2017. január 23., hétfő

Galvanic Spa System II ajándék Galvanic Spa Facial Gels with Age Lock arcgéllel - Jelenlegi ára: 65 000 Ft

Eladó a képeken látható új, soha nem használt Galvanic Spa II programozható professzionális kozmetikai ránctalanító, arcvasaló készülék amihez egy kb. 17. 000, - Ft értékű Galvanic Spa Facial Gels with Age Lock arcgélt adok ajándékba. Az eszköz szabadalmazott önszabályozó galvánárammal működik és cserélhető kezelőfejekkel (arcra, fejre és testre) rendelkezik. 3 külön fej van hozzá. A terméket ajándékba kaptam, sosem használtam. Eredeti csomagolásában van.
A termék részletes leírása és hivatalos ára itt tekinthető meg:  https: //www. nuskin. com/content/nuskin/hu_HU/products/nuskin/ageloc/97101332. html
Az arcgél részletes leírása és hivatalos ára itt tekinthető meg:  https: //www. nuskin. com/hu_HU/products/nuskin/ageloc/97003876. html
Fizetési - szállítási - átvételi feltételek:
- Kapcsolatfelvétel: A vásárlás után kérem 3 napon belül vegye fel a kapcsolatot velem.
- Átadás: Személyesen vagy utánvéttel, de utóbbi esetén semmilyen garanciát nem vállalok a szállításból adódható sérülésekre és egyéb problémákra. Utánvétel esetén a szállítási költség a vásárlót terheli, aminek a díját előzetesen egyeztetni kell.
- Fizetés: Személyesen az átvételkor vagy előreutalással. A termék kifizetésére 7 napot várok, ha ez nem történik meg, az adás-vételt tárgytalannak tekintem és negatív értékelést adok.
- Garancia: A termék újszerű állapotú SOHA  nem használt termék, garanciával már nem rendelkezik. A figyelmetlenül vásárolt ("nem ilyenre gondoltam") termékeket nem áll módomban visszavásárolni.


Jelenlegi ára: 65 000 Ft
Az aukció vége: 2017-02-13 22:36 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése