2016. július 27., szerda

Alain Delon gyűjtemény (5DVD) Digipack - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Bontatlan, új
Tartalom:
A sokk DVD:  Martin belefáradt abba, hogy merénylőként keresse meg betevőjét, ezért elhatározza, hogy kiszáll a buliból. Mivel főnöke, Cox elutasítja ezt az elképzelést, a férfinak nincs más választása, mint a szökés. Időközben találkozik a farmerfeleség Claire-rel, akivel hamarosan egymásba szeretnek. A nő - maga mögött hagyva családját - együtt menekül Martinnal Cox és emberei elől, akik mindenáron el akarják kapni őket. (100 perc)
A vörös kör DVD:  Coreyt (Alain DELON - Casanova visszatér, A zsaru szava, A sokk) ötéves börtönbüntetése letöltése után szabadlábra helyezik. A férfinak van néhány elintézetlen ügye a volt bandájával. Vogel (Gian Maria VOLONT? ), a brutális gyilkos megszökik az őt börtönbe szállító vonatról. Amikor a két bűnöző találkozik egymással, az alkalom ideálisnak tűnik, hogy közösen kiterveljenek valamit. A célpont egy � �kszerbolt. Mattei felügyelő (BOURVIL - Az ügyefogyott, A leghosszabb nap, Nyomorultak) azonban állandóan a nyomukban van. (140 perc)
Ég veled barátom! DVD:  Két férfi egy széffel egy szobában három napig. Bezáratják magukat, egyikük megbízatást kap, hogy pótolja a hiányzó készleteket. Másikuk azt gondolja, betörnek, ezért követi őt. Amikor kinyitják a széfet, döbbenten tapasztalják, hogy az üres, az őrt pedig megölték. Nekik is alig sikerül megszökni, a rendőrség azonban a nyomukban van. (115 perc)
Égő pajták DVD:  Rose teljhatalmú matrónaként uralkodik udvarháza, férje és gyerekei fölött a francia Jurában. Egy napon brutális késszúrásokkal meggyilkolt, ismeretlen fiatal lány holttestét találják meg a birtok területén. Elkeseredett harc alakul ki az ügy kiderítésére Párizsból érkezett Larcher vizsgálóbíró és Rose között, aki megpróbálja védeni gyanúba keveredett családj át. (100 perc)
Két férfi a városba! n DVD:  Egy bankrabló 10 év után szabadul a börtönből. A társadalomba való beilleszkedéséhez ugyan megkap minden segítséget, de egy zsaru a múltjából állandóan ott van a nyomában. A film egy olyan ember története, aki egyetlen hiba elkövetése miatt soha többé nem kap esélyt az igazságszolgáltatás oldaláról és a társadalomtól a tiszta lappal történő újrakezdéshez. (90 perc)
Kérem tekintse meg további termékeim:  Az eladó további termékei

Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2016-08-17 14:13 . Alain Delon gyűjtemény (5DVD) Digipack - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése