2017. június 30., péntek

Mosódió labda próbacsomag+ Nectar Essence mosóparfüm 200ml ÚJ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Mosódió labda próbacsomag és Nectar Essence mosóparfüm új, bontatlan állapotban eladó!
A mosódió nem tartalmaz semmiféle irritatív anyagokat, ezért nem szükséges öblítőket használni.  A mosás sokak számára egyértelmű velejárója az illatosítás, amit olyan organikus és környezetbarát összetevőkből álló Mosó Parfümökkel valósítottunk meg, ami szintén hiánypótló az egészséges és környezettudatos mosás igénylőinek világában.
 
A Mosó Parfüm kis mennyiségben is kifejti illatosító hatását, emellett szöveterősítő és ápoló hatású is egyben.
 
Az organikus, hatékony és új komplett mosási rendszer tökéletes befejezője a No1 Mosó Parfüm Nectar Essence család, ami változatos és harmonikus illataival, az egészségre igényes és egészséges mosás méltó képviselője lehet.
Nézze meg többi termékeimet is!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-07-07 11:16 .

Pillangóvirág mag, 10 db/csomag - Jelenlegi ára: 200 Ft


Igénytelen egynyári virág, mely virágágyak csoportos beültetésére alkalmas. Bármilyen talaj megfelel. Kedveli a napsütötte helyet.
Postázás a mindenkori postai díjszabás szerint előre utalás után.  


Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2017-07-21 06:42 .

Csodaszép ékszeróra - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 1190 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
Minden 1 ft!
br/

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-07-01 07:03 .

Szilas A. Pál és társai - A földgáz termelése, előkészítése és szállítása - Jelenlegi ára: 900 Ft


A földgáz termelése, előkészítése és szállítása c. könyv, jó állapotban, képek szerint.
Könyvtári példány volt: számjelzések, pecsétnyomok előfordulnak.
A lapélek elszíneződtek, elvétve ceruzával aláhúzott sorok találhatóak.
Oldalszám: 348
A postaköltség tájékoztató jellegű!
Banki adatok:


Jelenlegi ára: 900 Ft
Az aukció vége: 2017-07-21 05:48 .

Army karóra - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 3-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 1390 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
br/
Majdnem minden 1 ft!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-07-01 07:03 .

Bluetooth H18 intelligens karkötő pulzusmérő 1db - Jelenlegi ára: 4 932 Ft

Introductions: This H18 New Stylish Bluetooth Smart Healthy Bracelet must be what you are looking for! With power functions and convenient use, this great healthy bracelet must be your good companion in daily life. Adopting high quality material and with ergonomic design.
This healthy bracelet is very convenient to record your steps and calorie-burning result while you are doing sports. For smart design, this healthy bracelet could monitor and analyze your sleeping quality. Besides, it is really worth having for its functions of energy consumption monitoring, mileage of distance, reminding of message!
Search for "Wristband APP" in APP store to download APP procedure of healthy bracelet and install it into your Android smartphones
Features: Bracelet type, more convenient while you are doing sports
Silicone material, safe and comfortable to wear
Anti-lost and stylish, convenient and helpful to use
Could record calculation step, energy consumption monitoring, speed record, mileage of distance, reminding of calling and message, and monitoring in sleep, Heart Rate Tracker.
Intelligent silent alarm, never disturb other
Light weight and comfortable silicone wrist band
Bluetooth 4. 0
Battery capacity: 50MA / H
Display: 0. 68 "OLED 96X32 4. Standby time: 5-8 days 5. motion data record: 30 days 4. sport pedometer, exercise mileage, burn calories
Clock Display
alarm reminder
sleep monitoring, heart rate monitor
reminder phone calls
SMS reminder
effective range: 5-10m
Language: English, chinese
Click function: Click to switch interface, the interface are: time, counting steps, distance, calories, sleep, heart rate, and Bluetooth.
Four Gig switchable enter and exit sleep and heart rate.
Double-click to enter the heart rate interface can start or pause measuring heart rate.
APP: APP can put the date of the heart rate, pedometer, exercise distance, calories, exercise time synchronization, you can also get nearly seven days of campaign data and sleep data by synchronizing data. Additionally sedentary, medication, time, phone calls, text messages (IOS not supported), and other anti-lost reminder, you can set the height and weight can be more accurately calculated movement distance and movement burns calories.
Package included: 1 x Health Bracelets
1 x USB Cable
1 x User Manual
Packed Safely in Bubble Bag.
P072098
Vásárlással kapcsolatos fontos információk:
Köszöntjük oldalunkon!
Az adásvétel megkönnyítése érdekében, kérjük olvassa el vásárlási feltételeinket, melyeket rendelésével automatikusan elfogad.
Kedvezmény: Amennyiben termékeink közül minimum 50 db-ot vásárol, kedvezményt biztosítunk. Kérjük igényelje a kedvezményt ügyfélszolgálatunktól.
US hálózati csatlakozós termékeink esetén, külön rendelhető a termékeink között található US-EU átalakító adapter.
Fontos! Ha a leírásban NEM szerepel, hogy ? We dont offer color/pattern/size choice? (szín/minta/méret nem választható), akkor rendeléskor kérjük mindenképp írja bele a megjegyzés rovatba a kiválasztott színt/mintát/méretet, ellenkező esetben kollégáink véletlenszerűen postázzák. Ez esetben utólagos reklamációt nem fogadunk el.
Ahol a ? We dont offer color/pattern/size choice? kijelentés szerepel, sajnos nincs lehetőség szín/minta/méret kiválasztására. Ilyenkor kollégáink véletlenszerűen küldik a termékeket.
Kommunikáció: minden esetben kizárólag email-ben, mert így visszakövethetőek a beszélgetések.
Hibás termék: visszautaljuk a vételárat vagy újrapostázzuk a terméket megállapodástól függően, miután visszapostázta a megadott címre.
Visszautalás: a vételárat visszautaljuk, vagy a terméket újraküldjük ha nem érkezik meg a termék.
Ez esetben kérjük jelezze email-en keresztül, hogy megoldást találhassunk a problémára!
Garancia: 3 hónap! Amennyiben valóban hibás a termék, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és kicseréljük vagy visszavásároljuk a terméket megegyezéstől függően.
Számlázás: Az elektronikus számlát (pdf. formátumú) Angliában regisztrált cégünk állítja ki, az ÁFA nem kimutatható, az utalás magyar céges számlánkra történik.
A szállítási idő: az összeg átutalása után 9-12 munkanap, de a postától függően előfordulhat a 25-35 munkanap is! A posta szállítási idejéért cégünk nem tud felelősséget vállalni, az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!
Nagyon fontos! Kérjük ne vásároljanak akkor, ha nem tudják kivárni az esetleges 35 munkanap szállítási időt!
strong>Postázás: Termékeinket külföldről postázzuk.
Nagy raktárkészletünk miatt előfordulhat, hogy egy-két termék átmenetileg vagy véglegesen elfogy raktárunkból, erről mindenképp időben értesítjük és megfelelő megoldást kínálunk.
Utalás: Kizárólag átutalást (házibank, netbank) fogadunk el (bankszámláról bankszámlára),   Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM!
Átutalásnál a rendelésszámot feltétlenül adja meg a közlemény rovatba, ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését. Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincs kiindulópontunk!
Fizetés/szállítás:
-2000Ft felett (postaköltséggel együtt) CSAK es KIZÁRÓLAG ajánlottan postázzuk a terméket az alábbiak szerint:
-Ajánlott posta esetén az első termékre a posta 890Ft , minden további 250 Ft/db.
- Sima Levélként 2000Ft alatt: az első termékre a posta 250Ft, minden további termék posta díja 250Ft/db.
Átvétel: azoknak a vásárlóknak akik nem veszik át a rendelt terméket a postától és visszaküldésre kerül a termék cégünkhöz, a postaköltség újbóli megfizetésével tudjuk csak újraküldeni, illetve amennyiben az összeget kéri vissza, a termékek árát tudjuk csak visszautalni, postaköltség nélkül. A termék átvétele az Ön felelőssége! Amennyiben a Mi hibánkból nem tudja átvenni, pl téves címzés miatt, így a postaköltség minket terhel.
Amennyiben a megrendelést követő 24 órán belül nem kap emailt tőlünk, ez azt jelenti, hogy az email cím (freemail és citromail esetén főleg) visszadobta a küldött email-t. Ilyenkor küldjön üzenetet egy másik e-mail címről.
Kellemes Vásárlást Kívánunk!

Jelenlegi ára: 4 932 Ft
Az aukció vége: 2017-07-21 22:36 .

HOME IK 240 ELEKTROMOS BELTÉRI ROVARCSAPDA 6W - Jelenlegi ára: 2 899 Ft


1 ÉV GARANCIA
ROVARCSAPDA 30m2 ELEKTROMOS FEKETE-FÉNY
Az elektronikus rovarirtó a belső helyiségekben egyszerűen és hatékonyan véd a  repülő rovaroktól. Mérges gáz vagy káros vegyszer használata nélkül működik. A beépített UV-lámpa ellenállhatatlanul vonzza a rovarokat, amelyek odarepülnek és rátapadnak az elektromos nagyfeszültségű rácsra.
Műszaki adatok
Hatótáv: 30 m2˛; feketefény-lámpa: 6W-os; elektróda elektromos feszültsége 800-900 V/DC; felakasztó horoggal; levehető rovargyűjtő tartállyal.


Jelenlegi ára: 2 899 Ft
Az aukció vége: 2017-07-06 19:33 .

E27 3W Távirányítós színes LED égő RGB - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

3W-os E27 LED színváltós égő, távirányítóval.
Csak be kell tekerni a hagyományos izzó foglalatba és már használható is, a távirányítóval a 16 szín közül választhatunk, ki/be kapcsolhatjuk, a fényerőt szabályozhatjuk vagy a villogó módok közül választhatunk.
Fehér búrával, ennek köszönhetően szebben, homogénebben adja a színeket, mint a hasonló, búra nélküliek. Hangulatvilágításnak, színterápiához.
Azonnal postázom.

Jelenlegi ára: 1 300 Ft
Az aukció vége: 2017-07-21 22:41 .

Mini praktikus zacskó forrasztó - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 990 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ   2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE nem vonható. Ha 1 ft-ért nyeri csak a postát fizeti.
br/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-07-01 20:35 .

Univerzális selfie bot, szelfi bot kioldó gombbal fekete színben! - Jelenlegi ára: 1 190 Ft

Fekete színű vadonatúj teleszkópos selfi botok kioldó gombbal, hihetetlen kedvező áron. 50 cm hosszúságig nyújthatók a teleszkóp segítségével. Használható bármilyen iphone és androidos telefonhoz.
Ideális társ utazásokon, kirándulásokon, bulikon.


Jelenlegi ára: 1 190 Ft
Az aukció vége: 2017-07-21 15:11 .

Nowa hagyományos tolósúlyos konyhai mérleg - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó Nowa hagyományos tolósúlyos konyhai mérleg. Jár hozzá egy csecsemő súlyának méréséhez való adapter is.

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-21 11:51 .

ÚJ babakocsi ülőpárna minden kocsihoz etetőszékhez - Jelenlegi ára: 2 790 Ft

ÚJ babakocsi ülőpárna mely minden babakocsihoz és etetőszékhez igazodik. Az 5 pontos hevederhez igazodó lyuk kialakítás van. Az ülőfelületen 2 heveder nyílással. 100% pamut anyagból.
Nézz szét a többi aukcióm között is.
Személyes átvét : Debrecen, vagy posta.

Jelenlegi ára: 2 790 Ft
Az aukció vége: 2017-07-20 20:15 .

RIASZTÓ SZETT VEZETÉK NÉLKÜLI 6 ZÓNÁS RIASZTÓ SZETT DALLAMCSENGŐ FUNKCIÓVAL. - Jelenlegi ára: 9 290 Ft




Jelenlegi ára: 9 290 Ft
Az aukció vége: 2017-07-21 14:29 .

Conflict Desert Storm II Ps2 Playstation 2 eredeti játék konzol game - Jelenlegi ára: 790 Ft

Eladó a képen látható Conflict Desert Storm II Playstation 1 játék!
Tökéletesen működik!
Tok: papírtok
Lemez: 5/4
Füzet: nincs
Az általam értékesítésre kínált konzolok, konzol játékok és kiegészítőik mind tesztelt és működőképes állapotban kerülnek eladásra. Minden esetben részletesen leírom, hogy milyen állapotúak. Értékeléseim alátámasztják, hogy minden esetben a vásárlóim érdekeit előrehelyezve a lehető legjobb minőségű termékeket kínálom eladásra. A szállítás és garancia menüpontban részletes felvilágosítást kapnak a garancia menetéről. Fizetési lehetségek közül is ott találnak pontos információkat.
Megnyert aukciót követően a Vatera által üzenetet kapnak majd. Az fogja tartalmazni a vásárláshoz tartozó összes információt az előre utaláshoz a számlaszámot ás a pontos végösszeget. FELHÍVOM FIGYELMÜKET ARRA IS, hogy több tétel vásárlása esetén a postaköltség nem adódik össze! Ilyen esetben kérjenek tőlem pontos postaköltséget!
Köszönöm megtisztelő figyelmüket!
Jó vásárlást!


Jelenlegi ára: 790 Ft
Az aukció vége: 2017-07-21 17:55 .

Csőfogó 2"-os ÚJ! 06068 - Jelenlegi ára: 5 052 Ft

ERBA kiváló minőségű, osztrák márka.
Csőfogó 2"-os.  Cr. -V.


Jelenlegi ára: 5 052 Ft
Az aukció vége: 2017-07-21 08:03 .

Foci Fidget Spinner - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 990 ft.
1 db/küldemény
Válasszon színt!
ph/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-07-01 15:33 .

Kültéri rovarriasztó matrica - Jelenlegi ára: 1 Ft

Több darab aukcióim között!   Szállítás Kínából 2-5 hét.   Postaköltség 695 ft. A posta nem összevonható.
MINDEN 1 FT-RÓL!
jus/
Ragassza fel az ajtóra/falra a bogarak messze elkerülik.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-07-01 00:15 .

SAL MVN 500 MIKROFON SZETT VEZETÉK NÉLKÜLI 100M - Jelenlegi ára: 11 900 Ft


Tulajdonság
Részletek
hatótávolság
60 m
működési frekvencia
174 - 230 MHz
teljesítmény
10 mW
RF jel/zaj viszony
> 70 dB
audió átviteli tartomány
40 - 18000 Hz
dinamikatartomány
> 70 dB
THD
0, 5 %
audió kimenet
0 - 280 mV
megengedett környezeti hőmérséklet
0 - 45 ° C
csatlakozások
XLR / Ø 6, 3 mm jack
szett tartalma
2 db mikrofon, vevő, Ø 6, 3 mm - Ø 6, 3 mm jack kábel (1 m), hálózati kábel (1, 5 m)
tápellátás
mikrofon: 2 x AA elem (nem tartozék), vevő: 220 - 240 V~
méret
mikrofon: Ø 55 / 45 x 250 mm, vevő: 210 x 45 x 160 mm
súly
mikrofon: 280 g, vevő: 490 g


Jelenlegi ára: 11 900 Ft
Az aukció vége: 2017-07-20 14:33 .

Medicinlabda 4 kg Body Sculpture ÚJ ! AKCIÓ ! - Jelenlegi ára: 13 500 Ft

Body Sculpture 4 kg-os medicinlabda. Átmérője 22 cm. Szín: szürke/fekete.
AKCIÓS !
Ha a termék átvétele vagy postázása sürgős, tehát adott dátumra kell (pl. születésnapra, utazás előtt, stb. ), leütés előtt kérem érdeklődjön, mert ha a raktárkészlet elfogyott, lehet hogy várni kell rá kb. 1-2 hétig.

Jelenlegi ára: 13 500 Ft
Az aukció vége: 2017-07-21 02:51 .

Aladine - Baba nyomda - Dzsungel (festékpárnával) - ÚJ DESIGN - Jelenlegi ára: 4 199 Ft

Baba nyomda az Aladine márkától új dizájnnal! A legkisebbek is felfedezhetik a bennük lakozó kreativitást ezzel a csodás készlettel. (A terméket 8 napig bontatlan csomagolásban tudjuk cserélni. )

Jelenlegi ára: 4 199 Ft
Az aukció vége: 2017-07-09 15:47 .

Sauli Väisänen FINNORSZÁG FIN07 ÚJ PANINI ROAD TO RUSSIA RISING STAR KÁRTYA - Jelenlegi ára: 1 Ft


Már elérhetők a legújabb focis kártyák:
Az aukció tárgya:  
Panini Adrenalyn XL ROAD TO RUSSIA 2018 RISING STAR kártya!
Sauli Vä isä nen - FINNORSZÁG
FIN07
A küldés díja: Posta Zrt. aktuális díjszabása alapján ajánlott levélként 435 forint.
Természetesen több termék rendelése esetén egyben küldöm a kártyákat.
Utánvéttel nem postázok, csak előre utalás után.
A kártyák személyesen átvehetők Budapesten a MOM Parknál vagy a Keleti pályaudvarnál előre egyeztetett időpontban.
Érdemes megnézni a többi termékemet is.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-07-09 17:32 .

Minolta power zoom AF 35 - 80 mm-es objektív - Minolta csatlakozással - Jelenlegi ára: 6 761 Ft

Minolta power zoom AF 35-80 mm-es objektív
próbáltuk, úgy tűnik, hogy rendben működik....
 fotógarancia!! a képek az eladó termékről készültek!!  
 az objektív a képeken látható állapotban!!  
 aukcióink között további retro fényképész termékeket találsz!  
 megtekintésükhöz  -- KLIKK IDE -- 
személyes átvételre Nagykanizsán van lehetőség
ha ez nem megoldható, postával vagy vaterafutárral is szívesen küldjük


Jelenlegi ára: 6 761 Ft
Az aukció vége: 2017-07-20 22:19 .

2017. június 29., csütörtök

Apple iPhone 5C kártyafüggetlen - PINK - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Mindvégig szilikon tokba tartott, kijelző védőfóliával védett, megkímélt karc és ütésmentes álapotba eladó a képen látható iPhone 5C 16GB mobiltelefon.
ICentre-be, 3éve vásároltuk.
Eredeti dobozában, a hozzátartozó fejhallgatóval és adatkábellel együtt adom. Az adatkábel meg van törve.


Jelenlegi ára: 40 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-06 19:51 .

Villanypásztor alap - Jelenlegi ára: 17 000 Ft

Alap villanypásztor
1, 5-2 km vezetékhez.
Az adott vezetékhossz értendő könnyen őrizhető állatok esetén, mint pl. ló, kutya.
Ha vadállatokról, vagy nehezen őrizhető állatról van szó, mint pl. kecske, mangalica, póni, akkor az erősebb készülékeket ajánlom, az őrizendő terület nagyságának függvényében.
A készülékben beépített kettős szigetelésű, epoxigyantával kiöntött transzformátor van, nem kell külön adaptert csatlakoztatni hozzá, így működtethető 230V-ról vagy 12V-os akkuról.
A készülék nagyfeszültségű impulzusokat állít elő: 10000Voltot.
Minőségi alkatrészek felhasználásával készül, ami hosszútávú megbízható működést eredményez.
Garancia 1év, további két évben is vállaljuk a készülékek alkatrészáron történő javítását.
Nem gyújtótrafóval üzemel, direkt erre a célra tekercselt transzformátorral van ellátva, ami a hatásfokot jelentősen növeli, és biztonságossá teszi a készülék használatát.
Fogyasztás minimális. 1hónap folyamatos üzem esetén 2-3 kWh.
Többféle készüléket gyártunk.
Számlaadás van, az ár tartalmazza az áfa-t.


Jelenlegi ára: 17 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-20 14:06 .

1.3Mp HD IP kamera (AS-M533J + AS-501MC) 4X zoom Auto Focus H.264 - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Profi 4X optikai zoomos Aiptek kamera és IP kamera modul egyben fém házba rögzítve + tartó konzol.:
Nagyon áron alul.
AS-M533J
1/3″ 1. 3MP progressive scan SONY CMOS, Ambarella
SOC; 4X Optical zoom, Focus Length: F=2. 8-12mm;
Color 0. 1Lux @ 30IRE, F1. 6; B/W: 0. 05 Lux @ 30
IRE, F1. 6; Max. resolution SXGA(1280x1024), Dualstream:
720p+D1/25 &30fps, Digital Filtering; operating
temperature: -20-55?.
Adatlap a képek közt.
AS-501MC
Three-board stack, suitable for any AipStar encoding
module, support : DC 12V, Ethernet, large SD card,
YPbPr interface, alarm input/ouput, audio input/output.

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-20 22:59 .

Samsung Galaxy Gear Okosóra Újszerű ! - Jelenlegi ára: 22 990 Ft

Samsung Gear SM-V700 okosóra újszerű állapotban, fehér színben, hibátlan működéssel, töltővel eladó! Fix. áras termék azonnal elvihető 22. 990 ft. -ért!  

Jelenlegi ára: 22 990 Ft
Az aukció vége: 2017-07-20 17:27 .

Apple Iphone 5S Telenoros Újszerű Gold ! - Jelenlegi ára: 45 990 Ft

Apple iPhone 5S 16GB-os Telenoros, gold színben, Újszerű állapotban, hibátlan működéssel, dobozában, headsettel,  adatkábellel, töltővel eladó ! Fix áras termék azonnal elvihető: 45. 990ft-ért !

Jelenlegi ára: 45 990 Ft
Az aukció vége: 2017-07-20 17:31 .

Peterhof tésztagép PH-1602 - Jelenlegi ára: 4 490 Ft

Leírás
A tésztaféléknél igazán az a fontos, hogy minél frisebb legyen, ezt tudjuk elérni kiváló minőségű termékünkkel, persze ehhez előbb meg kell gyúrni az alapanyagokat. Érdemes lehet megkérdezni a nagymamát, ő biztosan tud egy tuti receptet.
 
Termékleírás:
Cérnametélt, széles metélt készítéséhez
Egy és tíz mm vastagság között képes tésztát nyújtani

Jelenlegi ára: 4 490 Ft
Az aukció vége: 2017-07-20 07:26 .

MEDITERRÁN VIDÉKI VILLA RÉSZLET ... OLAJ FESTMÉNY !!! - Jelenlegi ára: 1 Ft


-AZ AUKCIÓ LEÍRÁSA:  
JELZETT RÉGI , A XX. SZ ELSŐ FELÉBŐL , HANGULATOS MEDITERRÁN OLAJ FESTMÉNY , MAGYAR JELÖLÉSSEL , KICSIT SÉRÜLT , ILL LEPÖRGÖTT ARANYOZÁSÚ KORABELI FA KÉPKERET , TELJES MÉRET : 70 X 50, 5 CM!!!
***********************************************
KATTINTSON A KÉPRE , ÍGY RÉSZLETESEBB KÉPET KAP AZ ÁLLAPOTÁRÓL!
/ A MEGVÁSÁROLT TÉTELEKET IGÉNY SZERINT SZÁMLÁVAL ADOM ÁT ,
ÖRÖK GARANCIÁVAL AZ AUKCIÓ LEÍRÁSÁNAK ÉS FOTÓINAK MEGFELELŐEN  ! /
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... .
ÉRDEMES MEGTEKINTENI TOVÁBBI VÁLTOZATOS AUKCIÓIMAT !
RENGETEG 1 FTRÓL INDULT JÓ TÉTEL NÁLAM !
Aukcióim általában a MINDEN HÉTFŐI , SZERDAI és CSÜTÖRTÖKI napon járnak le és indulnak új 1FTOSOK!!!!
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..
A termék átvételére több mód is van:
DPD futárral ( kicsit olcsóbb ) vagy Postán ( kicsit drágább csomag esetén ) kapja meg banki átutalás vagy rózsaszíncsekkes befizetés után
Utalt vagy küldött pénz beérkezése után szállítótól is függ, de álltalában 2-5 munkanap a kiszállítás
( MINDEN HÉTFŐN , SZERDÁN ÉS PÉNTEKEN TUDUNK CSOMAGOLNI , AZ AZ NAPI KORAREGGELIG BEÉRKEZETT UTALÁSOK SZERINT )
vagy
Személyes átvétel        Ercsi  ( telephely ) , pénteken Budapesten  előre egyeztetéssel a XI. kerületben kora esti időpontban szinte mindEGYIK PÉPNTEK ...
A MEGNYERT AUKCIÓT /-KAT/ CSAK ITT ÉS EZEN IDŐPONTOKBAN TUDOM ÁTADNI , KB FÉL NAPOS ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN !
Mindenkori akció   25. 000 Forint felett a posta költség
ingyenes!
( az akció az egyhéten belül vásárolt tételekre vonatkozik, nem csak egy tétel vásárlása esetén , az akció az ajánlott és standard postai csomagokra érvényes, ha csak futárral tudom küldeni akkor csak a futár díj költsége mérséklődik, mely  a szállítási felételekben található )
Személyes átvétel ingyenes, az adott helyszíneken és időpontban !
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ....
*************************************************************************************************************
SIKERES VATERÁZÁST KÍVÁN SANDIANTIK !


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-07-20 21:20 .

Karaoke Revolution Playstation 3 PS3 eredeti játék - Jelenlegi ára: 1 190 Ft


Karaoke Revolution Playstation 3 PS3 eredeti játék
PS3 (Playstation 3) eredeti használt játék
Használt, tökéletes állapotban!
Tartozékok
- Eredeti DVD tok !
- Eredeti borító !
- Eredeti kézikönyv !
Garanciális feltételek
Használt játékokra 3 nap azonnali csere-garanciát vállalok!
A lemezeken felületi karcok elofordulhatnak, de ez nem befolyásolja a tökéletes muködést!
Szállítási és fizetési feltételek
- Szállítás bélelt, buborékos borítékban !
- Fizetés eloreutalás után, postázás az összeg beérkezése esetén azonnal !
- Minden termék raktáron van, nem kell várni a szállításra!  
- Játék softwarek postázási költsége : 600. - Ft, ha több terméket vásárol egyszerre úgy a postaköltség a posta mindenkori díjszabása szerint alakul !


Jelenlegi ára: 1 190 Ft
Az aukció vége: 2017-07-20 14:46 .

Playstation 3 játék PES 2010 - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó a képen látható Playstation 3 gyári játék.


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-06 05:03 .

MAKRÓÖKONÓMIA - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Fotó szerint, lapok tiszták-épek
Személyes átadás Rákospalotán, vagy szívesen postázom

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-20 22:18 .

HUAWEI P8 LITE 2017 flip tok - kártyatartós tok - állvány tok - könyv tok + ceruza / több színben - Jelenlegi ára: 2 980

Minőségi termékek,  korrekt tájékoztatás,  elégedett vásárlók.  Rendeljen Ön is bizalommal!
A csomag tartalma:
- 1 db kártyatartós állvány flip tok a címben szereplő készülékre
- 1 db érintőceruza
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
         KÉREM, MIELŐTT LEADNÁ RENDELÉSÉT, ÉRDEKLŐDJÖN AZ ELÉRHETŐ SZÍNEKRŐL!
       EZ A TERMÉK KÜLSŐ RAKTÁRBÓL ÉRKEZIK, EZÉRT A SZÁLLÍTÁSI IDŐ 6-10 MUNKANAP.
A kép esetenként illusztráció, mely a tok jellegét, színét, mintáját hivatott bemutatni. Természetesen a kamera és egyéb kivágások a címben szereplő készülékre vannak szabva.
Fizetéssel kapcsolatos információk: - fizetni kizárólag előre utalással, közvetlen banki befizetéssel, illetve postán keresztül, rózsaszín csekken lehetséges. - utánvét és személyes átvétel nem megoldható.
Szállítással kapcsolatos információk: - postázás: 6-10 munkanapon belül. (kifizetéstől számított) A rendelt tételt feladás előtt ellenőrizzük, majd gondosan csomagolva, légpárnás borítékban postázzuk. A beérkező utalásról, illetve a postázásról, minden esetben tájékoztatást kap a vásárló.
                                                     Kérem tekintse meg további termékeim.

Jelenlegi ára: 2 980 Ft
Az aukció vége: 2017-07-20 21:25 .

Tecna Spot és vetületi ponthegesztők - Jelenlegi ára: 3 096 260 Ft

Tecna Spot és vetületi ponthegesztők
Dunakeszin is átvehető
8001 TECNA függőlegesen mozgó elektródájú, egyfázisú pont- hegesztőgép, 35 kVA 50 %-on, TE-550 mikroprocesszoros hegesztés vezérlővel, beépített árammérővel, 26 programozgató paraméter, 250 memóriában tárolható és billentyűzetről behívható program, konstans
áramú funkció, növekmény funkció, hálózat kompenzáció, hegesztőáram kompenzáció, hegesztési pont számláló, áram minimum és maximum értékek. Taposó lábkapcsolóval, karokkal és elektródákkal.
Technikai adatok:
Nominális teljesítmény                       50%-on kVA 35
Maximális hegesztési teljesítmény    kVA 80
Rövidzárlati áram                               kA 18
Hőáram                                              A 4500
Üresjárati szekunder feszültség        V 4, 0 / 5, 4
Késleltetett biztosíték                         A 63
L mélység mm.                                   420
Maximális elektróda erő                     6 baron daN 470
Maximális löket                                  mm 80
Munka löket                                        mm. 5 - 20
Nettó súly                                           Kg. 290

Jelenlegi ára: 3 096 260 Ft
Az aukció vége: 2017-07-20 05:04 .

Power Rangers Super Legends Ps2 Playstation 2 eredeti játék konzol game - Jelenlegi ára: 1 850 Ft

Eladó a képen látható Power Rangers Super Legends Playstation 2 játék!
Tökéletesen működik!
Tok: 5/4
Lemez: 5/4, 5
Füzet: 5/4, 5
Az általam értékesítésre kínált konzolok, konzol játékok és kiegészítőik mind tesztelt és működőképes állapotban kerülnek eladásra. Minden esetben részletesen leírom, hogy milyen állapotúak. Értékeléseim alátámasztják, hogy minden esetben a vásárlóim érdekeit előrehelyezve a lehető legjobb minőségű termékeket kínálom eladásra. A szállítás és garancia menüpontban részletes felvilágosítást kapnak a garancia menetéről. Fizetési lehetségek közül is ott találnak pontos információkat.
Megnyert aukciót követően a Vatera által üzenetet kapnak majd. Az fogja tartalmazni a vásárláshoz tartozó összes információt az előre utaláshoz a számlaszámot ás a pontos végösszeget. FELHÍVOM FIGYELMÜKET ARRA IS, hogy több tétel vásárlása esetén a postaköltség nem adódik össze! Ilyen esetben kérjenek tőlem pontos postaköltséget!
Köszönöm megtisztelő figyelmüket!
Jó vásárlást!
Cikk: 2329


Jelenlegi ára: 1 850 Ft
Az aukció vége: 2017-07-19 20:24 .

SIGMA 10-20 mm F 4,5-5,6 DC HSM Garanciális! ! - Jelenlegi ára: 70 000 Ft

Eladó új  SIGMA (canon mount) 10-20 mm F 4, 5-5, 6  DC HSM széleslátószögű objektív minden gyári tartozékával dobozában, hivatalos 2, 5 év mo-i garanciával.

Jelenlegi ára: 70 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-10 00:29 .

LED Fidget Spinner - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 990 ft.
1 db/küldemény
ph/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-06-30 01:18 .

Lake Masters Ex Ps2 Playstation 2 eredeti játék konzol game - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Eladó a képen látható Lake Masters Ex Playstation 2 játék!
Tökéletesen működik!
Tok: 5/4
Lemez: 5/4
Füzet: 5/4
Az általam értékesítésre kínált konzolok, konzol játékok és kiegészítőik mind tesztelt és működőképes állapotban kerülnek eladásra. Minden esetben részletesen leírom, hogy milyen állapotúak. Értékeléseim alátámasztják, hogy minden esetben a vásárlóim érdekeit előrehelyezve a lehető legjobb minőségű termékeket kínálom eladásra. A szállítás és garancia menüpontban részletes felvilágosítást kapnak a garancia menetéről. Fizetési lehetségek közül is ott találnak pontos információkat.
Megnyert aukciót követően a Vatera által üzenetet kapnak majd. Az fogja tartalmazni a vásárláshoz tartozó összes információt az előre utaláshoz a számlaszámot ás a pontos végösszeget. FELHÍVOM FIGYELMÜKET ARRA IS, hogy több tétel vásárlása esetén a postaköltség nem adódik össze! Ilyen esetben kérjenek tőlem pontos postaköltséget!
Köszönöm megtisztelő figyelmüket!
Jó vásárlást!
Cikk: 2320, 2543, 2579, 2580


Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2017-07-19 20:24 .

MATCHBOX - YESTERYEAR -15 / 1930 PACKARD VICTORIA - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Eladó a képen látható 1969 -es Lesney / Matchbox "Models Of Yesteryear" y-15 1930 Packard Victoria , jó állapotban.
Nézz szét további termékeim között!

Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2017-07-19 21:27 .

BÁRÁNY TRICIKLI RÉSZLETRE IS!!!! - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

ELADÓ EGY BÁRÁNY FORMÁJÚ TRICIKLI , ÁLLAPOTA A KÉPEK ALAPJÁN! A MATRICÁK LE ÁZTAK RÓLA MERT MINDIG TISZTÍTVA VOLT A SZENNYEZŐDÉSEKTŐL, NAPFÉNYTETŐS, TOLÓKAROS, BIZTONSÁGI KARFÁS (AMIT, HA NŐL A GYERKŐC, LE LEHET VENNI RÓLA)PEDÁLOS, CSOMAGTARTÓS, ERŐS ANYAG, VASTAG (NEM AZ A FAJTA AMELYIK GYORSAN NYEKLIK ÉS MAR REPED, TÖRIK)ÜLÉSE ELŐRE-HÁTRA ÁLLÍTHATÓ, GUMIAI TÖMÖREK! NEM TUDOM HOGY ZENÉL-E MÉG MERT ÉVEK ÓTA NEM HASZNÁLTUK!! POSTÁZOM IS! BABA BOLTOS ÁRA 16, 000 FT VOLT, HASZNÁLTUK DE IGYEKEZTUNK VIGYÁZNI RÁ! RÉSZLET FIZETÉSRE IS ODA ADOM, AMIT HA LEÜTÖD A TERMÉKET E-MAILBEN MEG TUDUNK BESZÉLNI(MAX 2 RÉSZLET)

Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-19 22:06 .

Dell Precision M4600 hangszóró - Jelenlegi ára: 1 990 Ft


Dell Precision M4600 Hangszóró
Az inkompatibilitás NEM garanciális kérdés! Licitálás előtt inkább kérdezz!
Személyes átvétel esetén a fizetés készpénzben történik, ez Budapesten a II. kerületben a Mammut környéken lehetséges.
Postai úton, előre utalással vagy utánvétellel kizárólag a legalább 10db 100% ig pozitív értékeléssel rendelkező felhasználóknak! Kérem ezt mindenképpen figyelembe venni!


Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2017-07-19 20:35 .

Tanulói munkalap, A4, STIEFEL "Periódusos rendszer" - Jelenlegi ára: 305 Ft


Tanulói munkalap, A4, STIEFEL "Periódusos rendszer"
Termék azonosító: 70326
A tanulói munkalapok a magyar oktatásban széleskörben használt falitérképek és oktatótablók kicsinyített másai.
Megkönnyítik az órai munkát és az otthoni gyakorlást, a tananyag bevésődését. Téma: Kémia - Periódusos rendszer
2 oldalas, lefűzhető, írható-letörölhető
A tanulói munkalap mérete: 29, 7x21 cmMennyiség: 1 db(Egységár: 305 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 990 Ft*
Pick Pack Pont: 590 Ft*
Webox: 699 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
20 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* Webox maximum: 25 kg, 41x38x64 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 305 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

2 db-os biztonsági babazár - Jelenlegi ára: 1 Ft

Széleskörűen felhasználható babazár, szekrényekre, fiókokra, hűtőre, íróasztalokra stb.
Egyszerűen rögzíthető bármilyen felületre, praktikus kapcsos nyitással
Hogy a kis felfedezők biztonságban legyenek!
Színe: fehér
Teljes hossza: körülbelül 21 cm,  
ebből az öv hossza: körülbelül 10 cm
A csomag 2 db biztonsági babazárat tartalmaz
A termék külföldről érkezik, a szállítási idő 15-30 munkanap. Kérem, csak ennek ismeretében licitáljon!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-06-30 10:48 .

Autó illatosító 1 pár panda - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 895 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK KÜLFÖLDRŐL, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ!!
Válasszon színt, nyeremény után egyeztetünk. 1 pár/csomag


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-06-30 06:48 .

PÉNZ BESZÉL DVD ÚJ (AL PACINO) - Jelenlegi ára: 990 Ft

Pénz beszél - DVD
(Two for the Money, 2005)
Tartalom: Isten hozta a költséges szerencsejátékok telhetetlen, öldöklő világában. Itt a szerencsések vasárnap nyernek, hétfőn pedig veszítenek - ez a film a hazárdjátékosok világáról szól, amelyben egy pillanat alatt lehet meggazdagodni, vagy mindent elveszíteni. A milliódolláros tétek világában a vakmerő szerencsejátékosok "ki kit ver át" játszmába szállnak, ahol nagyon sokat lehet nyerni, és még többet lehet veszteni. Súlyos balesetét követően az ex-futballsztár Brandon Lang a sportfogadások nagyhatalmának Walter Abramsnek pártfogoltja lesz, egyúttal villámgyorsan a nagypénzes világ aranyifjúja, aki mindig ráérez, ki nyeri a meccset. Ám a milliókról szóló, szélhámos a szélhámossal szembeni halálos játékban saját mentorával kell végül megküzdenie.
Rendezte: DJ Caruso
Szereplők: Al Pacino, Matthew McConaughey, Rene Russo, Jeremy Piven, Armand Assante, Jamie King...
Stílus: sport, dráma
Bővebb információk a filmről itt: Pénz beszél
Hangok: magyar (Dolby Digital 5. 1), angol (Stereo), francia (Stereo)
Feliratok: magyar
Képformátum: 1. 85: 1 anamorf
Extrák:
- interaktív menü
- közvetlen jelenetválasztás
- audiókommentár - a rendező DJ Caruso és az író Dan Gilroy közreműködésével
- werkfilm (így készült)
- interjú - Al Pacinóval, Matthew McConaughey-val, Rene Russóval, Armand Assantével, Jeremy Pivennel, D. J. Carusóval és Dan Gilroyjal - magyar felirattal!
- képgaléria
- előzetes

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2017-07-20 00:12 .

2017. június 28., szerda

csípővédő - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eladó a mellékelt képeken látható Safehip médium M méretű csípővédő.

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-19 14:47 .

Csendélet Pietro Navarra után, ~1900 - Jelenlegi ára: 69 999 Ft


Reneszánsz olaj-vászon csendélet gyümölcsökkel, "Pietro Navarra után, 1900 tájékáról" ( Dimitra Reimüller, a bécsi Dorotheum szakértőjének véleménye szerint) Hagyatékból, újrakeretezve (a kereten még fólia). Apró sérüléssel, fotón látható). A kép méretei kerettel 56x54 cm, festmény 37. 5x47 cm.
Megtekinthető, átvehető Budapest-belváros, vagy belső-Ferencváros; postázom is.

Jelenlegi ára: 69 999 Ft
Az aukció vége: 2017-07-19 18:05 .

Kettler csajos futóbicikli - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Használt szép állaptban!
Kérdésekre szívesen válaszolok!
Nézd meg a többi termékemet is, spórolhatsz a postán!
Posta saccolt!


Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-19 12:54 .

ÜVEG TEKLA gyöngy 8 mm 50 db 40 cm 1. - Jelenlegi ára: 450 Ft

Fényes 8 mm nagyságú, üveg tekla .
A megadott ár 50 db gyöngyre vonatkozik, amely 40 cm hosszú.
Mindig a képen látható színt kínálom eladásra!
Pont 1 gyöngysornak való, fűzött.
Mnőségi gyöngy kedvező áron.
Szín:   oliva.
Minden termékem új, a kép a valós raktáron levő termékről készült.


Jelenlegi ára: 450 Ft
Az aukció vége: 2017-07-19 23:22 .

A hallgatás szabálya -Robert Redford filmje - bontatlan, új dvd - Jelenlegi ára: 500 Ft

A dvd a képeken látható, szerintem szép állapotban van.  1 lemezes, eredeti 
Hang és felirat információ is látható a fotókon.   szinkronos.  
Személyesen az Árpád híd mellett vehető át, személyes átvétel esetén megtekintési garanciát is vállalok.  

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2017-07-19 14:04 .

Curt Görans Var Fjärde kazetta MC - Jelenlegi ára: 200 Ft

Eladó a képen látható 1 db. eredeti, gyári, nem másolt, használt, de jó állapotú műsoros audio-, magnókazetta (MC) tok-, és borító nélkül. Kérésre tokot adok hozzá. Kérdésre szívesen válaszolok. Bp. -i átvétel lehetséges.

Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2017-07-19 10:48 .

Eljegyzési esküvői parti lufi - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 795 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ max  2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE nem vonható.
Gyémánt gyűrű alakú lufi.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-06-29 08:33 .

Rúzs formájú radír - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 695 ft.
Szín NEM választható, véletlenszerűen küldik.
1 db/küldemény


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-06-29 22:05 .

Nokia Lumia 735 Fekete Telenor Használt Készülék - Jelenlegi ára: 16 990 Ft

Eladó Nokia Lumia 735 Fekete Telenor-os Használt Készülék!
(Tartozék: töltő, adatkábel)
Csomag feladások:
- Postai kiszállítás
- Futáros kiszállítás (előre utalás után vagy utánvétesen)
- Személyes átvétel: -Debrecen -Miskolc
Vásárlás előtt kérlek, érdeklődj a termékkel kapcsolatban!!
Minden terméket bélelt borítékban, biztosságosan küldünk el.
 Amennyiben vásárlói szándékkal szeretnél képet kérni akkor szívesen teszek fel az adott termékről!


Jelenlegi ára: 16 990 Ft
Az aukció vége: 2017-07-19 14:18 .

magnó kazetta egybe - Jelenlegi ára: 3 300 Ft

HAGYATÉKBÓL SZÁRMAZNAK NÉZZE MEG EGYÉBB TERMÉKEIMET IS ÉRDEMES !
A képen látható állapotban!!!! Kérdezzen az eladótól!!! Használt termék!  
Kérem a vásárlás után 1-héttel rendezze a fizetést, ha nem akkor akkor a vásárlástól számított 10-d-ik napon vissza teszem a terméket és automatikusan újra indítom!
VALAKINEK HA PROBLÉMÁJA VAN: UTAZÁS, ÉS BETEGSÉG, TERMÉSZETESEN AZ MÁS!!!
CSOMAGOLÁSI DÍJ NINCS!!!! TÖBB TERMÉK VÁSÁRLÁSNÁL EGYEDI KEDVEZMÉNY !!
Mindenkori aktuális Magyar Posta Zrt díj szabását alkalmazom, ami megtalálható a : "www. posta. hu" lapon.
KÉREM HA VAN KÉRDÉSE ÍRJON NEKEM! MINDEN KEDVES VÁSÁRLÓ ÉRDEKÉT SZEMELŐT TARTVA KÖTÖK ÜZLETET!
NEM KÍVÁNOK SENKIT BECSAPNI, VAGY MEGTÉVESZTENI!!
A postai szállítás megoldható! Vásároljon több terméket és így magának is kedvezőbb az üzlet! Gyöngyösi termék!!! (M3-as mellett)

Jelenlegi ára: 3 300 Ft
Az aukció vége: 2017-07-19 14:34 .

Kekszes zacskó formájú tolltartó - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 795 ft.
Válasszon a számok szerint.
1 db/ küldemény
bi


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-06-29 12:52 .

Minőségi McKinley Exodus Softshell vízálló túrakabát!!! 46 - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Minőségi McKinley Exodus Softshell vízálló túrakabát!!! 46
Mell: 60x2
Hossz: 69
Ujjhossz nyaktól : 84

Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2017-07-19 13:05 .

Hyarulon savas bőrszépítő szérum - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 1490 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet.
30 ml
Használat: tisztítsa meg arcbőrét, kenje be arcát, majd gyengéden masszírozza be. Már az első használatnál látható eredmény!
ju/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-06-29 04:53 .

Magyar festő 1940 körül : Téli táj - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

(FKA551)
Cégünk Magyarország egyik legnagyobb kínálatú internetes festménykereskedését üzemelteti.
Ezernél is több festményt illetve képet kínál a galériánk folyamatosan.
-----------------------------------------------------------------------
Minden darabot gondosan megtisztítunk, az összes keretet felújíttatjuk, képeinket újra kereteztetjük.
Képeink azonnal ajándékba adható illetve falra akasztható állapotban vannak.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Minden kép eredetiségére a kínálatunkban élettartam- és pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.
-----------------------------------------------------------------------
Nyugodtan rendeljen postai úton is, csomagolásunkat rendkívül körültekintő és precíz csapat végzi.
Minden galériánkban vásárolt kép után számlát, igény esetén garancialevelet állítunk ki.
Kérem nézze meg a további hatalmas festménykínálatunkat.
A kép mérete: 35, 5 x 50 cm keret nélkül. Készült: Olaj, Karton
A kép Magyar festő 1940 körül alkotása. Jelezve: jelzés nélkül
A festmény jó állapotban van. Keret: Ép
További alkotásokat tekinthet meg a művésztől ide kattintva!
Termékeim között több tanyasi tájkép található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több havas tájkép található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több tájkép található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
A termékről további nagy felbontású képek!
( havas út alföldi tanyák )

Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-02 03:02 .

0H988 Bukody László : hazafelé szekérrel - Jelenlegi ára: 16 000 Ft

Régi arany keretben található jelzett hegyi tájkép.
Olaj festmény papírra festve.
Jelezve jobbra lent:
BOKODY LÁSZLÓSzélesség: 24 cmMagasság: 17. 5 cmSúly: 0. 231 kg
Termékeim között több Bukody László festmény található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( SZÉNÁS SZEKÉR SZÉNÁSSZEKÉR )

Jelenlegi ára: 16 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-02 04:51 .

Forrasztó ón,forrasztóón,100g gyantás cin 0,8mm - Jelenlegi ára: 1 495 Ft


Európai gyártótól származó kiváló minőségű forrasztóón.
Ö sszetétel: SN/PB: 60/40 %
Gyanta: 2, 2 %
méret: 0, 8 mm
kiszerelés: 100 gt
SW 0, 8/100 


Jelenlegi ára: 1 495 Ft
Az aukció vége: 2017-07-18 22:22 .

Jó reggelt, szépségem! - Wander, Maxie - Jelenlegi ára: 540 Ft

Jó reggelt, szépségem! - Wander, Maxie
Sorozatcím:: Femina
Fordítók: Juhász Edit, Koch Júlia, Martinné Kovács Anna, Márkus Gabriella, Osváth Anna
Illusztrátorok: Klimó Károly
Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás éve: 1987
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Alföldi Nyomda
ISBN: 9630739720
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 353 oldal
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 11. 00cm, Magasság: 18. 00cm
Súly: 0. 20kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség: Budapest V. kerület, IX. kerület,   Baja, Balatonfüred, Békéscsaba , Debrecen Dunaújváros,  Eger, Gyöngyös , Győr,   Kecskemét, Mátészalka,   Miskolc,   Nyíregyháza , Pécs, Sopron, Szarvas, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szentes, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, ZalaegerszegHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 890 Ft4. 000-7. 999 Ft - 690 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 690 Ft4. 000-7. 999 Ft - 550 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor- PayPal rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés rendelés véglegesítéskor
[(**11798346**)]

Jelenlegi ára: 540 Ft
Az aukció vége: 2017-07-19 11:19 .

92% Aloe Vera gél - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 895 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ  2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet.
40 g.
jus/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-06-28 22:38 .

H8S Sport bluetoothos okosóra - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Kerestem a nekem való órát, ezalatt vettem vagy tízet. A képeken látható órát pár hónapig hordtam. Mivel hordtam, eladásra bocsátás előtt 100%-os alkohollal megtisztítottam. Karcmentes.  
Kijelzi az időt, megtett távolságot, elégetett kalóriát. Bluetoothon keresztül el tudja sütni a telefon fényképezőjét és zenét is lehet vele váltani (csak bizonyos alkalmazásokkal, neten meg lehet találni).
Bluetoothon keresztül szinkronizál a telefonon lévő appal, ugyanígy történik az idő beállítása is az első párosításkor. Ami tetszett benne, hogy figyeli az aktivitást, így vissza tudtam nézni, mikor forgolódtam éjszaka. : )
Felfelé fordítva kapcsol be a kijelző, egyébként nyugalmi állapotban van.
Cseppálló.
A szíja jó minőségű szilikon.
A hozzá való alkalmazással ébresztőt (emlékeztetőt) lehet beállítani, így a megadott időpontban rezeg. Hasznos funkció.
Ha a funkció be van kapcsolva, kijelzi a hívó fél telefonszámát.
Készenléti idő: 8-10 nap. Tapasztalatom szerint 3-4 napig tart az akku normál használat mellett.
USB-ről tölthető. A töltő a csomag része.
Bluetooth: 4. 0
A hozzá való Android app: https: //play. google. com/store/apps/details? id=com. jaga. ibraceletplus. goband.
Egész jó kis óráról van szó, de nincs rá szükségem, ezért adom el.
Nézd meg a többit is:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=resystance

Jelenlegi ára: 4 999 Ft
Az aukció vége: 2017-07-18 23:06 .

TOP modell 3 részes ceruza-tolltartó - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

HASZNÁLT, A KÉPEN LÁTHATÓ SZÉP, MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN.
+ AJÁNDÉK KÖNYVJELZŐ
NAGYON JÓL PAKOLHATÓ, SOK CERUZA-TOLL FÉR BELE.
VATERAFUTÁRRAL IS POSTÁZOK.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-18 22:33 .

forrasztó páka 80w 230v profi minőség tartóval - Jelenlegi ára: 2 431 Ft

230 V~/80 W
• tartozék asztali támaszték, minőségi csatlakozókábel törésgátlóval
• páka hossza: 290 mm
• csatlakozókábel hossza: 1, 4 m

Jelenlegi ára: 2 431 Ft
Az aukció vége: 2017-07-19 02:49 .

0L314 Jézus Krisztus Szupersztár kazetta 1973 - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Jézus Krisztus Szupersztár csomag:
- Angol nyelvű dupla kazetta 1973 Original Film Soundtrack
- Angol nyelvű gépelt szövegkönyv (1970 október)
- Magyar nyelvű szövegkönyv 1986
JÉZUS KRISZTUS SZUPERSZTÁR
JESUS CHRIST SUPERSTAR MUSICALSúly: 0. 24 kg
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-01 22:21 .

2017. június 27., kedd

Luzsicza Lajos: Falu a Tátrában - Jelenlegi ára: 40 000 Ft


Eladó egy Luzsicza Lajos által festett, keretezett és üveglappal védett festmény, melynek a művész a " Falu a Tátrában " címet adta. Hibátlan állapot, a fotók szerint.
Ingyenes szállítás!
A kép mérete keret nélkül 77X57 cm-es, kerettel együtt a méret 85X65 cm.  
 


Jelenlegi ára: 40 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-19 00:49 .

TECSA HALVA KAKAÓS 200 GRAMM - Jelenlegi ára: 550 Ft

TECSA HALVA KAKAÓS 200 GRAMM
Ár: 550 Ft 
-------------------------------------------------------------------
Szállítás és fizetés módja
A termék postázása, a Postai díjszabás szerint.
---------------------------------------------------------------------
Elsőbbségi + Ajánlott levél (Postán maradó)
Előre utalással: 700 Ft
MPL Posta Pont (Postán maradó)
Előre utalással: 850 Ft     Utánvéttel: 1 200 Ft
MPL Futárszolgálat Házhoz (belföld)
Előre utalással: 950 Ft      Utánvéttel: 1 300 Ft
_________________________________________________________________
EXPRESS SZÁLLÍTÁS!!! - 24 ÓRÁN BELÜL*
Amennyiben a vásárlást követően e-mailben elküldi az utalásról szóló bizonylat másolatát (online utalás esetén: Print Screen), abban az esetben megrendelését egy munkanapon belül, akár még aznap postára adjuk!
A vásárlás menete
1. Termékeim nagy része fix áras, így azonnal leütheti a terméket, és licitálás nélkül lehet az Öné!!
2. A leütést követően 24órán belül e-mailben küldöm az adásvétel lebonyolításához szükséges információkat!
3. Az utalás beérkezését követően az esetek többségében még aznap, legkésőbb másnap, a kiválasztott postázási módnak megfelelően küldöm Önnek a megrendelt terméke(ke)t!
A termék megérkezése után, amennyiben mindennel meg van elégedve kérem ne felejtse el (pozitívan) értékelni az adásvételt!
 
Kérem nézze meg a többi termékemet is.
 

Jelenlegi ára: 550 Ft
Az aukció vége: 2017-07-18 23:49 .

7 db-os csomag 2-3 évesnek bélelt nadrág+6 felső - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


Eladó a képen látható  6 darabos fehérnemű csomag.
Mérete szerint 2-3 éves kislányra való.
Az összeállítás 2 pamut trikót ( H&M, C&A) és 4 Old Navy pamut bugyit tartalmaz.
Mindegyik megkímélt állapotú : )
 Személyes átvétel Budapesten, előre egyeztetett helyen és időpontban, de leggyorsabban a Városliget közelében, a 2-es és 4-es metró vonalán vagy a Kolosy tér környékén lehetséges.
Postázom is. Webox foxpost megoldható.

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-18 09:42 .

Peppa lufi - Jelenlegi ára: 1 Ft

POSTAKÖLTSÉG 675 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 3-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATó


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-06-28 22:33 .

Kéri Piroska - Sugárkoszorú - Sós Júlia és köre - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Cím: Sugárkoszorú - Sós Júlia és köre (Dokumentumok, emlékezések, levelek)
Szerző: Kéri Piroska
Oldalszám: 414
ISBN: 963-212145-7
Kiadó: Abakusz Könyvek
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 2003
Kötés típusa: fűzött keménytáblás


Jelenlegi ára: 1 900 Ft
Az aukció vége: 2017-07-18 17:37 .

Születésnap Torta- fotó Ostya Ehető fénykép A5-os - Jelenlegi ára: 600 Ft

Fényképes ostyapapír, ehető fénykép 
(jó minőségű, vasatg ostyára ételfestékkel nyomtatjuk a képet)
 
Nem csak cukrászoknak, hanem
otthon sütögetőknek is : )
 
Rövid határidővel egyedi fényképpek is el tudjuk Önnek készítei az ostyát.
Ebben az esetben, a termék megvásárlása ( leütése ) után e-maiben küldi azt a képet, amit az ostyán viszont szertene látni.
1-2 nap alatt megérkezhet Önhöz az egyedi tortafotója!
Nem kell rá tükörzselé, így önmagában nagyon szépen mutat.
Javaslatok, tapasztalatok:
- porcukorral jól kihabosított egyenletes vajrétegre kell rárakni a fényképes ostyát, mert erre ráragad, nem pöndörödik és nem áztatja el
- a kép szélét vajkrémmel kell díszíteni, mert ha hűtőbe kerül, ott el kezd száradni és a díszítés nélkül felpördülhet a széle 
- a nedvességtől fokozottan óvni kell !!! PL: víz, tejszínhab, ...
- a kép nem mosódik el, ha nem kerül a tetejére semmi!
- a tortára a kép bármikor rárakható, ezt követően a hűtőben tárolható
- tükörzselé sem kell a tetejére, anélkül is tetszetős. A tükörzselétől pöndörödhet, felhólyagosodhat és csíkos lehet
- Tárolás :  
A megérkezett ostyát száraz, hűvös helyen kell tartani , amíg a tortára nem kerül.
Ilyen helyekre rakható : száraz éléskamra, nappaliba 2 könyv közé, stb
Ahova nem szabad rakni : párás konyha, nedves pince, hűtőszekrény.
Csomagolás :
Az ostya egy fóliahegesztővel lezárt  celofán-zacsiba van (így nem érheti pára).
2-3 kartonpapír közé rakva postázzuk (így a posás nem tudja összhajtani, összetörni).
A termék személyesen is átvehető Kiskunhalason,
Ha megérkezik reggel 8 óráig a számlánra a pénz vagy az utalási bizonylat az e-mailcímünkre, akkor a terméket az nap postázni Önnek !
Ajánlott levélként 1-2 nap alatt megérkezik Önhöz, + elsőbbségivel 1 nap alatt.
 
Kérdése van, forduljon hozzám bizalommal!
 

Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2017-07-18 05:50 .

DIGITÁLIS KAPUTELEFON 2 VEZETÉKES FÉM KÜLTÉRIVEL - Jelenlegi ára: 6 490 Ft


Kaputelefon 2 +2vezetékes
• kétvezetékes kaputelefon rendszer
• külső tápegységgel.
• kiváló minőségű hangátvitel a két egység között
• fém, falba süllyeszthető külső egység
• kapunyitó elektronika plusz tápellátás nélkül
• cserélhető, háttérvilágítású névtábla
• könnyen üzembe helyezhető: a kábel csavarral rögzíthető
• fektethető vagy falra szerelhető belső egység
• tápellátás. 230V~/50Hz
• méret: belső egység 87x227x45 mm, külső egység 200x116x55 mm
df629   nem azonos a dp1010-es termékkel


Jelenlegi ára: 6 490 Ft
Az aukció vége: 2017-07-18 03:23 .

Honda CBR 125 R Benzincsap - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Eladó a képeken látható bontott motoralkatrész.
Az alkatrészekről számlát adok. A garanciáról, illetve a postaköltségről a Szállítási és garanciális feltételek menüpont alatt tájékozódhat.
Minden hirdetésem aktuális, amit megtalál.
Ha meg szeretné nézni a további hirdetéseimet is, kérem ide kattintson!

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-18 22:23 .

40x30x60cm-es terrárium - Jelenlegi ára: 8 390 Ft

40x30x60cm méretű terrárium oldalra tolható; kivehető ajtóval, dupla szellőzéssel, 4mm-es üvegből, fekete ragasztással.
Kaméleonoknak ideális.
Szállításban tudunk segíteni, lakóhelyed szerint kérj árajánlatot! Posta, futár az áru törékeny jellege miatt kizárt.
Ha a méret nem megfelelő, nézd meg a többi terméket is, egyedi rendeléseket is elkészítünk.
Igény esetén felszereléseket is (világítás, szűrő, fűtő, stb... ) biztosítunk kedvező áron!
Ha van valamid, ami érdekelhet, CSERE is szóba jöhet (akváriumot, terráriumot nem tudunk beszámítani)!
FONTOS!!! A korábbi negatív tapasztalatok miatt leütés után a  megbeszélt termék vételárának 20%-át 3 munkanapon belül előre kérjük bankszámlára befizetni/átutalni foglalóként, tehát csak    abban az esetben licitálj, ha valóban szándékodban is áll azt  megvásárolni! (a többit személyes átvételkor, kp. -ben rendezzük! ) Ellenkező esetben automatikusan negatívot fogok adni, utólag  semmilyen kifogást nem tudok elfogadni! Köszönöm a megértést, de sajnos nem minden vaterás korrekt fél...                              
Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésedre!

Jelenlegi ára: 8 390 Ft
Az aukció vége: 2017-07-18 18:48 .

Skoda 100 bajúszkapcsoló skoda 443853065053 . Skoda s 100 kapcsoló - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Új Skoda 100 és 110 coupe bajúszkapcsoló  eladó  . skoda 443853065053. Gyári új darab. Nem utángyártott ...
Nem volt még felszerelve.  
A kép a termékről készült .

Jelenlegi ára: 2 200 Ft
Az aukció vége: 2017-07-18 17:22 .

Memória habos talpbetét - Jelenlegi ára: 1 Ft

POSTAKÖLTSÉG 675 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 3-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATó
Méretre vágható


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-06-28 03:03 .

ÉJSZAKA A MÚZEUMBAN 2. BLU-RAY ÚJ (LENTIKULÁRIS) - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Éjszaka a múzeumban 2. - Blu-Ray
(Night at the Museum 2.: Battle of the Smithsonian, 2009)
KÜLFÖLDI KIADÁS MAGYAR SZINKRONNAL
Tartalom:  Ezúttal a világ legnagyobb kiállító-komplexumában, a Smithsoninanben nyílnak meg a vitrinek: minden, ami nappal mozdulatlan és csendes, az éjjel igazi csatatérré válik. A római légiókon, a Húsvét szigeti kőszobrokon és Attila, hun királyon kívül most repülők, múmiák és néhány bronzszobor is elszabadul... és ki is jutnak a múzeum épületéből.
Rendezte:  Shawn Levy
Szereplők:  Amy Adams, Ben Stiller, Robin Williams, Jonah Hill, Owen Wilson, Bill Hader...
Stílus:  vígjáték
Bővebb információk a filmről itt:  Éjszaka a múzeumban 2.
Hangok:  magyar (Dolby Digital 5. 1), angol (DTS-HD 5. 1), lengyel (Dolby Digital 5. 1), cseh (Dolby Digital 5. 1), dán (Dolby Digital 5. 1), norvég (Dolby Digital 5. 1), finn (Dolby Digital 5. 1)
Feliratok:  magyar, angol, észt, francia, görög, héber, holland, horvát, izlandi, lett, litván, olasz, orosz, román, szerb, szlovén, ukrán
Képformátum:  1. 85: 1 anamorf
Extrák:
- Interaktív menü
- Közvetlen jelenetválasztás
- Audiokommentár Shawn Levy rendező közreműködésével (eredeti nyelven)
- Audiokommentár Robert Ben Garrant és Thomas Lennon írók közreműködésével (eredeti nyelven)
- Kincskereső üzemmód (eredeti nyelven)
- A humor örzői: Az Éjszaka a múzeumban 2. kulisszatitkai (magyar felirattal)
- Történelmi vallomások: Ismert utolsó szavak (magyar felirattal)
- Shawn Levy rendező/producer egy napja (magyar felirattal)
- Barlangduma: Interjú az előemberekkel (magyar felirattal)
- Múzeumi varázslat: Belépés a fényképek világába (magyar felirattal)
- Titkos ajtók és tudományok: Az Amerikai Természettudományi Múzeum kulisszatitkai (magyar felirattal)
- Rátalálsz a Fáraóra (magyar felirattal)
- Munka az apácamajmokkal (magyar felirattal)
- Az angyalok: Jonas Brothers (magyar felirattal)
- Kimaradt jelenetek a rendező választható kommentárjával (magyar felirattal)
- Gengszter Levy (magyar felirattal)
- Bakiparádé (magyar felirattal)
- A Fox Movie Channel kisfilmje: A világpremier (magyar felirattal)
- A Fox Movie Channel kisfilmje: Egy jelenet elkészítése (magyar felirattal)
- Előzetesek (eredeti nyelven)
- BD Live

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2017-07-17 23:51 .

FG Electronics FS-9005a Diagnosztikai mérleg (ÚJ) - Jelenlegi ára: 5 877 Ft


FG Electronics FS-9005a Diagnosztikai személyi mérleg fehér és fekete színben is
Diagnosztika mérleg tulajdonságai:
Testzsír és testvíz mérés, 12 felhasználó adatait jegyzi, infra érzékelővel ellátott. Falra szerelhető kijelző.
Méréshatár: 150 kg
Méréspontosság: 100 g
LCD kijelző
Érintésre kapcsol be
4 szenzor
üveg mérőlap
Automatikus ki/be kapcsolás
Alacsony elemfeszültség és túlterheltség kijelzése
Áramforrás: 2x3 V alkáli elem
Elérhető fehér és fekete színben
Tekintse meg többi termékünket lejjebb görgetve Vatera galériánkban!

Jelenlegi ára: 5 877 Ft
Az aukció vége: 2017-07-02 09:49 .

Üveggyöngy kocka 8 x 8 mm 10 db - Jelenlegi ára: 90 Ft

A képen látható üveggyöngyöt kínálom eladásra.
Méret 8 x 8  mm, mutatós gyönyörű színű gyöngyök.
Mindig a képen látható színt kínálom eladásra!
A mellékelt képen látható a furat elhelyezkedése.


Jelenlegi ára: 90 Ft
Az aukció vége: 2017-07-18 16:03 .

Vákumzsák 10 db 70x100 cm - Jelenlegi ára: 4 790 Ft

10 db Vákumzsák
1 db zsák mérete : 70x100cm
Szekrényében végre áttekinthető rendszert alakíthat ki!
A ruhák helyfoglalása 75%-kal csökken!
Vákuumhatás: a szelepeknek köszönhetően porszívóval kiszippanthatja a felesleges levegőt a zsákból.
Könnyen nyitható és zárható speciális zárral.
A tárolózsákok védelmet biztosítanak a víz-por-szagok és a rovarok ellen is.
A zsákokat újra és újra használhatja bárhol tárolhatja. Átlátszó, így mindig tudni fogja, hogy melyik csomag mit tartalmaz.
Tárolja gyűrődés mentesen a kosztümöket, a téli kabátokat és az öltönyöket. Ágyneműket, paplanokat, párnákat.
Helyezze a használaton kívüli ruhákat a zsákokba, és tárolja gyűrődés mentesen a következő szezonig.

Jelenlegi ára: 4 790 Ft
Az aukció vége: 2017-06-29 14:19 .

FDA-EP10 Sony Alpha A6000 Sony NEX7?NEX6?A6000?A7000?FDA-EV1S....szemkagyló azonnal! - Jelenlegi ára: 900 Ft


A termék kompatibilis:
Sony NEX7? NEX6? A6000? A7000? FDA-EV1S
Előfurdulhat, hogy 1-2 típus kimaradt a felsorolásból így ha nem találja az Ö n által keresett típust kérem érdeklődjön és küldjön kérdést ezzel kapcsolatosan.
Nem szükséges heteket esetleg hónapokat várnia a termék megérkezésére mert nálam már aznap illetve a következő napon át is veheti!
Miért várna 30-45 napot a termék megérkezésére ha már a rendelést követő napon át is veheti?
Teljesen új, kiváló minőségű termék!
6 hónap garancia jár minden egyes termékre!  
Ha üzenetben elküldi pontosan milyen géphez keres kiegészítőt, töltőt, akkut, adatkábelt akkor rövid időn belül válaszolunk!
Nézzen szét a kapcsolódó termékeim között!
Több fényképező típus töltő és a hozzá tartozó akkumulátor is van raktáron!
Személyesen átvehető Budapest, Újpest-központban szinte minden nap 7-20 között de mindenképpen hívjon az átvétellel kapcsolatban!
Postán utánvéttel (2000, - a postaköltség), előreutalás esetén (600, - postaköltség).
Lehetőség van FOXPOST csomagküldést választania automatába. (400, - postaköltség)
A legtöbb esetben már a vásárlás napján postára kerülnek a termékek elsőbbségivel!
Több termék vásárlása esetén természetesen csak 1 postaköltséggel kell számolnia!
A termékeim között a következő kiegészítőket, töltőket, akkukat... stb találja:  
(PSP töltő kábel, Nikon Canon Sony szemkagyló, Canon Sony Nikon napellenző, Nikon Canon Sony Pentax adatkábel, Nikon Canon táska, PS1 PS2 PS3 AV kábel és töltő, Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Casio, Samsungt töltő és akku, rengeteg fényképező kiegészítő, falmatrica... stb. )


Jelenlegi ára: 900 Ft
Az aukció vége: 2017-07-18 07:34 .

92% Aloe Vera gél - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 895 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ  2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet.
40 g.
jus/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-06-27 22:24 .

Egri Bikavér népművészeti díszbőr tartóban 1977. - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Egri Bikavér népművészeti díszbőr tartóban 1977.
Postaköltség pontos kiszámítása az aukció vége után! Lásd postai díjszabás!
Választható szállítási módok: MPL, FOX, Webox.
Kérem a kedves vásásról, hogy a vétel után 48órával vegye fel velem a kapcsolatot, és az üzletet legkésőbb 1 hét alatt bonyolítsuk le!


Jelenlegi ára: 1 900 Ft
Az aukció vége: 2017-07-17 18:22 .

Lufi babaszületés/keresztelő fiú - Jelenlegi ára: 1 Ft

Várakozási idő 10-22 munkanap Postaköltség 675 ft!   A POSTA NEM ÖSSZEVONHATÓ, MINDEN DARAB KÜLÖN ÉRKEZIK.
60*40 cm
esh/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-06-27 22:04 .

lufi nagy méret - 3 darab - olcsó szállítással - Jelenlegi ára: 100 Ft

a termék új.
3darab.
jó nagy lufik, kb. 25 cm átmérőjűre fel lehet fújni minimum.
válogathasz , amíg van minden színben.
nem mindegyiken van minta.
minta változhat a lufikon.
sok db elmegy 1 postai díjjal, akár sima postával is.
több hasonló aukción licitálhatsz.
takarékszövetkezetes vagy K&H Bankos számlaszámra is lehet utalni, befizetni .
K&H Bankos számlaszámra befizetés ingyenes.
előreutalás után küldjük.
1 postai díjjal általában sok apróság elpostázható, kérdezz, válaszolok, ha több mindent szeretnél venni. megnézzük, mennyi a szállítási díj több termék vásárlása esetén. a vatera postai díjkalkulátorával ne foglalkozz több de esetén.

Jelenlegi ára: 100 Ft
Az aukció vége: 2017-07-18 10:15 .

Tigris tetoválás!!!! EGYEDI!!! - 1 Ft NMÁ!!!!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft


Eltávolítható tetoválás, speciális dizájn, tigris motívummal
A test bármely részére felhelyezhető
Antiallergén és a biztonsági sztenderdeknek megfelel
Vízálló, könnyen felhelyezhető és eltávolítható
Súly: 6 g
Méret: 190 mm x 90 mm x 1 mm
A termékek külföldről érkeznek, emiatt a szállítási idő 15-30 munkanap, kérem mindenki ennek tudatában licitáljon!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-06-28 01:16 .

JSB Exact Diabolo Jumbo 5,5mm - Jelenlegi ára: 1 990 Ft


A cseh Josef Schulz Bohumin cég készíti a világ legjobbjának tartott légfegyver lövedéket.
- Felhasználás: Field Target  és hobby lövészet
- Kiváló ballisztikai tulajdonságú
- Nagyon jó szóráskép
- Préseléses technológiával készült
- Tömege: 1, 030g
- A doboz tartalma 250db lövedék
A legtöbb légfegyvergyártó ezt a típust ajánlja!


Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2017-07-17 14:34 .

Autó illatosító 1 pár panda - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 675 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-4 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK KÜLFÖLDRŐL, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ!!
Válasszon színt, nyeremény után egyeztetünk. 1 pár/csomag


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-06-28 02:51 .

2017. június 26., hétfő

Iphone 5 5S 5C / 6 6S 6 Plus / SE USB Kábel - Jelenlegi ára: 1 Ft

Iphone 5 5S 5C / 6 6S 6 Plus / SE USB Kábel
 / Elsőbbségi levél /
Iphone 5 5S 5C / 6 6S 6 Plus / SE és teljes Ipad Ipod széria
lightning USB ADATKÁBEL és TÖLTŐ
- Méret: 1 m
Az alábbi termékekkel kompatibilis:
iPhone 6 és 6 plus
Iphone 6S és 6S Plus
iPhone 5 5G 5C
iPod Touch 5
iPad Mini
iPod Nano 7
Ipad Air
összes ligthning csatlakozós Ipad
Iphone SE
Kompatibilis továbbá bármely mp3-mp4-mp5 lejátszóval (iPod replikával) amik ilyen új lightning foglalattal rendelkeznek
---
Szállítás és fizetés módja
A termék postázása, a Postai díjszabás szerint
Elsőbbségi levél 
Előre utalással: 699 Ft / db
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik, tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni, nem lehet összevonni több darabot.
_________________________________________________________________
EXPRESS SZÁLLÍTÁS!!! - 24 ÓRÁN BELÜL*
Amennyiben a vásárlást követően e-mailben elküldi az utalásról szóló bizonylat másolatát (online utalás esetén: Print Screen), abban az esetben megrendelését egy munkanapon belül, akár még aznap postára adjuk!
A vásárlás menete
1. Termékeim nagy része fix áras, így azonnal leütheti a terméket, és licitálás nélkül lehet az Öné!!
2. A leütést követően 24órán belül e-mailben küldöm az adásvétel lebonyolításához szükséges információkat!
3. Az utalás beérkezését követően az esetek többségében még aznap, legkésőbb másnap, a kiválasztott postázási módnak megfelelően küldöm Önnek a megrendelt terméke(ke)t!
A termék megérkezése után, amennyiben mindennel meg van elégedve kérem ne felejtse el (pozitívan) értékelni az adásvételt!
 
Kérem nézze meg a többi termékemet is.
 

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-06-28 17:34 .

Sötétben világító Fidget Spinner - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
Válasszon színt!
ph/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-06-27 12:32 .

8 portos, beépíthető KVM switch, LCD monitorral Intellinet 506540 - Jelenlegi ára: 299 900 Ft


8 portos, beépíthető KVM switch, LCD monitorral Intellinet 506540
Termék azonosító: 289620
Műszaki adatok
ATT. INPUTS_LoV: USB 2. 0 dugó A
Bemeneti csatlakozók: USB 2. 0
Felbontás (max. ): 2048 x 1536 pixel
Kapcsolható PC-k száma: 7
Kimenetek: VGA alj
Méret, hossz: 636 mm
Méret, magasság: 42 mm
Méret, szélesség: 446 mm
Súly: 20. 6 kg
Tápellátás: Hálózati adapterről üzemeltetett
Videó (optikai): 2048 x 1536 pixelMennyiség: 1 db(Egységár: 299 900 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 990 Ft*
Pick Pack Pont: 590 Ft*
Webox: 699 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
20 000 Ft felett Ingyenes!
A termék szállítása most:
INGYENES!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* Webox maximum: 25 kg, 41x38x64 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással

Jelenlegi ára: 299 900 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Piknik v. strand pokróc vízhatlan hátoldallal új eladó - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Felcsavarható, praktikusan hordozható Redcliffs márkájú piknik takaró új, bontatlan csomagban eladó!
Kiránduláshoz, kempingben, strandon szinte nélkülözhetetlen egy pokróc, vízhatlan hátoldallal, amelyet fűbe, homokba letehet!
Vékony rétegből áll a takaró: puha felsőrész, szivacs és vízhatlan alsórész
Mérete: 130 cm x 150 cm
Súly: kb. 550g
Egyszerűen felcsavarható, illetve a 2 cm vastag összefogó szíjának és fogójának köszönhetően könnyen hordozható.
Hátoldala szigetelt és vízhatlan, így a takarót akár nedves fűre is le lehet tenni, nem ázik át. Kék és zöld egyszínű.
Bolti állapotban, olcsón elvihető, az ár darabár!
Kérem nézze meg a többi termékem is, biztosan talál mást is közöttük..., köszönöm!

Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2017-07-10 23:51 .

Emberek kazetta MC - Jelenlegi ára: 200 Ft

Eladó a képen látható 1 db. eredeti, gyári, nem másolt, használt, de jó állapotú műsoros zenei audio-, magnó-, hangkazetta (MC). Kérdésre szívesen válaszolok. Bp. -i átvétel lehetséges.

Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2017-07-17 13:45 .

1656 Antik pávás kulcsos reklám pléh doboz - Jelenlegi ára: 22 000 Ft

Szép állapotú antik kekszes, teás régi pléhdoboz , fémdoboz.
Háború előtti darab.
Néhány helyen picit karcos. Szélesség: 20. 2 cmHosszúság: 12. 5 cmMagasság: 10. 5 cm
Termékeim között több pléh doboz található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( pléhdoboz doboz pléh doboz fémdoboz fém doboz reklámdoboz reklám doboz )

Jelenlegi ára: 22 000 Ft
Az aukció vége: 2017-06-30 05:18 .

Philips senseo HD7823 - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Eladó a képen látható Philips senseo kávéfőzőgép. Hibás állapotban, felfüt, de utána lekapcsol valamiért. pontosabban villog  szabályosan a visszajelző, nem gyorsan. származás: Ausztria

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2017-07-17 12:37 .

Opel Combo B 92-00 - féltengely, jobb - Jelenlegi ára: 5 533 Ft

féltengely, jobb (26029827)
26029827
 Opel 
 Opel Corsa B Combo 1992. 09. 01-2000. 08. 31 (OPECorComB) 
Használt - bontott cikk!

Jelenlegi ára: 5 533 Ft
Az aukció vége: 2017-07-17 20:09 .

Óriás party lufi - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-4 hét szállítási idővel. A postaköltség 675 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
80*43 cm
Minden 1 ft!
ch/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-06-27 22:26 .

TÁBLAMÁGNES GRAND 20MM ZÖLD - Jelenlegi ára: 339 Ft

Tartós anyagból készült, szines mágnesek.
Vásároljon az IrodaShop-tól papír-írószert, játékot, party kelléket!
Minden termékünk új, bontatlan termék, eredeti csomagolásban!
Több terméket egy csomagban szállítunk, egy szállítási költséggel.
A csomagot minden esetben MPL postacsomagként szállítjuk 1 munkanapos időgarantált csomagként házhoz szállítva vagy postán maradó csomagként. Ez azt jelenti, hogy a csomag feladását követő munkanapon kézbesítik a csomagot.
15000Ft feletti megrendelést INGYENESEN szállítunk!

Jelenlegi ára: 339 Ft
Az aukció vége: 2017-07-17 19:06 .

Walther Copper Impact lövedék 4.5mm - Jelenlegi ára: 4 590 Ft


Professzionális minőségű lövedék. Pontlövészethez ideális. Rézzel bevont lövedék, kiváló behatoló képesség. Kiemelkedő pontosság, ideális ballisztikai tulajdonságok. Óvja a fegyver csövét. A profik választása! Minden Umarex és egyéb gyártmányú légfegyverhez ideális.
A Copper Impact lövedék tulajdonságai:
Kaliber: 4. 5 mm
Súly: 0. 47 gramm
500 db/doboz


Jelenlegi ára: 4 590 Ft
Az aukció vége: 2017-07-17 14:34 .

Biztonsági kamera rögzítő, vezérlő / 4 csatornás - Jelenlegi ára: 23 900 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Biztonsági kamera rögzítő vezérlőközpont / 4 csatornás
Értékeink biztonsága, biztonságunk védelme, megfizethető áron!
Sajnos mindannyian tudjuk, a vagyonelleni bűncselekmények statisztikája, napjainkban gyorsabban emelkedik, mint bármely más grafikon.
A H 264 Network DVR 4 csatornás kameravezérlővel, egy komoly biztonsági rendszert alapozhatsz meg.
Négy kamera vezérlésére alkalmas, melyek élőképét internetkapcsolat segítségével, bárhol a világon, számítógépen vagy intelligens mobiltelefon segítségével megnézheted, illetve belső merevlemezre tárolja is a felvételeket.
Angol nyelvű osd menüvel rendelkezik!
A 4 kamerás rendszeren a képrögzítés minden csatornán külön szabályozható, a videofelvétel mozgásra aktiválódik. De állandó és előre programozott intervallumú rögzítés is választható.
Tulajdonságok:
- 4 kamera csatlakozó (BNC)
- A LAN port
- Egér
- USB csatlakozók
- VGA és BNC video kimenet
- Plug&Play
- Angol osd menü
- Kamerák vezérlése, felvételek és élőkép megtekintése interneten keresztül, számítógéppel vagy intelligens mobiltelefonnal is
- Hexaplex több művelet végrehajtása, egy időben: Előnézet, felvétel, lejátszás
- GUI OSD
- Több rögzítési mód: Állandó, Auto, időzítő alapján, mozgásra
- Support DHCP, DDNS, PPPoE és NTP hálózati szolgáltatás
- Memória bővíthetőség: SATA HDD, akár 1 TB és külső usb merevlemez
- Videó formátum: H. 264
- Video rendszer: NTSC / PAL
- Maximális felvételi sebesség (CIF/HD1/D1)
- CIF: 352 240 pixel a 120 IPS / 352 288 pixel, 100 IPS
- HD1: 704 240 képpont és 104 IPS / 704 288 pixel 88 IPS D1: 704 x 480 pixel, 52 IPS / 704
- 576 pixel, 44 IPS
- Képminőség beállítása
- Bejelentkezés kóddal / felhasználónévvel
A csomag tartalma: kamera vezérlő + táp + egér.
A készlet kamerákat, monitort, merevlemezt nem tartalmaz!
Eredeti ár: 49 900 Ft
Akciós ár:
23 900 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 23 900 Ft
Az aukció vége: 2017-07-17 15:05 .

Sony Xperia M4 Aqua Telenoros - Jelenlegi ára: 22 222 Ft

Eladó a képeken látható használt Sony M4 Aqua Telenoros mobiltelefon.  
Tartozékok csak gyári töltő+adatkábel.  
Első licit után a zárást előre hozom(24h)!
A nyertes 3 munkanapon belül utalja át a termék árát!
Garancia nincs rá és visszavásárlás sincs licitet nem törlök!!!
Csere mobilra (független vagy Telenoros)
Csere ár 30000FT
A vevő a vásárlásával tudomásul veszi a fent leírtakat.

Jelenlegi ára: 22 222 Ft
Az aukció vége: 2017-07-17 16:39 .

Faház kiadó: Pilis Pilisszentkereszt Dobogókő - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Kérek mindenkit, hogy az aukció leütése előtt érdeklődjön a szabad időpontokról!
"Egy faház a  Pilisben", nem messze Dobogókőtől, a kék túristaútvonal mentén, csöndes helyen, busszal-autóval egyaránt megközelíthető (aszfalt-murvaút) szigetelt faház kiadó (akár 1 napra vagy hétvégére is).  Egyidejüleg csak egy "csapat" (család, baráti kör, pár stb. ) részére kerül kiadásra.
TATRA cseh import hétvégi ház, kétszintes épület.   17m2 nappali, 4m2 főzőfülke, 4m2 tusoló-mosdó-WC, 7m2 terasz.   A fedett terasz a lakószobához csatlakozik.  Itt sarokülőgarnitúra, székek,  2 db 2személyessé nyitható kanapé található. A főzőfülke és a mosdó-WC helyiségek az előtérből nyílnak. A lakószobából a felső szintre feljáró vezet. A falépcső egy galériához csatlakozik, amelyből a hálófülke nyílik (függöny választja el),  2 db egyszemélyes ággyal.  Galéria 2, 46m2 (2személyes szivacsággyal), hálófülke 5, 96m2. "
Egyszerű körülmények: vezetékes víz, villany, villanybojler,  gáztűzhely, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, sörpad asztallal, vízforraló, kávéfőző, energiatakarékos hűtőszekrény fagyasztóval a konyhában. Mobil babaágy, babafürdető kád rendelkezésre áll. WC, mosdó-tusoló. Paplan, párna, takaró rendelkezésre áll, ágyneműhuzatot szükség esetén biztosítok. Edények (6 személyes pácolt égerfa tálkészlet is), poharak, evőeszközök. Társasjátékok. A 600 négyzetméter teraszos elrendezésű kertben fák, cserjék, dísznövények találhatóak. Kerti tó halakkal, kis szökőkúttal. Kialakított szalonnasütő hely, bogrács állvánnyal,  grillezéshez tárcsa.  
Fűtés- hűtés: Midea légkondícionáló készülékkel (energiatakarékos,  konverteres készülék), zárt égésterű FÉG gázkonvektorral. Patika, orvosi rendelő, cukrászda,  söröző, Coop üzlet, italdiszkont gyalog 10 percre.  A faház vendégeinek kedvezményt nyújt a helyi étterem, a dobogókői Síbüfé, a Bohém Cafe & Grill restaurant és a pilisszántói Campo Pizzéria.
Néhány programlehetőség : Barlangok, források, Pilis csúcs (volt rakétabázissal), Zsivány-szikla, Rám-szakadék, Dobogókő, Pilisszántói Sziklaszínház,  Pilisszántói kőfülke (a jégkorszak leghidegebb periódusából származó ősember leletanyagának helye),  ősfenyves, Esztergom  (Bazilika,  élményfürdő), Visegrádi vár, bobpálya, Pilisszántói horgásztó, helyi Dera-Szurdok, Holdvilág-árok,  focipálya, pálosok ősmonostorának romjai a Pilis délnyugati oldalán,  Árpád- házi királyok monostorának konzervált romjai Pilisszentlelken, Cisztercita Kolostor maradványai helyben. Túravezetés igény szerinti "állomásokkal" ( Pilis csúcs, Dobogókő, Zsivány-szikla, Szer-kövek, Táltos körút, Ferenczy szikla, Rám szakadék, források, Holdvilág-árok stb. ) Télen szánkót biztosítok. Pilis térkép kedvezményesen vásárolható.
Egy kis történelem: 1212-ben Gertrudis királynét megölték a Pilisben, férje ebben a kolostorban temettette el és itt találta meg Gerevich László történész a szarkofágját.  A környék vonzó turisztikai látványosság és különleges adottságokkal rendelkező, őseink szakrális hagyományairól árulkodó terület. A hegyvidéket a középkor végéig szigorúan védték az illetéktelen szemek elől, s csak a táltos, vagy később a király,  és a pálosok engedélyével léphetett be bárki is annak kultikusnak számító belső területeire; s ez alól állítólag még  Gertrudis királyné, II. András felesége sem kaphatott felmentést.   A  hegygerincek majdnem 400 barlangot rejtenek, ahol a 13. században Özséb atya szerzetesrendet szervezett a hegyekben élő remetékből, az ő felelősségük volt vigyázni és továbbmenteni a beavató helynek számító Pilis hagyományait.  A terület központi szerepet töltött be az ország vérkeringésében,   szinte valamennyi Árpád-házi királyunk emelt itt várat, kastélyt, templomot, vagy apátságot; királyi vadászati területként funkcionált, sőt, meditációs tér és Fehérvár mellett a  koronázási hely (Dobogókő) szerepét is betöltötte.  
Árak: 3400. -Ft/fő/vendégéjszaka, 6 éves korig 50%, 18 hónapos korig ingyenes. Több fő esetén kedvezmény!
Az ár a 400. -Ft-os idegenforgalmi adót nem tartalmazza. SZÉP kártyát nem tudok elfogadni, Erzsébet utalványt viszont beszámítok.
Érkezés 1. nap 14. 00-tól, távozás utolsó nap 12. 00 előtt, eltérő igény esetén egyeztessünk.


