látható mikrofonok.
Használtak, de működnek.
A  sárga színű 1500Ft/db
A fekete MB-60Set  1800Ft/db.
Megrendeléskor kérem jelezze, hogy melyik mikrofont választja.
A képen látható zöld mikrofon már elkelt, NEM képezi az eladás tárgyát!  
Kedves leendő vásárlóm:
A termék a fotóknak megfelelő állapotú.
 A hirdetésben mindig jelölt a szállítási költség és ez nem alku tárgya!
 A nyertes licitálónak 1 hete van a kapcsolatfelvételre különben negatívot adok és a terméket újraindítom.
Személyes átvétel előnyben, ilyenkor a termék vásárlás előtt kipróbálható! Kérésre postázom, de a szállítás során bekövetkezett sérülésekért felelősséget nem vállalok!
Használt  termék , garancia nincs!  
Kérem, értékelje az adás-vételt, visszajelzése fontos számomra !
Köszönöm !  

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-03-20 11:45 .

TITANIK BLU-RAY (KÉTLEMEZES EXTRA VÁLTOZAT, HAZAI, O-RINGES KIADÁS!) - Jelenlegi ára: 5 490 Ft


Gyűjteményemből eladó a fotókon látható, HAZAI MEGJELENÉSŰ blu-ray film!
 
Hibátlan, karcmentes állapotú!
Első, O-ringes kiadás, kétlemezes extra változat (2BD)!
 HAZAI MEGJELENÉSŰ,
 MAGYAR SZINKRONT ÉS FELIRATOT TARTALMAZ!  
 
 FONTOS:  
 Vásárlás előtt 
 kérem érdeklődjön a termék megléttéről,  
 mert máshol is hirdetem!  
 Személyes átvétel (előzetes egyeztetés után),
Budapesten ill. Salgótarján és környékén oldható meg.
Természetesen (előre utalást követően) postázom is a terméket a lehető legnagyobb körültekintést fordítva a biztonságos csomagolásra, hogy a termék ne sérüljön!
Bármi kérdése van szivesen válaszolok.
Kérem tekintse meg a többi eladó
blu-ray filmemet is, katt ide!

Jelenlegi ára: 5 490 Ft
Az aukció vége: 2018-03-20 14:54 .

Fém cukrosdoboz - cukorértékesitő vállalat - Jelenlegi ára: 6 800 Ft


 !   Fontos !     Licitálás elött kérdezzen rá, biztosan meg van-e a tétel, mivel azokat több helyen is árulom!
(meghiúsult adásvételnél a Vatera rendszere nem engedi az eladónak, hogy az adásvételt pozitívra értékelje)
Kérjük az adásvételt visszaigazolás után 14 napon belül rendezni, mert ellenkező esetben a tételt újraindítom.
Telefonos ügyintézés nincs! #33398 @ vit 
kaalmaan_item_842013042_ édesség

Jelenlegi ára: 6 800 Ft
Az aukció vége: 2018-03-09 19:56 .

Hordozható vákuumozó készülék - Rommelsbacher VAC 50 "kolibri" - 5 ÉV GARANCIA - Jelenlegi ára: 19 900 Ft

5 ÉV GARANCIA
Mindenki tudja, milyen bosszantó az, amikor néhány nap után ki kell dobni a frissen vásárolt ételt. A Rommelsbacher vákuumcsomagolók erre kínálnak megoldást.  Legyen az hús, gomba, zöldség vagy gyümölcs, a vitaminok és aromák mind-mind megmaradnak.
Praktikus, gyors, kézreálló
Turbo-vákuumozás 5 másodperc alatt
Univerzális tető (ø 100 mm)
Lezárószelep
Tárolódoboz (1 l)
Műszaki adatok:
12 V / 15 W
adapter (230 V)
kábel hosszúság: 1. 9m


Jelenlegi ára: 19 900 Ft
Az aukció vége: 2018-03-20 19:46 .

3 db okos telcsi HIBÁS. akku nélkül. - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Samsung GT-193011 okos telcsi LCD érintö meghalt  USb hibás , akku nélkül.    ZTE  duál  Akku nélkül , LCD érintő meghalt. alaplap a töltést felveszi. Cimke nincs  q5 19T vagy blade X lehet. Dcogee x5pro alaplap meghalt lcd érintö szép.. Szétszedvel már volt. Töltést nemjelzi, pc nem érzékeli.    Akku nélkül. Kérésre zárom a hirdetést.

Jelenlegi ára: 3 400 Ft
Az aukció vége: 2018-03-20 17:56 .

Soundbash szett, erősítő, 2 x hangfal - Jelenlegi ára: 44 990 Ft


Soundbash szett, erősítő, 2 x hangfal
Termékkód: 60000916
Soundbash szett, erősítő, 2 x hangfal
Fő jellemzők:
Műszaki paraméterek:
Küldemény tartalma:
1 x Skytec SPL 300 DJ PA audio erősítő, 300 W, LED 1 x passzív Malone 20 cm (8") PA-hangfalpár 1000W 1 x Hangfalkábel, 10 m, 2 x 2, 5 mm? Termék méretei:
Képek:


Jelenlegi ára: 44 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Hangoló kromatikus Cherub - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Hangológép bármilyen hangszerhez.
Többféle beállítási módja van. A kromatikus módon kívül gitár, basszus, hegedű, ukulele húrjaihoz állítható.
Ezen kívül fúvós hangszerekhez is használható, mert tudja a Bé, Esz és F hangolást is.
Mikrofonnal vagy a test rezgéséből veszi a hangot.
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... .....
Január 1-jétől a posta rendelkezett. 2, 4 cm-nél vastagabb levelet már csomagdíjszabással vesz fel, amiből a legolcsóbb is 950 ft. Próbáltam az automatás küldéseket összeszedni, de ezek elérésére  csak a nagy városokban van lehetőség.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-20 01:06 .

Samsung J3 2016 - Jelenlegi ára: 28 000 Ft

Samsung J320FN Galaxy J3 2016 vadonat új,
gyári dobozában, gyári tartozékaival, arany színben,
az ár fix. Telenor függő garanciával eladó.
Budapesten személyesen átvehető!
Vagy előreutalással postázom!!


Jelenlegi ára: 28 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-19 22:42 .

Hobbyragasztó, 125 g, KORES "White Glue" - Jelenlegi ára: 440 Ft


Hobbyragasztó, 125 g, KORES "White Glue"
Termék azonosító: 72111
- fehér PVA alapú hobbyragasztó
- adagolós kupak
- tiszta és könnyű használat
- egyenetlen felületekre is alkalmas
- ideális hobby és kreatív tevékenységekhez
- száradási idő: 2 perc
- vízzel mosható
- oldószermentes, nem toxikus
- cseppmentesMennyiség: 1 db(Egységár: 440 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 990 Ft*
Pick Pack Pont: 590 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 440 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Mókás női kötény - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 795 ft.
Válasszon a képen látható színekből!
1 db/csomag
sea

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-02-28 14:18 .

cseh üveg csiszoltgyöngy 6mm 25db - Jelenlegi ára: 199 Ft

(Feleslegessé vált kellékeim)
Akciós készlet, műanyag gyöngy 35. - Ft /db helyett!
Az aukció egy csomagra szól melyben 25db van.


Jelenlegi ára: 199 Ft
Az aukció vége: 2018-03-19 17:04 .

Mágneses rögzítőrendszer füstérzékelőhöz - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Mágneses rögzítőrendszer füstérzékelőhöz
Cikkszám: [mount02]
Füstérzékelő mágneses rögzítő készlet.
A kép illusztráció
Vásárlási információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy cég termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, az ár a 27% áfát tartalmazza, és a számlát küldjük a termékkel!  
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!
20. 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-03-19 13:34 .

MACSKABÚTOR,CICABÚTOR,KAPARÓFA ingyenes szállítással új - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

CICABÚTOR 
CICÁJA KEDVENC PIHENŐHELYE LEHET.
szállítási idő: 4-5 munkanap
leütés előtt érdeklődj van-e még. köszönöm


Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-19 18:30 .

KAPSZULÁS KÁVÉAUTOMATA - Jelenlegi ára: 50 000 Ft

Eladó a képen látható hibátlan, tökéletes állapotú kapszulás kv-gép 50 db ajándék kapszulával. Nespresso kompatibilis. Covim kapszula ára 60 Ft/db, 100 db/karton. Tökéletes választás otthonra, irodába, stb.
Eredeti ára 160 e Ft.
Kazán kapacitása: 250 ml
Fűtőteljesítmény: 1200 W
Hőmérséklet szabályozás: termosztát
Termosztát hőmérséklete: 104 ° C
Feszültség: 220-240 V
Frekvencia: 50-60 Hz
Méretek cm: W 29 x D 34 x H 53
Súly: 12 kg
Tartályok: 2
Keverő: 1

Jelenlegi ára: 50 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-08 14:43 .

2018. február 26., hétfő

Digitális bolti mérleg,40 kg Új 5 karakteres - Jelenlegi ára: 5 990 Ft


Kedvező áruk ellenére megbízható, pontos eszközök, melyeket többek közt élelmiszerboltok, zöldségesek és szabadtéri árusok számára ajánlunk.
Digitális bolti mérleg
5 KARAKTERES
ÁRSZORZÓS 7 MEMÓRIÁVAL, KÉTOLDALI KIJELZŐ,
AUTOMATIKUS KI-BE KAPCSOLÓVAL,
ÁRAMSZÜNET ESETÉN A BEÉPÍTETT AKKUMULÁTOR BIZTOSÍTJA A ZAVARTALAN MŰKÖDÉST.
A CSOMAG TARTALMAZZA AZ AKKU TÖLTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES TÖLTŐ KÁBELT!
MÉRÉSHATÁR: 40KG
5g PONTOSSÁG
VÍZÁLLÓ BILLENTYŰZET
TÁRÁZÓ FUNKCIÓ
ROZSDAMENTES MÉRŐTÁLCA 34X23 cm
ÜZEMSZÜNET FUNKCIÓ!
ÚJ GYÁRI CSOMAGOLÁSBAN!


Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2018-03-19 09:54 .

Autó takarító szett - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 795 ft.
Söprű, lapátkával
com/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-02-27 13:20 .

KILIMANJARO víz és szélálló túrakabát - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

A képeken is látható használt, jó állapotú kabát.
Beleírt méret: L
Mell: 63cmX2
Hossz: 74cm
Ujjhossz válltól: 66cm
Vállszélesség: 56cm

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-19 17:15 .

Strong Tape - Vízálló, extra erős, univerzális ragasztószalag - Jelenlegi ára: 3 290 Ft


Strong Tape - Vízálló, extra erős, univerzális ragasztószalag
Igazán erős ragasztószalagot keresel? A Strong Tape ott nyújt kiemelkedőt, ahol a hagyományos ragasztók csődöt mondanak!
Használhatod nedves, száraz, meleg vagy hideg felületen is, sőt, a víz alatt tökéletesen tapad! Az extra erős, rugalmas szalaggal gyakorlatilag mindent megjavíthatsz.
10 cm-es szélességével akár egy kisebb csónakot is egyben tart - gumírozott anyagának és speciális kialakításának köszönhetően felveszi a kezelendő felület alakját, így víz- és légmentes zárást biztosít. Nem okoznak problémát neki a nagy lyukak, az extrém hőmérséklet és az olajos, koszos, porózus felületek sem, és a víz alatti javításra is tökéletes.
Ideális medence, tető, eresz, csatorna, lefolyó, sátor, kisebb csónak ragasztására, de bármilyen fém, műanyag, fa, kerámia és sok más egyéb anyag is rögzíthető, megerősíthető vele. A tekercs hossza kb. 150 cm. Nézd meg használat közben, kattints a videóra:
Technikai információk:
Univerzális, extra erős ragasztószalag
Vízalatti ragasztásra is alkalmas
Rugalmas, gumírozott, vízhatlan anyag
Olajos, zsíros, szilikonozott, porózus felületeken is használható
Szélessége: 10 cm
Hossza: kb. 150 cm
Bizonyos anyagokon (pl. pamut, vászon, nylon) csak 24 óráig képes kifejteni a maximális hatást
A termékre 12 hónap garanciát vállalunk!
Eredeti ár: 5990 Ft
Akciós ár:
3290 Ft


Jelenlegi ára: 3 290 Ft
Az aukció vége: 2018-03-19 18:55 .

Samsung T211 Galaxy Tab 3 7.0 érintőplexi fekete - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

RENDELÉS ELŐTT A KÉSZLETRŐL ÉRDEKLŐDJ!
GARANCIA: beépítési
(Tehát az általunk, mint szervíz által beszerelt kijelzők után tudunk garanciát vállalni. )
LEÍRÁS:
Minőség: Gyári
Csomagolás: csomagolás nélküli
beszerelést vállalunk, mint szerviz! Érdeklődj a részletekért!
RENDELÉS UTÁN EMAIL-BEN IS JELENTKEZZ!
KÉRDEZZ BÁTRAN, HA TOVÁBBI TÍPUSOK, ALKATRÉSZEK, TARTOZÉKOK ÉRDEKELNEK!


Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2018-03-19 16:25 .

Holographikus köröm díszítő por/glitter - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 675 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-4 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-02-27 13:29 .

Csiszolt üveggyöngy bicon, kúpos 100 db 4 mm 20 - Jelenlegi ára: 300 Ft

A képen látható gyöngyökből ékszereket készíthetsz.
A megadott ár 100 db gyöngyre vonatkozik, tehát 1 csomag 100 db gyöngyöt tartalmaz.
Nyaklánc, fülbevaló, karkötő készítéshez ajánlom!
Szín: mindig a képen látható színt kínálom eladásra
Csiszolt 4 mm nagyságú bicon, vagy kúpos gyöngy!!


Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2018-03-19 08:21 .

Honeywell H450EN szénmonoxid vészjelző 7 év garanc - Jelenlegi ára: 11 990 Ft

Bontatlan zárolt papír dobozban a kibontott csak illusztráció!
ontatlan eredeti lezárt dobozában a kibontott az csak illusztráció!
Honeywell H450EN szénmonoxid vészjelző
vadiuj Honeywell H450EN Szénmonoxid vészjelző
Új Miért a Honeywell?
Magyarországon minden évben sok ezer ember szenved el szén-monoxid mérgezést, amiből több tucat halállal végződik
. Pedig a tragédiák egy megbízható szén-monoxid vészjelzővel megelőzhetőek lennének.
Különösen veszélyeztetettek a kisgyermekek, várandós anyák, idősek, keringési betegségben szenvedők.
Valószínűleg ön is veszélyben van, ezért kérjük, olvassa el a szén-monoxidról szóló összefoglalónkat.
Miért a Honeywell H450EN szén-monoxid vészjelző?
Mert a legmegbízhatóbban védi az ön és családja életét!
Önnek mennyit ér meg a családja biztonsága?
Érdemes próbálkozni az olcsó, de bizonyítottan megbízhatatlan CO riasztó készülékekkel?
A Honeywell H450EN CO riasztó minden, a szén-monoxid vészjelzőkkel szembeni elvárást teljesít: nem ad téves riasztást; ha kevés szén-monoxid van a levegőben, akkor nem riaszt azonnal, de megfelelő idő után mindig jelez; ha viszont sok a levegőben lévő szén-monoxid, akkor azonnal vészjelzést ad.
Bizonyítottan megbízható szén-monoxid vészjelző?
Sokféle szén-monoxid riasztó van forgalomban a piacon.
A CO riasztón vagy a csomagoláson található “ CE” és az “ EN 50291: 2010 szerint tanúsítva” jelölések jó sorvezetők, ezek nélkül nem érdemes megvenni a szén-monoxid vészjelzőt.
A közelmúltban azonban egy hazai, független laboratórium megvizsgálta a piacon kapható jelentősebb szén-monoxid riasztókat is.
Minden típusból 3 darabot vizsgáltak meg, így nem csak azt tudták megállapítani, hogy mennyire megbízható egy-egy vészjelző, hanem azt is, mennyire megbízható a gyártás folyamata.
A vizsgálat alapján a Honeywell H450EN szinte egyedüliként bizonyult minden téren megbízható szén-monoxid vészjelzőnek: Egyszer sem adott téves riasztást.
Minden vizsgált szén-monoxid sűrűség esetén mindhárom Honeywell H450EN az előírt időn belül jelzett.
Riasztás módja : Piros villogó LED és hangos riasztás (85db)
Riasztás szintek : 50ppm 60 és 90 perc között 100ppm 10 és 40 perc között 300ppm 3 percen belül
Szén monoxid koncentráció
Emberi szervezetre kifejtett hatás 200ppm 2-3 óra után fejfájást okoz 400ppm 1-2 óra után fejfájás, rosszulét, hányinger 800ppm 45 perc után fejfájás és rosszullét 1600ppm 20 perc után eszméletvesztés, 2 óra után halál 3200ppm 5-10 perc után eszméletvesztés, 30 perc után halál 6400ppm 1-2 perc után eszméletvesztés, 10-15 perc után halál 12800ppm 1-3 percen belül beáll a halál tesztelt Honeywell készülék közel azonos időben jelzett
6 év garancia.
7 év élettartam.
A nagypontosságú ipari rendszerekben is alkalmazott önkalibráló érzékelő.
Valódi szén-monoxiddal tesztelünk minden egyes CO vészjelzőt kétszer is a gyártás során.
Családja biztonsága nem a szerencsén múlik.
Sosem kell elemet cserélni.
Magyar nyelvű feliratok a CO riasztó készüléken, magyar nyelvű használati útmutató.
Garantált müködés : 2020 Március
Ha átszámoljuk az árát fagylaltra, havonta alig egy gombócba kerül!

Jelenlegi ára: 11 990 Ft
Az aukció vége: 2018-03-07 14:22 .

PÁKAHEGY 28020 PÁKÁ ÁLLOMÁSHOZ PÓTHEGY 28931 - Jelenlegi ára: 659 Ft

Pákahegy 28020-as pákához
2 db / bliszter
12028931 

Jelenlegi ára: 659 Ft
Az aukció vége: 2018-03-19 04:27 .

Siemens EQ5 kávéfőző kávégép szervizelve garanciával eladó - Jelenlegi ára: 40 000 Ft


Tömítések cseréjével, vízkőtelenítve, szervizelve eladó.
A képen látható állapotban.
Teljesen automata készülék
Kávékészítés szemes kávéból
Egyszerre két kávéleadási funkció
Forró víz adagolás tea és instant italok készítéséhez
Ellenőrző funkciók (víz, kávé központi egység stb. )
Kerámia őrlőkések
Elektronikus őrlésmennyiség szabályozás
Őrlés finomság állítás
Előáztatásos kávéfőzési mód
Automatikus vízkótelenítő program
Öblítési funkció
Állítható magasságú kifolyó
Teljesítmény: 1600 W
Víztartály: 1, 7 l
Zaccfiók befogadóképessége: kb. 14 pogácsa
Pumpanyomás: 15 bar
Felhasznált kávé: 7-10, 5 g/adag
Kapacitás: 40 adag/nap
Kávétartály: 300 g
Méret (SZ x M x H): 280x385x479 mm
Tömeg: 9, 3 kg

Jelenlegi ára: 40 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-05 18:53 .

CCTV, autós biztonsági kamera tartó szélvédőre - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Vákumos Tartó ( Konzol / Állvány / Rögzítő ) Kamera ( CCTV / autós kamera / Videokamera / Távcső / Fényképezőgép / stb.. ) rögzítésére
Már meglévő kamerához használható, annak az Üvegre / Szélvédőre történő rögzítéséhez.
(a kamera NEM része az aukciónak, az aukció tárgya 1db, a fotón látható tartókonzol)
ÚJ termék, készleten van!
Nálam legálisan vásárolhat, az adásvételről nyugtát kap, vagy akár számlát is kérhet!
- 1/4"-os átmérőjű szabvány kamera-menettel rendelkezik
- Felszerelés után könnyen a kívánt irányba forgatható
- Vákum korong átmérője: kb 7cm
Feltöltött termékeim között további biztonságtechnikai termékeket találhat: IDE KATTINTVA
A fotó illusztráció, a tényleges termék minimálisan eltérhet.
Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal!
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Szállítási és fizetési lehetőségek:
-- Alkalmanként előfordulhat, hogy a termék átvétele (ill. postázása) csak az aukciózárást követő 2-3 nap múlva lehetséges!
-- Postai úton: Fizetés ELŐRE UTALÁSSAL vagy RÓZSASZÍN CSEKKEN
Postázás lehetséges módjai: Ajánlott levél / Postacsomag (2kg fölött csak ez választható). Utánvét kizárva.
Szállítási költség: a mindenkori postai díjszabás alapján - további részletek az információs oldalamon (i+) találhatóak.
-- Személyes átvétel: BUDAPESTEN és FÓTON lehetséges a következő helyeken és időkben:
- Fóton, egy adott címen -- itt heti 2-3 napon vehető át (adott esetben a hétvégi átvétel sem kizárt)
- Bp., Örs Vezér Tere (Árkádban) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda este) vehető át
- Bp., Nyugati Pályaudvar (Westend) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda késő délután) vehető át
- Bp., Árpád híd Pesti oldal (J. Attila Színháznál) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda késő délután) vehető át
- Bp., 3. ker Kaszásdűlő (Szentendrei úti Auchanban) -- itt csak ritkán, kb 2 hetente 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda délután) vehető át


Jelenlegi ára: 1 290 Ft
Az aukció vége: 2018-03-19 00:31 .

Vízmentes LED szalag meleg fehér smd3528-es 4,8w/m - Jelenlegi ára: 1 940 Ft

Vízmentes LED szalag
feszültség: 12 V Led: 3528 típus Led csík öntapadó 3M fóliával a hátoldalán. 50mm-es csíkokra szeletelhető, mely 3 ledet tartalmaz.
VÍZÁLLÓ IP65
Az ár 1 méterre (60 led) vonatkozik.
Kiszerelés: 5m (300 led)
Led: smd
Szín: meleg fehér
Láthatósági szög: 120°
Feszültség: 12V DC
Áramfelvétel: 0. 4 A / 1m
4. 8W (telj)
Fényerő: 210 lm / 1m
Fény hullámhossz: 3000-3500K
Felhasználási terület: autó dekoráció, jelzőfény, bútor díszítés, belső építészet, kirakat rendezés A megadott ár méterenként értendő és az Áfát tartalmazza!  

Jelenlegi ára: 1 940 Ft
Az aukció vége: 2018-03-18 21:53 .

Electrolux Precision EKF 6000 Filteres Kávéfőző Kávégép - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Normál, használt, természetesen hibátlanul működő állapotban eladó ! Bármilyen módon postázom, vásárló kívánsága szerint !
KÉREM SZÁNJON RÁ NÉHÁNY PERCET ÉS NÉZZE MEG TOVÁBBI TERMÉKEIMET IS !
mINDEN KÉRDÉSRE SZÍVESEN VÁLASZOLOK !
kÖSZÖNETTEL

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-18 19:58 .

Matchbox SF No.70 Dragster - eredeti (csak) doboz - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

Made in England!  
A képeken látható állapotban.
Szállítás/postázás megegyezés szerint,  ajánlott postai küldeményben, a Magyar Posta díjszabásai szerint, vagy a Vatera által ajánlott postázási lehetőségekkel (DPD, Foxpost, stb. ),  előre utalás után.
Az aukció zárását követően, kérem 5 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot és 14 napon belül kérem kifizetni a tétel postaköltséggel növelt árát. Ha ez nem teljesül az aukciót lezártnak tekintem és újraindítom. Ez esetben nem áll módomban pozitív értékelést adni.
Áraim bizonyos mértékig alkuképesek!  
Nézze meg a többi aukciómat is, több aukció is 1, - Ft-ról indul,  együtt olcsóbb a szállítás! Köszönöm!   

Jelenlegi ára: 3 999 Ft
Az aukció vége: 2018-03-12 00:57 .

Vagány Fidget Spinner - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 1290 ft.
1 db/küldemény
Válasszon színt!
ph/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-02-27 13:25 .

CSODALATOSAN SZEP ROZSASZAL VÖRÖSREZBÖL, VIRAG, VÖRÖSREZ, DEKORACIO, AJANDEK - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

"Egy rozsaszal szebben beszel, mint a legszerelmesebb level. ". enekli Bago a Janos vitezben.
Ez a gyönyörü vörösrezbe foglalt kezimunka ezt kifejezi. A szirmok a fotokrol magukert beszelnek. A szara is gondosan kidolgozott kalapacsnyomos, görbületes 2 tüskevel !
A teljes hossza 42 cm. A virag atmeröje 8 x 7 cm.


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2018-03-18 19:55 .

2 db cuki tejesüveg alakú radír - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 695 ft.
2 db/csomag, szín véletlenszerű.
cin/

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-02-27 02:58 .

Y753 Stéhlik János : Alföldi tanya - Jelenlegi ára: 28 000 Ft

Jelezve balra lent STÉHLIK JÁNOS 971.
Kisméretű olaj fa kép. Szélesség: 15. 5 cmHosszúság: 26 cmMérete keret nélkül 9 x 21, 5 cm. Stéhlik János  (Pesterzsébet, 1942 - ):
  
1942. július 7-én született Pesterzsébeten.
Tanulmányok:
A Szegedi Tanárképző Főiskola rajz-földrajz szakán szerzett tanári diplomát 1970-ben. Tanulmányúton járt Angliában, Finnországban és Japánban. 1975-ben lett tagja a Művészeti Alapnak, majd a Magyar Alkotóművészet Országos Egyesületének.
Egyéni kiállítások:
Szeged (1972, 1974, 1980, 1995, 1999)
Pécs (1975)
Csongrád (1974, 1978, 1980, 1982)
Budapest (1979, 1980, 1985, 1987)
Sopron (1980)
Békéscsaba (1984, 1987)
Eger (1982)
Debrecen (1983)
Düsseldorf - NSZK (1984)
Darmstadt - Németország (1990) 
Termékeim között több Stéhlik János található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( alföldi tájkép alföldi táj tanya alföldi festő alföldi festészet alföldi tanya )

Jelenlegi ára: 28 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-01 23:05 .

9 DB-OS KISLÁNY NADRÁGCSOMAG 68-74-ES .2. - Jelenlegi ára: 700 Ft

                                                                Eladó a képen látható ruhacsomag.
Mivel használt ruhákat árulok ezért előfordulhat hogy valami hibát (mosást vasalást igényel a dobozban tárolás miatt) nem veszek észre, de ha így lenne akkor kérlek értékelés előtt jelezd és megoldást találunk rá! Köszönöm hogy benéztél, ha időd engedi nézz szét a termékeim között.
        Ahogy időm engedi folyamatosan töltök fel ruhacsomagokat, 0-14 éve skorig fiú, lány ruhákat egyaránt.
Gyűjtögess bátran, termékösszevárásra van lehetőség. Fizetést illetően rugalmas vagyok, de ne éljünk vissza egymás bizalmával.
HA KERESEL VALAMILYEN RUHÁT, ÍRD MEG ÉS ÖSSZEÁLLÍTOK NEKED OLYAN RUHACSOMAGOT , AMILYET  SZERETNÉL.
2-3. 000 DB RUHÁBÓL BIZTOSAN TALÁLUNK OLYAT AMIT KERESEL.
A fürdőruháktól a télikabátig minden megtalálható a termékeim között.
Postázási adatok tájékoztató jellegűek, mérés után pontosítom.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.
1. 000 ft alatt nem szeretnék postázni.
KÖSZÖNÖM, HOGY BENÉZTÉL!


Jelenlegi ára: 700 Ft
Az aukció vége: 2018-03-18 19:07 .

2018. február 25., vasárnap

Akvárium műnövény - Jelenlegi ára: 599 Ft

Akvárium műnövény
* Akvárium kellék
* Anyaga: műanyag
* Hossza: 15cm
* Három napot várok a megvásárolt termék árának atutalására.
* Levélküldemény előre utalással / Ajánlott levél 485 Ft.

Jelenlegi ára: 599 Ft
Az aukció vége: 2018-03-18 18:13 .

Izzó 12V 4W műszerfalba - Jelenlegi ára: 130 Ft

Export description suffix:
Kérjük vásárlás előtt érdeklődjön a termék raktárkészletéről.
Nagyker készlet:
1000
Izzó 12V 4W műszerfalba

Jelenlegi ára: 130 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Hitelkártya alakú napelemes számológép - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 695 ft, nem összevonható több termék vásárlása esetén.
Minden 1 ft!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-02-26 06:33 .

Derékmelegítő Thermo-polár GIXEE 2db - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Eladó a képen látható nem használt Derékmelegítő Thermo-polár GIXEE.
Fekete új , szürke 1 használt.
mérete: 27cm derék, 30cm a csípő, hossza 23cm

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-18 11:36 .

195/55 R16 Goodyear 2012-es nyárigumi - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

2012 év végi Goodyear Excellence, defekttűrő, erősített oldalfalú.
Profilmélység ~5mm, 4. 5mm
Az ár 2db-ra vonatkozik.
Alufelnivel együtt vettem, de nekem csak a felnikre volt szükségem így ezeket azonnal leszereltettem.
Kinézetre szép és jó állaptúak, erős profilmélységgel!

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-18 06:34 .

Angry Birds bőrönd Piros - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Kinőttük szeretett Angry Birds bőröndünket. Használt, szép állapotú. Kisebb karcok láthatók, de belseje sem szakadt, nem hibás.
Óvodás - kisiskolás világjárónak ajánlanám.
Mérete miatt csak személyes átvétellel!!!!
Személyes átvétel iránt érdeklődj! Pásztó - Salgótarján útvonalon, esetleg még egy kis ideig Hatvan megoldható!
Köszönöm hogy benéztél!

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-11 15:33 .

Felírat nélküli objektív sapkák - Jelenlegi ára: 600 Ft

Eladó új utángyártott  felírat nélküli első objektí sapkák
Méret:
37, 40, 5, 49, 52, 55, , 62, 67, 72, 77, 82, 86mm méretben


Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2018-03-18 07:42 .

Tiger Woods PGA Tour 2005 - PS2 játék - Jelenlegi ára: 500 Ft


Több mint 2500 termék, PC és retró játékok, konzolok, konzoljátékok és kiegészítők széles választékával várjuk. Minden termékünk raktáron van és átvehető budapesti irodánkban. Összes játékunk eredeti, gyári játék, másoltakat nem forgalmazunk. A megrendeléseket postázzuk is, a szállítás 15. 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.
Termékleírás:
platform: Sony PS2, régiókód: PAL, első kiadás, német nyelvű borító, német nyelvű papírkézikönyv, angol/német nyelvű játék; a dvd használt, enyhén karcos (hajszálkarcok), tesztelt és működik
Átvétel:
Személyes átvétel Budapest, I. kerületi címen lehetséges, előre megbeszélt időpontban.
Kérésre postán is elküldöm ajánlott levélként, vagy utánvéttel is.
További információk a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre kattintva.
Általános információk
Átvétel:
Személyes átvétel Budapest, I. kerületi irodánkban lehetséges, előre megbeszélt időpontban.
Rendelését kérésre postán is elküldjünk súlytól függően ajánlott postai levélként/csomagként. Utánvét is kérhető. Minden megrendelést 24-48 órán belül postázunk. Csomagküldési szolgáltatónk az MPL futárszolgálata, mely 48 órán belül kézbesít. A csomagolásra külön ügyelünk, mindig légpárnás borítékban vagy kartondobozban küldjük a megrendelt árut.
További információk és árak a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre kattintva tekinthetőek meg.
PC játékok kompatibilitása:
A DOS-ra írt játékok a DosBox program használatával könnyen futtathatóak Windows XP, Vista, 7, 8, 10 alapú rendszereken. A Windows-ra írt játékok a leírásban feltüntetett változattal kompatibilisek 100%-ban. Az annál modernebb operációs rendszeren elindításban kérésre segítünk (amennyiben az technikailag megoldható).

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-03-18 15:32 .

ASUS ME572C - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Teljesen új ASUS tok eladó típus váltás miatt.
Csomagolásban eladó.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-03-18 11:54 .

Pioneer Djm 350 eladó - Jelenlegi ára: 85 000 Ft

Pioneer Djm 350 Recorder Dj keverő, újszerű, hibátlan műszaki állapotban eladó!
(Egy gombnyomással rögzítheted műsorod, profi hangminőségben! )
A termék személyesen is átvehető és megtekinthető!

Jelenlegi ára: 85 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-18 10:42 .

Amway Matt hatású formázó wax SATINIQUE™ - Jelenlegi ára: 4 590 Ft


Megszelídíti a röpködő hajszálakat, természetes hatást és kontrollt biztosít.
Minden hajtípusra alkalmas, de különösen ideális a rövidebb frizurák formázásához és hatásának kialakításához
Waxok és polimerek exkluzív keveréke.
Nem csomósodik össze.
Különválaszt és hangsúlyossá tesz
Matt hatás
Nem kelt zsíros látszatot, a frizura természetesnek tűnik.
A Matt hatású hajformázó wax különleges waxok és polimerek keverékével segít a frizura kialakításában, és közepes tartást biztosít. Nem áll össze, nem látható a hajon, és soha nem hagy nyomot a ruhákon.
Kézzel dörzsölje be és oszlassa el alaposan a kívánt mennyiséget a száraz hajon! Ha hangsúlyosabb textúrára vágyik, vigye fel még egyszer
Nem ragacsos, nem zsíros
Kellőképpen kíméletes ahhoz, hogy minden nap használja


Jelenlegi ára: 4 590 Ft
Az aukció vége: 2018-03-17 21:18 .

Alkalmazott élettan és kórélettan - Szerk.: Dr Sólyom János -M95 - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

A könyv  a képeken látható állapotban van.   
Személyes átvétel esetén megtekintési garanciát vállalok.  A személyes átvétel helyéről és időpontjáról a felhasználónevem melletti ismerj  meg i+  körben olvashat részletesebben.  
Polc:   M95  -0202-8 
A postázás lehetséges MPL postapontra, csomagpontra,  vatera foxpost, webox pontokra is. Ön választ.

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2018-03-18 17:24 .

25 darab Angry birds mini radír cumisüveg alakú tokban - Jelenlegi ára: 1 Ft


Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 795ft.
25 db/csomag


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-02-26 13:55 .

Berghaus női szélálló polár pulóver UK12 - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

 
Eladó a képeken látható eredeti Berghaus női Polartec Windbloc szélálló polár pulóver M méretben, UK12 a meretjeloles benne. Hibátlan termék.  
Hossza a nyakvonaltol 61 cm, mellszélessége 48, vállszélesség 43 cm.
Debrecenben ingyen átvehető, postán küldöm ahogy akarod, pl Fox automata 500 ft.

Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2018-03-17 21:34 .

39 darabos óriási komplett lány csomag Next,H&M,George... 92 cm 18-24 hó - Jelenlegi ára: 11 500 Ft

Óriási 39 darabos kislány csomag a licit tárgya.
Nadrágok, felsők, ruha, kabát..... . teljes ruhatár.
Kiegészítő, zokni, harisnya, sapka, alsónemű nincs benne, csak felsőruházat.
Next, H&M, George, F&F..... .
Szebb és kissé használtabb darabok egyaránt. Mindegyik hordható.
A képeken szereplő ruhák mind a csomagban vannak.


Jelenlegi ára: 11 500 Ft
Az aukció vége: 2018-03-17 20:47 .

Szemhéjtus - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 695 ft nem összevonható más termékkel.
sea/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-02-26 06:33 .

Aranyozott lornyon - Jelenlegi ára: 12 800 Ft


 !   Fontos !     Licitálás elött kérdezzen rá, biztosan meg van-e a tétel, mivel azokat több helyen is árulom!
(meghiúsult adásvételnél a Vatera rendszere nem engedi az eladónak, hogy az adásvételt pozitívra értékelje)
Kérjük az adásvételt visszaigazolás után 14 napon belül rendezni, mert ellenkező esetben a tételt újraindítom.
Telefonos ügyintézés nincs! #34023 
kaalmaan_item_842015173_ szemüveg

Jelenlegi ára: 12 800 Ft
Az aukció vége: 2018-03-06 12:08 .

Digitális multiméter, HOLDPEAK 90C - Jelenlegi ára: 7 290 Ft


Számos elektromos mértékegység mérésére alkalmas, digitális, LCD kijelzős multiméter. Egyenfeszültség, egyenáram, váltófeszültség, váltóáram, ellenállás és kapacitás mérésére alkalmas. További szolgáltatása a tranzisztor, dióda tesztelő, szakadásvizsgáló és elemtesztelő funkció.
- Digitális multiméter.
- Manuális méréshatár váltás.
- 3. 1/2 számjegyes LCD kijelző, háttérvilágítással.
- Manuális készülék és háttérvilágítás ki-/bekapcsolás.
- Maximális értékkijelzés: 1999.
- Polaritás független mérés (fordított polaritás esetén - kijelzése).
- Alacsony elemfeszültség kijelzés.
- Utolsó mért érték kijelzőn tartása.
- VDC mérési tartomány/kijelzési felbontás/pontosság:
- 200mV / 0. 1mV / +/-0. 5%.
- 2V / 1mV / +/-0. 8%.
- 20V / 10mV / +/-0. 8%.
- 200V / 100mV / +/-0. 8%.
- 1000V / 1V / +/-0. 8%.
- Bemeneti ellenállás VDC mérési módban: 10Mohm.
- Túlfeszültség védelem.
- VAC mérési tartomány/kijelzési felbontás/pontosság:
- 2V / 1mV / +/-1. 2%.
- 20V / 10mV / +/-1. 2%.
- 200V / 100mV / +/-1. 2%.
- 750V / 1V / +/-1. 2%.
- Váltófeszültség frekvenciatartománya: 40Hz-400Hz.
- ADC mérési tartomány/kijelzési felbontás/pontosság:
- 2mA / 1uA / +/-1. 5%.
- 20mA / 10uA / +/-1. 5%.
- 200mA / 100uA / +/-1. 5%.
- 20A / 10mA / +/-3%.
- AAC mérési tartomány/kijelzési felbontás/pontosság:
- 2mA / 1uA / +/-1. 8%.
- 20mA / 10uA / +/-1. 8%.
- 200mA / 100uA / +/-1. 8%.
- 20A / 10mA / +/-3%.
- Ellenállás mérési tartomány/kijelzési felbontás/pontosság:
- 200ohm / 0. 1ohm / +/-1. 5%.
- 2kohm / 1ohm / +/-0. 8%.
- 20kohm / 10ohm / +/-0. 8%.
- 200kohm / 100ohm / +/-0. 8%.
- 2Mohm / 1Kohm / +/-1. 5%.
- 20Mohm / 10kohm / +/-2%.
- Kapacitás mérési tartomány/kijelzési felbontás/pontosság:
- 200uF / 0. 01pF / 0. 01uF-10uF: +/-2. 5%, 10uF-200uF: +/-9%.
- Elemteszt tartomány/kijelzési felbontás/pontosság:
- 1. 5V / 10mV / +/-2. 5%.
- 9V / 10mV / +/-2. 5%.
- 12V / 10mV / +/-2. 5%.
- Tranzisztor hFE tesztelés.
- NPN és PNP tranzisztorok mérése.
- hFE tartomány: 0-1000.
- Tesztelési feszültség /áram: Ib=10uA/Vce=3V.
- Dióda teszt.
- Szakadásvizsgálat, hangjelzéssel.
- Mérőzsinór.
- Kihajtható támasztó konzol.
- Tápfeszültség: 9VDC 6F22 elemről.
- Működési hőmérséklet: 0°C-40°C.
- Működési páratartalom: maximum 85%.
- Méretei: 143mm x 75mm x 32mm.
- Súlya: 200g (elemmel).
- CE minősítés.
- 3 év garancia!
90C

Jelenlegi ára: 7 290 Ft
Az aukció vége: 2018-03-17 14:49 .

SONY PS2 Roland Garos 2005 - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó a képen látható  eredeti PS2 szoftver. A játék eredeti azaz nem kell csippelni a gépet, hogy fusson , viszont gyári tokot és kézikönyvet nem tudok adni hozzá.  
Csere nem érdekel!
A lemez tökéletes karcmentes állapotban van!

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-17 20:49 .

Ritkaság - NEMES NAGY ÁGNES - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


A képen látható állapotban
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Licittörléssel nem foglalkozom.
Csak postázom, kérlek, ennek tudatában tedd meg ajánlatodat.
Foxpost, MPL lehetséges.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Folyamatosan töltök fel lemezeket, kísérd figyelemmel.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
AUKCIÓ TÁRGYA EGY A CÍMBEN FELÍRT LEMEZ

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-17 20:22 .

2018. február 24., szombat

Schöffel női rövid ujjú ing, túraing 42-es - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Eladó egy kiválló állapotú keveset használt Schöffel női rövid ujjú ing, túraing 42-es méretben. Szabása nőies.
Méretei:
mell: 53
derék: 50
csípő: 54
váll: 40
hossz: 68cm

Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2018-03-18 02:58 .

Tisztítókendő, képernyőhöz, 100 db, FELLOWES - Jelenlegi ára: 1 330 Ft


Tisztítókendő, képernyőhöz, 100 db, FELLOWES
Termék azonosító: 90535
- 100 db tisztítószerrel előre átitatott, biológiailag lebomló törlőkendő, újrahasznosítható dobozban
- Alkalmazható bármely szkenner üveg felületének, PDA-nak, képernyő szűrőnek, CRT, vagy TFT/LCD monitornak, táblagépnek, okostelefonnak és laptop képernyőnek a tisztításához
- Termék méretei: (magasság x szélesség x mélység): 168 x 82 x 82 mmMennyiség: 1 db(Egységár: 1 330 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 990 Ft*
Pick Pack Pont: 590 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 1 330 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

MATCHBOX -- PORSCHE 928 - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

MATCHBOX    PORSCHE 928
MADE IN ENGLAND
19XX
JELLEMZŐK:
- SZINTELEN ÜVEG, BARNA BELSŐ,
- FÉNYES FEKETE ALJ,
ÁLLAPOT:
AUTÓ: KÉPEK SZERINT
DOBOZ/BLISZTER: -/- 
AZ AUKCIÓN GYŰJTEMÉNYEM FELESLEGES DARABJAIT ÉRTÉKESÍTEM.  
A LICITÁLÁSNÁL VEGYE FIGYELEMBE, HOGY A FOTÓZÁSNÁL A VAKU VILLANÁSA FÉNYTÖRÉSEKET OKOZHAT.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-06 21:16 .

iPhone 6 GOLD, 64 GB, független - Jelenlegi ára: 65 000 Ft

Eladó Gold (arany) Apple iPhone 6 telefon 64 GB-os tárhellyel, kártyafüggetlen kivitelben. A telefon tokban (Spigen) volt tartva, azonban sajnos néhány homokszem (porszem? ) beférközött a tok alá itt-ott, és ezeken a helyeken apró hibákat okozott. Ezekről külön fotót készítettem, a készülék hátlapját érintette. A telefon egyébként kitűnő állapotban van, víz soha nem érte, kijelentkezve, legfrissebb iOS operációs rendszerrel adom át személyesen vagy előre utalást követően postai úton.
Tartozékai: eredeti doboza (lásd fotón), eredeti töltő, eredeti töltőkábel.
A készülék leírása:
https: //support. apple. com/kb/SP705? locale=hu_HU&viewlocale=hu_HU


Jelenlegi ára: 65 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-17 11:13 .

ODOT X. MISKOLC JELVÉNY - Jelenlegi ára: 1 555 Ft

A KÉPEKEN LÁTHATÓ  ÁLLAPOTBAN !  
40 mm. LÁSD A mm. -es papíron ! / Kis kocka 1x1 mm. /
SOK KITŰZŐ ÉS JELVÉNY TALÁLHATÓ AZ AUKCIÓIMON!
Személyes átvétel a XVIII. kerületben lakcímen, XVII. és a XI. kerületben vagy a belvárosban előre egyeztetett időpontokban.
Postázom is!  Azokat a küldeményeket, amelyeket méretük miatt nem lehet bedobni egy szabvány postaládába, a Magyar Posta szabályzata szerint csak ajánlottan lehet feladni.
A villámár kedvező, azonnal vihető, nem szükséges megvárni az utolsó perceket.
Kérdésekre szívesen válaszolok.  
Több termékem vásárlása esetén kedvezőbb a postaköltség!  Katt ide:  Az eladó további termékei
 

Jelenlegi ára: 1 555 Ft
Az aukció vége: 2018-03-17 18:26 .

BRIDGESTONE 205R16C 110R D689 nyári off road gumiabroncs - Jelenlegi ára: 41 920 Ft

14 nap visszavásárlásingyenes kiszállításnyári gumiabroncsFogyasztásEFékezésCZaj2, 72Méret20516GyártóBridgestoneIdénynyáriTermék típusOff RoadSebesség indexR=170 km/hSúly index110=1060kgGumiabroncs mintázatD68972

Jelenlegi ára: 41 920 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

720P 1.0 Megapixel ONVIF Security WiFi IP kamera verhetetlen áron - Jelenlegi ára: 11 599 Ft

Eladó Ip kamera verhetetlen áron azonnal!
Bontatlan, eredeti csomagolásban. Beüzemelési kérdésekben is segítek vásárlás után!
Kiváló választás egy terület alapos megfigyelésére kültéren és beltéren egyaránt. Ez a speciális objektívvel és infrasugárzóval ellátott kamera alkalmas arra, hogy nappal 60 méter, éjszaka akár 20 méter távolságból is értékelhető képet adjon. Ezt a kamera típust általában akkor alkalmazzuk, ha távoli területeket szeretnénk feltűnés nélkül megfigyelni, illetve akkor, ha nem lehetséges vagy nagyon költséges egy normál kamerát a megfigyelt terület közelébe vinni. Éjjellátó funkciója miatt külön éjszakai megvilágításra nincs szükség. Szerelése és beállítása egyszerű, gondozást nem igényel.
 A kamera pedig alkalmas arra, hogy az élőképet interneten keresztül is nézze.
A kamera rendszerhez okos telefonnal (android, iPhone) is csatlakozhat, és ezeken keresztül is nézheti a felvételeket, vagy visszanézhet régebbi felvételeket
Vandál Védett
A csomagban lévőkamera megerősített burkolatának és speciális formájának köszönhetően fokozottan ellen fog állni a rongálásoknak és az elfordítási kísérleteknek.
Hardware
Sensor
1/4" 1. 0 Megapixel CMOS Sensor
Lens
Fixed 4mm Lens
IR LED
36 IR Leds, IR Distance 10-20m
Day/Night
IR-CUT
Wireless Function
Support WiFi, 802. 11b/g/n
Min. Illumination
0 lux with IR on
Max S/N Ratio
39dB
Video
Compression
H. 264
Image
Main stream: 1280*720@1-25fps
Sub stream: 640*360@1-25fps
320*240@1-25fps
Bit Rate
16Kbps? 20000Kbps
White Balance
Automatic
Image Control
Lightness, Hue, Saturation, Contrast, Sharpness
Auto Image Control
AE, AWB
Network
Network Protocol
HTTP, TCP, IP, ICMP, RTP, UDP, RTCP, SMTP, DHCP, DNS, PPPOE
Compliance
ONVIF 2. 3(1. 02 backward compatible)
System requirement
Windows XP/Vista/Windows 7/Windows 8
Browser
IE8. 0 and above, Google Chrome, Firefox
Mobile phone
IPhone, IPad, Android Remote View
Interface
Power Supply
DC 12V Power Interface
LAN
RJ45 10M/100M Ethernet port
General
Working Temperature
-20? ~ 55?
Working Humidity
10%-90%
Power Consumption
Maximum 5W
Dimensions
200*100*110mm
Weight
700g
Approvals
CE, FCC, RoHS
csomag tartalma:
1 * 720P Wireless Waterproof IP Camera
1 * Power adapter
1 *csavar
1 * CD 
További biztonsági kamerák, kamera rendszerek:  
További termékeinket ide kattintva érheti el!

Jelenlegi ára: 11 599 Ft
Az aukció vége: 2018-03-17 09:20 .

LED Fidget Spinner - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 990 ft.
1 db/küldemény
ph/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-02-25 13:48 .

Karácsonyi világító gömbsor 10 fehér izzó kib40 - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

LED-es gömb fényfüzér
KIB 40/M beltéri kivitel
• 40 db színes LED (piros/sárga/kék)
• 2, 2 cm-es rugalmas, tömör golyók
• tápellátás: 230 V~/24 V adapter Üvegdísz hatású fényfüzér


Jelenlegi ára: 3 400 Ft
Az aukció vége: 2018-03-17 14:04 .

[Sony PS3] TRON Evolution - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

A képen látható játék. A hibátlan működésre garanciát vállalok. Kérdésekre szívesen válaszolok.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-17 12:33 .

Star Wars Trilogy (25) - Jelenlegi ára: 4 000 Ft


Vásárlásával társadalmi célokat támogat.
Átvétel: csak személyesen, budapesti, 12. kerületi üzeltünkben, hétköznapokon. Postázást nem vállalunk.
Minden vásárlónk nyugtát vagy kérésre számlát kap.

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-17 09:08 .

1 pár Orthoped talpbetét szilikon - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 675 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ 2-4 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet.
fin/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-02-25 09:32 .

Fidget Spinner - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
1 db/küldemény
Szín NEM választható, véletlenszerűen küldik.
ph/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-02-25 16:14 .

ABBA IN CONCERT DVD ÚJ gyári bontatlan - Jelenlegi ára: 2 300 Ft

2017. JANUÁR 1. -TŐL, A POSTA LEVÉL / AJÁNLOTT LEVÉL SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEINEK SAJNÁLATOS MÓDOSÍTÁSAI MIATT, 1 BORÍTÉKBAN MAXIMUM CSAK 2DB. NORMÁL TOK MÉRETŰ CD-T, VAGY CSAK 2DB. NORMÁL TOK MÉRETŰ DVD-T TUDOK KÜLDENI AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT, EZEKET IS CSAK EGYMÁS MELLÉ FEKTETVE, ÉS NEM EGYMÁSRA HELYEZVE, MINT EDDIG, ÍGY AMI ETTŐL TÖBB, VAGY NAGYOBB MÉRETŰ, MÁR CSAK CSOMAGKÉNT POSTÁZHATÓ, EZÉRT KÉREM LEÜTÉS ELŐTT EGYEZTESSÜNK 3-4 DB. -OS VÁSÁRLÁS ESETÉN, ETTŐL TÖBB LEÜTÉSE ESETÉN NEM SZÜKSÉGES, AZOK EDDIG IS CSOMAGKÉNT MENTEK, MERT ÍGY GAZDASÁGOSABB!!
ÚJ, GYÁRILAG CSOMAGOLT, BONTATLAN!  
A termék garantáltan eredeti! További információk, a hátoldalról készült fotón láthatók. Bármilyen egyéb kérdésre készséggel válaszolok.
Szállítási, garanciális feltételekről adott menüpontban olvashatsz, és kérlek OLVASD IS EL!
Minden termékemet boltban is árulom, ezért a meglétükre is érdemes rákérdezni vásárlás előtt.
Nem mindegyik celofános, egyrészt a kiadók sem celofánoznak mindent, másrészt a boltban, a lopások megelőzése érdekében, a tokok, és a lemezek külön vannak kezelve. A csomagolatlan tokokon előfordulhatnak hajszálkarcolások -NEM REPEDÉSEK-, és kevés ujjlenyomat, de csakis esztétikailag is elfogadható állapotú terméket árulok. A lemezekre ezek az állítások természetesen nem vonatkoznak! A celofános gyári csomagolást minden esetben jelzem. Kérem ezt is figyelembe venni vásárlás előtt! Itt jegyzem meg, ha a vásárló hozzájárul, szeretnék minden csomagolt terméket is kibontani, és ellenőrizni postázás előtt, mert sajnos értek már kellemetlen meglepetések, az elmúlt évek során.
Folyamatosan töltök fel termékeket, érdemes körülnézni, oszlik a szállítási költség/db. Érdemes rákérdezni olyan termékekre is -ha érdekel-, amit nem hirdetek. -szerintem sosem érek a végére /sok ezer db. /-, de ha van, természetesen soron kívül feltöltöm!
Köszönöm az érdeklődést, a lehetséges vásárlást!

Jelenlegi ára: 2 300 Ft
Az aukció vége: 2018-03-16 16:27 .

Ruha állvány- sztender , több méret. - Jelenlegi ára: 7 000 Ft


Összesen három darab van  , mind a három 155 cm magas
-300 cm hosszú - kétsoros     10. 000 ft
- 260 cm hosszú - kétsoros   7. 000 ft
- 350 cm hosszú -egysoros  10. 000 ft
Ezeket nem lehet szétszedni.
Postázni nem tudom , csak személyes átvétel lehet.

Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-16 17:57 .

Gobo Sweeper halogén fényeffekt,12 szín diszkófény - Jelenlegi ára: 21 390 Ft

- Kicsi, de meglehetősen szép gobo (minta) effektfény pengeéles sugarakkal
- A termék dekoratív hatású világításra és fény show rendszerekben való használatra lett kialakítva   
- Egy gobo tárcsával és belső reflektorral szerelve
- 12 különböző gobo (minta) és szín
- Hangvezérelt beépített mikromotor
- Állítható fókusz
- Ventilátoros hűtés és hővédelmi kapcsoló
- Multifunkciós állvánnyal
- 3 mód: folyamatos, fix, hangvezérelt forgás
- Ideális kisebb rendezvényekhez: bárok, mobil DJ-k, házibuli  stb.
Hálózati Bemenet: AC 230V, 50Hz
Hangvezérlés: Beépített mikrofon
Izzó: EFP 100W/12V (tartozék)
Súly: 2, 3 kg
Méret: 22, 6 x 17, 3 x 21, 7 cm


Jelenlegi ára: 21 390 Ft
Az aukció vége: 2018-03-17 01:34 .

Eredeti DVD: Kretének de extrémek film kult nmá - Jelenlegi ára: 500 Ft

Felszámolom a CD és DVD gyűjteményem, kizárólag eredeti lemezeket tartalmaz, amely lehet, hogy melléklet, vagy esetleg akciós volt, lásd a képeket. A tok karcos vagy esetleg kicsit sérült lehet, de a lemezek hibátlanok. 1 db 500 Ft, kettő vagy több vásárlása esetén a második és a továbbiak már csak 400 Ft/db. Mindegyik magyar szinkronos.
Csere köszönöm, de NEM érdekel, legfeljebb 10 darabtól. A képek az eladó termékről készültek, ez lesz átadva vagy postázva. Átvehető Budapesten vagy 700 Forintért postázom ajánlott levélként vidékre bubis borítékban (1 db esetén 700 Ft, minden további kb. +100 Ft).  
Kérem nézze meg a többi termékemet is, hátha talál valami érdekességet, köszönöm, és jó licitálást!
Az új vatera szabályok értelmében a nyertes vállalja, hogy két héten belül rendezi a vásárlást, ellenkező esetben sajnos csak negatív értékelést tudok adni, kérem ennek tudatában licitáljon!


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-03-17 01:05 .

Karácsonyi fényfüzér jégcsap kül/beltéri 100 LED - Jelenlegi ára: 9 900 Ft


kültéri kivitel
100 db hidegfehér LED
jégcsap olvadást imitáló fényjáték a 20 cm-es jégcsap-dekoráción
tápellátás: 230 V~/6 V adapter
VILÁGÍTÁSIHOSSZ: 3, 6M
BETÁP: 4M
LELÓGÁSI HOSSZ: 20CM
10DB 10 LEDES JÉGCSAP
110SE-G10101


Jelenlegi ára: 9 900 Ft
Az aukció vége: 2018-03-17 04:07 .

Basil kormánydísz pünkösdi rózsa levendula - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

virágszál, csíptetővel rögzíthető a kormányra vagy a vázra, levendula..


Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

2018. február 23., péntek

Honda Pantheon lámpa - Jelenlegi ára: 3 420 Ft

Honda Nes bontott gyári alkatrész. CSAK A JOBB HÁTSÓ LÁMPA!!!!! !!!!! !!
KÉREM A VÁSÁRLÁST KÖVETŐEN ÍRJON E-MAILT, TELEFONON RITKÁN VAGYOK ELÉRHETŐ!!!!! !!!!! !!!!
A TERMÉKEK HASZNÁLT, BONTOTT ALKATRÉSZEK!!!!! !    
A leütést követően szükséges az egyeztetés a termék megléte és állapota felől. Sok termékünk van, és van ami csak leütést követően kerül kibontásra, így állapotát nem tudjuk rögtön. Ezt a negatív értékelés elkerülése végett és a félreértések végett kérem figyelembe venni!!!!! !!!!
TERMÉKGARANCIA NINCS, VISSZAVÁSÁRLÁS NINCS!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!   Kérem leütésnél ezt figyelembe venni!!!!! !!!!
Személyesen átvehető: H-P 9-18-ig, Szo 9-14-ig.
Postai úton: utalást követően 3munkanapon belül, utánvételesen nem postázok .   ( Szállítási költség és postázási cím egyeztetése után! )
A terméket 2hétig tudom elrakni, ha addig nincs átvéve, visszatöltöm a vatera piacterére és negatív értékelést készítek.
Köszönöm szépen a vásárlást, további jó vaterázást!!!!! !!!!! !!!

Jelenlegi ára: 3 420 Ft
Az aukció vége: 2018-03-17 05:19 .

Tchibo Cafissimo MINI Classy White kapszulás kávéfőző, 34 hó garancia - Jelenlegi ára: 14 900 Ft

MÉG 34 hónap garanciával! Eredeti dobozában!
Ajándékba kapott, alig használt, tisztán tartott gép!
Programozható gombokkal, kapszulatartóval, automatikus tisztítás és vízkotelenítés funkcióval.
Részletes leírás:
Három különböző gőznyomás az eszpresszó, a caffè crema, a filterkávé és a tea elkészítéséhez
Szabadalmaztatott, három gőznyomás fokozatú rendszer az optimális eredmény érdekében
Tetszoleges méretű csészét és bögrét is használhatunk a kávéfozéshez a leveheto csészetartónak és a felhajtható csepptálcának köszönhetoen
Mágneses, könnyen behelyezhető csepptálca
Egyedileg programozható vízmennyiség az egyedi aroma és ízintenzitás beállításához
Víztartály urtartalma: 650ml
Kapszulatartó négy kapszula számára – könnyen behelyezhető, mivel mágneses
Körülbelül 40 másodperc alatt felfűt
Standby (energiatakarékos) mód 9 perc elteltével
Vízkőtelenítésre emlékeztető és beépített automatikus vízkőtlenítési funkció
Még 34 hónap garancia
Méretek:
298 x 180 x 223 mm (M x SZ x M)
Súly:
3, 7kg

Jelenlegi ára: 14 900 Ft
Az aukció vége: 2018-03-16 18:07 .

PHENOM 54915 - LED -s partyfény DISZKÓLÁMPA - mágikus kristály - 3W, 7 FUNKCIÓS - Jelenlegi ára: 3 400 Ft


54915 - LED-es partyfény - mágikus kristály - 3W, 7 módozat
Nincs buli, party fények nélkül! A LED mágikus kristályfény minden házi buli, illetve beltéri rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Mozgó, színes karikákat vetít ki a falra. A szédületes hatásról pedig három darab nagy fényerejű LED gondoskodik. Az ideális fényt az állítható vetítési szöggel biztosíthatjuk. A készülék masszív, műanyag burkolattal rendelkezik. Távirányítóval vezérelhető.
A készülék USB-csatlakozóval (bármilyen 5V DC kimenetű USB csatlakozóról üzemeltethető, mint például Power Bank, számítógép, laptop, telefontöltő, adapter - 5V). Az USB-ről való működtetéshez csatlakoztassa a DC dugót a készülék DC 5V kimenetéhez, ill. az USB csatlakozáshoz.
7 világítási mód és 3 zenei ritmust követő mód közül választhatunk.
Technikai adatok:
Fényforrás:   3 x 1 W
LED élettartam:   200. 000 óra
Tápegység AC:   100-240 V / 50-60 Hz
Tápegység DC:   5 V / 1 A
Teljesítmény:   3 W


Jelenlegi ára: 3 400 Ft
Az aukció vége: 2018-03-16 08:45 .

Csúszásgátló kényelmi betét magassarkúba - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 795 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
Fekete, vagy test színben kérhető.
joi/
Minden 1 ft  


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-02-24 12:34 .

Kábelkötegelő készlet 160 x 4,5 mm, natúr, 1000 db, LappKabel 61831009 - Jelenlegi ára: 11 990 Ft


Kábelkötegelő készlet 160 x 4, 5 mm, natúr, 1000 db, LappKabel 61831009
Termék azonosító: 249230
Kábelkötöző, Basic Tie
Leírás
A Basic Tie kábelkötöző egy multifunkciós PA 6. 6 kábelkötöző, sok alkalmazási területre.
Műszaki adatok
Tartalom: 1000 db
Szín: Natúr
Méret, szélesség: 4. 5 mm
Köteg ?: 2. 5 - 40 mm
Min. tartóerő: 220 N
Méret, hossz: 160 mm
Gyártói szám: KÁBELKÖTÖZŐ BASIC TIE 160X4, 5 TR
Hőmérséklettartomány: -40 ... +85 °C
Halogénmentes: Igen
Anyag: Poliamid 6. 6Mennyiség: 1 db(Egységár: 11 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 990 Ft*
Pick Pack Pont: 590 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 11 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Vagány szivárvány pók fidget Spinner - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 1390 ft.
Nagyon sokféle akcióim között!
Válasszon színt!
ph/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-02-24 06:18 .

Yamaha Beluga hátsó lámpa - Jelenlegi ára: 1 625 Ft

Yamaha Beluga 4T. Bontott gyári alkatrész. A kép csak illusztráció a beazonosítás végett.  
Hátsó lámpa!!
KÉREM A VÁSÁRLÁST KÖVETŐEN ÍRJON E-MAILT, TELEFONON RITKÁN VAGYOK ELÉRHETŐ!!!!! !!!!! !!!!
A TERMÉKEK HASZNÁLT, BONTOTT ALKATRÉSZEK!!!!! !    
A leütést követően szükséges az egyeztetés a termék megléte és állapota felől. Sok termékünk van, és van ami csak leütést követően kerül kibontásra, így állapotát nem tudjuk rögtön. Ezt a negatív értékelés elkerülése végett és a félreértések végett kérem figyelembe venni!!!!! !!!!
TERMÉKGARANCIA NINCS, VISSZAVÁSÁRLÁS NINCS!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!   Kérem leütésnél ezt figyelembe venni!!!!! !!!!
Személyesen átvehető: H-P 9-18-ig, Szo 9-14-ig.
Postai úton: utalást követően 3munkanapon belül, utánvételesen nem postázok .   ( Szállítási költség és postázási cím egyeztetése után! )
A terméket 2hétig tudom elrakni, ha addig nincs átvéve, visszatöltöm a vatera piacterére és negatív értékelést készítek.
Köszönöm szépen a vásárlást, további jó vaterázást!!!!! !!!!! !!!

Jelenlegi ára: 1 625 Ft
Az aukció vége: 2018-03-16 08:23 .

1 pár Orthoped lúdtalpbetét több méretben - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 1390 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
Válasszon méretet a második képről!   Vágható!
joi/
Minden 1 ft  


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-02-24 12:34 .

AKG SR40 Single vevő 748,875 MHz - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

AKG SR40 Single gitár vevő
Frekvencia: 748, 875 MHz
Áramfelvétel: 300mA / 12V 
Méretek: 200mm * 160mm * 44mm
Tömeg: 580 g


Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2018-03-16 16:05 .

DOOM BLU-RAY (HAZAI KIADÁS!) - Jelenlegi ára: 6 490 Ft


Gyűjteményemből eladó a fotókon látható, HAZAI MEGJELENÉSŰ blu-ray film!
 
Kereskedelmi forgalomban már nem kapható!
 
Újszerű, makulátlan, "gyűjtői" állapotú!
 HAZAI MEGJELENÉSŰ,
 MAGYAR SZINKRONT ÉS FELIRATOT TARTALMAZ!  
 
 FONTOS:  
 Vásárlás előtt 
 kérem érdeklődjön a termék megléttéről,  
 mert máshol is hirdetem!  
 Személyes átvétel (előzetes egyeztetés után),
Budapesten ill. Salgótarján és környékén oldható meg.
Természetesen (előre utalást követően) postázom is a terméket a lehető legnagyobb körültekintést fordítva a biztonságos csomagolásra, hogy a termék ne sérüljön!
Bármi kérdése van szivesen válaszolok.
Kérem tekintse meg a többi eladó
blu-ray filmemet is, katt ide!

Jelenlegi ára: 6 490 Ft
Az aukció vége: 2018-03-16 19:17 .

Geuther járóka fa Matrix 102x117 White kutyusos Új - Jelenlegi ára: 31 400 Ft


Új, bontott dobozos.
A fekvő lap pvc-je át lett húzva, zöld kutyusos huzattal. A második képen látható.
Tulajdonságok
Ajánlott kor (év): 0+
Fekvőfelület - HxSz (cm): 102x117
Anyaga: bükk
Fekvőfelület borítása: PVC
Fekvőfelület magassága állítható (fokozatok száma): 3
Könnyen összecsukható, kinyitható
Felszereltsége: fékezhető görgők
Mérete - HxSzxM (cm): 102x117x74
Terhelhetőség (max. kg): 15
Tisztítása: nedves, bútorápolós ruhával
Járókabetét használható hozzá
Szállítási mérete - HxSzxM (cm): 103x80x22
Szállítási súlya (kg): 19


Jelenlegi ára: 31 400 Ft
Az aukció vége: 2018-03-16 09:04 .

FG Haus BR-163 Tésztakészítő (gyári csomagolás) 1 év garanciával! - Jelenlegi ára: 7 751 Ft

 
FG Haus BR-163 Tésztakészítő
(gyári csomagolás)
1 év garanciával!
Tulajdonságai:
 
szélesség 150 mm
vágó részek : 6, 6 és 1 mm
Tekintse meg többi termékünket lejjebb görgetve Vatera galériánkban!

Jelenlegi ára: 7 751 Ft
Az aukció vége: 2018-02-28 07:41 .

Lovas 2 emeletes tolltartó - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Eladó 2-rom emeletes tolltartó.
új mérete 13x20x4

Jelenlegi ára: 1 290 Ft
Az aukció vége: 2018-03-16 13:53 .

6 hónapos fiúra ruhacsomag (5 db) - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Eladó a képen látható 6 hónapos fiúra való ruhacsomag:
-1 db kantáros rövid narág, alul kipatentolható
-1 db hosszu ujjú, hosszú szárú kezeslábas plüss anyagból
-3 db rövid ujjú body
Nézz körül nálam, sok jó állapotú gyerek ruhát árulok olcsón.

Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2018-03-16 11:36 .

lámpa ------SZERELÉK----- - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

LÁMPA ------SZERELÉK-----
25mm gyürűvel  Weaver sinnes
csőre szerelhető
Postaköltség: FoxPost automatába előre utalással 479 Ft

Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2018-03-15 22:03 .

Cherokee nyuszis hálózsák 0-6hó - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

ÜDVÖZÖLLEK!
NYUSZIS HÁLÓZSÁK 0-6HÓ
KÉRÉSRE SZÍVESEN MÉREK!
NÉZZ KÖRÜL AZ OLDALAMON, SOK SZÉP MÁRKÁS JÓ MINŐSÉGŰ, RUHÁT TALÁLSZ NÁLAM.
NŐI FÉRFI, GYEREK RUHÁK MEGFIZETHETŐ ÁRON!
 A SZÁLLÍTÁST CSAK POSTAI ÚTON TUDOM MEGOLDANI, VAGY SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL, EZT KÉRLEK VEDD FIGYELEMBE!!
FOXPOSTAL ÉS VATERA ÁLTAL RENDELT CSOMAGAUTOMATÁBA NEM TUDOK POSTÁZNI!!
SIKERES LICITÁLÁST KÖVETŐEN A VATERÁTÓL KAPOTT ÉRTESÍTŐ LEVÉLBEN MEGTALÁLOD A SZÁMLASZÁMOM!
HA TÖBB TERMÉKET VÁSÁROLTÁL, KÉRLEK VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT A POSTAKÖLTSÉG KISZÁMÍTÁSA MIATT!
KÖSZÖNÖM HOGY BENÉZTÉL!


Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2018-03-16 11:44 .

Prototype 2 + bónusz DVD PS3 Playstation 3 - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

PS3 Playstation 3
Karcmentes lemez.
Érdemes megnézni a többi hirdetésemet is, kiárusítom a játékgyüjteményemet.
Személyesen Tiszaújvárosban vehető át, illetve időnként Miskolcon is.
Posta csak előre utalás után.

Jelenlegi ára: 1 900 Ft
Az aukció vége: 2018-03-15 18:34 .

Autós menetrögzítő kamera - Jelenlegi ára: 9 999 Ft

Eladó autó menetrögzítő kamera!
Használt, de jó állapotban!
Tulajdonságok:
- 3 inches kijelző
- Egy mozdulattal levehető
- AV, USB, HDMI kimenet
- Gyorsulásmérő
- Full HD felbontás 1920x1080 pixel
- max. 32 GB-os micro SD kártyát kezel (Full HD felbontáson kb. 6-8 óra felvételi idő fér rá. )
- digitális zoom: 4 x
- 120 fokos nagy látószögű optika
+ autós töltő, adatkábel


Jelenlegi ára: 9 999 Ft
Az aukció vége: 2018-03-15 22:35 .

The Clash - Essential DVD - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eredeti ! Képen látható állapotban, dvd karcmentes.
Postaköltség : postai díjszabás szerint. Csak ajánlottan postázok, simán nem.
Utánvét nincs. Csere nem érdekel.
Személyes átvétel esetén a termék leütését követő 10 napon belül át kell venni a terméket.
Postai úton történő átvétel esetén a termék leütését követő 7 napon belül kell az utalást megtenni.
A pénz beérkezése után 3 napon belül postázom a terméket.
Ha ezek a feltételek nem felelnek meg, kérlek ne üsd le a terméket, ellenkező esetben negatív értékelést adok.
Kérdésekre szívesen válaszolok!


Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-03-15 16:44 .

2018. február 22., csütörtök

Autós menetrögzítő kamera - Jelenlegi ára: 9 999 Ft

Eladó autó menetrögzítő kamera!
Használt, de jó állapotban!
Tulajdonságok:
- 3 inches kijelző
- Egy mozdulattal levehető
- AV, USB, HDMI kimenet
- Gyorsulásmérő
- Full HD felbontás 1920x1080 pixel
- max. 32 GB-os micro SD kártyát kezel (Full HD felbontáson kb. 6-8 óra felvételi idő fér rá. )
- digitális zoom: 4 x
- 120 fokos nagy látószögű optika
+ autós töltő, adatkábel


Jelenlegi ára: 9 999 Ft
Az aukció vége: 2018-03-15 22:35 .

Karácsonyi kültéri 100 LED FÉNYFÜZÉR Melegfehér - Jelenlegi ára: 4 100 Ft

kültéri kivitel
100 db LED
állófényű
tápellátás: 230 V~/24 V adapter
110KKL100/WW

Jelenlegi ára: 4 100 Ft
Az aukció vége: 2018-03-15 22:13 .

Agape:Áll még a kereszt / kazetta - Jelenlegi ára: 600 Ft


  Nem hallgattam végig, belehallgatás során hibát nem észleltem. A tokjában lévő papíron koszolódás, gyűrődés.
 
 Eredeti kazetta.
                                    Jó licitálást!

Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2018-03-15 14:50 .