Jelenlegi ára: 3 400 Ft
Az aukció vége: 2017-07-17 04:33 .

98-as szürke alkalmi mellény - Next - Jelenlegi ára: 1 500 Ft


Termékmegnevezés: 98-as szürke alkalmi mellény - Next
Termékleírás: th 34 cm, szél 32 cm
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
A Felicity Bababolt termékeit más internetes oldalakon, illetve a boltban is forgalmazzuk. Igyekszünk a bolt készletét az internetes oldalakon is naprakészen tartani, de sajnos ritkán előfordulhat, hogy a megrendelt termék már nincs meg. Emiatt szíves elnézését és megértését kérjük.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2017-07-17 08:23 .

FELDOBOX - WELLNESS ÜDÜLÉS 2017. december 31-ig érvényes - Jelenlegi ára: 27 000 Ft

A Wellness Üdülés egy egyedi ajándékutalvány, mellyel 25 wellness hotel közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy 2 főre szóló meghívás egy éjszakára wellness programokkal.
A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható szállodákat. A megajándékozott választ helyszínt, és foglalja le a neki megfelelő időpontra. Bárhogy dönt is, az ajándék egy kényeztető pihenés.
    Meghívás egy éjszakára 4-5 csillagos szállodában, wellness programokkal 2 fő részére.
  25 wellness hotel közül választhat, aki kapja.
A Wellness Üdülés ajándék egyszerűen használható. Aki kapta:
    Választ egy szállodát.
    Lefoglalja neki tetsző időpontra.
    A helyszínen átadja az utalványt, és élvezheti a feldobó élményt!
További infó: http: //www. feldobox. hu/termekek/wellness-udules

Jelenlegi ára: 27 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-02 19:52 .

Tündéri ajtószéli falmatrica - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 990FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ 2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet. Nézze meg a többit is! Válasszon!
45*15 cm
all/
Sok hasonló termékem van!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-06-26 18:24 .

Zorán - Az elmúlt 30 év MC - Jelenlegi ára: 500 Ft

Zorán - Az elmúlt 30 év MC
Személyes átvételre Budán, a Mammut bevásárlóközpontban van lehetőség hétköznap délután 17h után.

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2017-07-04 08:50 .

EMOS mikro USB adat kábel (OTG) 0,15m (USB 2.0) - Jelenlegi ára: 360 Ft

EMOS mikro USB adat kábel (OTG) 0, 15m (USB 2. 0)
csatlakozók: A aljzat (anya) ? mikro B dugó OTG funkcióval (apa)hossz: 0, 15 mverzió: USB 2. 0Hirdetett termékeinket általában 1 héten belül szállítjuk, viszont mivel raktáraink készlete is véges (és nem csak a vaterán értékesítünk), így ez változhat!
Amennyiben pontosabban szeretné tudni a várható szállítási időt vagy csak a termékkel kapcsolatban lenne további kérdése, rendelés előtt kérdezzen bátran minden hétköznap 9-17 között!
Cégünk jelenleg alanyi adómentes, így nem számít fel általános forgalmi adót!
A terméket Sopronban díjmentesen kiszállítjuk!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-17: 00 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén és ünnepnapokon nem! )
Megértését köszönjük!
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!!!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
SD7400;

Jelenlegi ára: 360 Ft
Az aukció vége: 2017-07-16 16:22 .

Fidget Spinner - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
1 db/küldemény
Szín NEM választható, véletlenszerűen küldik.
ph/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-06-26 21:36 .

Y731 Jelzett hegyvidéki tájkép akvarell - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Jelezve jobbra lent olvashatatlan szignó. Akvarell papír festmény. A kép keretezve, üveg mögött található.
A kép bal felső sarka foltos, lásd fotó. Szélesség: 52 cmHosszúság: 72. 5 cmMérete keret nélkül 49, 5 x 70 cm.
Termékeim között több hegyvidéki táj található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 


Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2017-06-30 04:49 .

Ónszippantó pumpa 33 cm hosszú - Jelenlegi ára: 999 Ft

Ónszippantó pumpa 33 cm hosszú
Igen magas szippantóerő
Antisztatikus
160 gramm
Megrendelési száma: 599601
Új és garanciális
Üzletünk megtalálható Budapesten a VII. kerületben.
Nyitvatartásunk:
H-Cs: 9: 00-17: 00
P: 9: 00-14: 30

Jelenlegi ára: 999 Ft
Az aukció vége: 2017-07-17 09:25 .

2017. június 25., vasárnap

Torque basszus combo100 Wattos - Jelenlegi ára: 45 000 Ft

Kihasználatlanság miatt eladó édesapám basszus erősítője. Finoman szólva nem volt agyon használva, pár hónap amatőr használat után itt csücsül a szoba sarkában. Hálózati kábel tartozik hozzá. Kérdésekre szívesen válaszolok, de nem vagyok szakértő a témában.

Jelenlegi ára: 45 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-16 15:32 .

Koszkol Jenő : Enteriőr - Jelenlegi ára: 160 000 Ft

(FK3178)
Cégünk Magyarország egyik legnagyobb kínálatú internetes festménykereskedését üzemelteti.
Ezernél is több festményt illetve képet kínál a galériánk folyamatosan.
-----------------------------------------------------------------------
Minden darabot gondosan megtisztítunk, az összes keretet felújíttatjuk, képeinket újra kereteztetjük.
Képeink azonnal ajándékba adható illetve falra akasztható állapotban vannak.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Minden kép eredetiségére a kínálatunkban élettartam- és pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.
-----------------------------------------------------------------------
Nyugodtan rendeljen postai úton is, csomagolásunkat rendkívül körültekintő és precíz csapat végzi.
Minden galériánkban vásárolt kép után számlát, igény esetén garancialevelet állítunk ki.
Kérem nézze meg a további hatalmas festménykínálatunkat.
A kép mérete: 77 x 68 cm keret nélkül. Készült: Akvarell, Papír
A kép Koszkol Jenő (Dorog, 1868, Budapest, 1935) alkotása. Jelezve balra lent "Koszkol Jenő"
A festmény jó állapotban van. Keret: Ép
További alkotásokat tekinthet meg a művésztől ide kattintva!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
Magyar festők és grafikusok életrajzi lexikona I-II.
Festő. A Mintarajziskolában Greguss János, Székely Bertalan és Lotz Károly voltak a mesterei. 1888-tól rendszeresen szerepelt a Műcsarnok kiállításain. 1911-ben Aradon volt kollektív tárlata. Hosszabb tanulmányúton járt Olaszországban, Németországban és Észak Afrikában. Olajképei, nagyméretű vízfestményei és gondos megdolgozású pasztellképei tették ismertté. Táj-, zsáner- és városképeket, csendéleteket (Konyhacsendélet) és enteriőröket (Könyvtárrészlet) festett naturalista modorban. 1896-ban "Konyhacsendélet" című képével megnyerte az Esterházy-díjat, 1921-ben, 1923-ban az állami vízfestmény-díjat kapta. 1899-ben "Éjjel a lagúnákon" című képét az állam vásárolta meg. "Könyvtárrészlet" című pasztellképe a Szépművészeti Múzeumba, "Donát-utcai ház" a Székesfővárosi Múzeumba került. (Éber, ML, ÁK, Új Idők lexikona/1939)Magyar festők és grafikusok adattára
Budapesten Székely Bertalannál és Lotz Károlynál tanult, s itt jelentkezett 1888-tól kiállításokon akvarell- és pasztell táj- és városképeivel, valamint csöndéleteivel. 1911-ben Aradon rendezett kiállítást. Az 1928-as évektől kedve a nyarat Esztergomban töltötte. Több hazai díjat nyert. Művei találhatók a Magyar Nemzeti Galériában és a Budapesti Történeti Múzeumban. - MÉLMagyar festők és grafikusok életrajzi lexikona I-II. Műgyűjtők és kereskedők kézikönyve
Festő. A Mintarajziskolában Greguss János, Székely Bertalan és Lotz Károly voltak a mesterei. 1888-tól rendszeresen szerepelt a Műcsarnok kiállításain. Hosszabb tanulmányutat tett Olasz- és Németországban. Akvarell, val. pasztell táj- és városképeket, csendéleteket, enteriőröket festett. 1896-ban "Konyhacsendélet" c. képével megnyerte az Esterházy-díjat. 1921-ben, 1923-ban az állami vízfestmény-díjat kapta. Több képe az MNG tulajdonában van. (Éber, ML)Művészeti lexikon I-IV.
Festő. A Mintarajziskolában Greguss János, Székely Bertalan és Lotz Károly voltak mesterei. 1888-tól rendszeresen szerepelt a Műcsarnok kiállításain. Hosszabb tanulmányutat tett Német- és Olaszo. -ban. 1911-ben Aradon rendeztek műveiből kollektív kiállítást. Akvarell- és pasztellképeket, főleg intérieuröket festett. Több munkája van a Nem. Gal. -ban. Művészeti lexikon I-II.
Festő. Budapesten tanult és akvarell- és pasztellképei révén vált ismertté. Ilyenek pl. Konyhacsendélet, Miracoli-templom Velencében stb.
A termékről további nagy felbontású képek!
( tükör virágcsokor asztal enteriőr szobabelső interior szoba belső interiör )

Jelenlegi ára: 160 000 Ft
Az aukció vége: 2017-06-30 00:38 .

Francia kapcsolat 2. (eredeti) INGYEN POSTA! - Jelenlegi ára: 5 890 Ft

Bontatlan blu-ray. Külföldi kiadás magyar szinkron nélkül, de magyar felirattal.  
Szállítási költség nincs. Utánvételes küldésre nincs lehetőség. Kérlek vedd ezt figyelembe licited megtételekor.
Ingyenes szállítás keretén belül a terméket az alábbi módon küldöm.
Azokban a városokban, ahol van foxpost csomagautomata, ott minden terméket kizárólag foxpost csomagautomatába küldöm.
Ha nincs foxpost csomagautomata, de van MPL csomagautoma, akkor a terméket MPL csomagautomatába küldöm.
A fentiek hiányában, lakcímre, ajánlott levélként csak 1 db lemezt tudok küldeni, tekintettel arra, hogy 2017. január 1-től a Posta csak a max 2, 4 cm vastag küldeményt veszi fel levélként. 2-4 lemezt, ajánlott levélként postapontra küldöm, postán maradóra. Ennél több lemezt MPL futárral küldöm postapontra.
Nagy terjedelmű csomagban feladható terméket MPL futárral küldöm postapontra.
Kérlek, olvassd el az ismerj+ oldalamat.
Jimmy "Popeye" Doyle kőkemény zsaru, aki nem éppen diplomatikus módszereiről híres. Kemény kézzel bánik a bűnözőkkel és ha kell, nagy ívben megkerüli a szabályzatot, hogy elérje célját. Egy besúgójának köszönhetően tudomást szerez egy közelgő nagy nemzetközi heroin-szállítmány érkezéséről. A nyomozás előrehaladtával rádöbben, hogy a szálakat háttérben mozgató francia kapcsolat lebuktatásával az egész kábítószer-hálózatot felgöngyölítheti.

Jelenlegi ára: 5 890 Ft
Az aukció vége: 2017-07-16 13:44 .

18 kgp csodás kristály fülbevaló - Jelenlegi ára: 1 Ft

Több darab aukcióim között!   Szállítás Kínából 2-5 hét.   Postaköltség 895 ft. A posta nem összevonható.
MINDEN 1 FT-RÓL!
jus/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-06-26 06:18 .

Derbi atlantis olajtartály - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Eladó a képen látható derbi atlantis olajtartály.
Vásárlói Tájékoztató!
Kérem licitálás előtt figyelmesen olvassa el, és csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért.
Az érdeklődők kérdéseire szívesen válaszolok.
Utólagos képfeltöltésre az első licit érkezéséig van lehetőségem.
Utánvételes csomagküldést csak 10 db pozitív értékelés feletti felhasználónál vállalok.
Előre utalás esetén 2-3 munkanapon belül postázok.
Csomagolási és egyéb költségeket nem számolok fel.
Díjszabás a Magyar Posta, Mpl és egyéb futárszolgálatok mindenkori díjszabása alapján.
A vevőnek leütéstől számított 10 munkanapja van a vételár teljes átutalására amely tartalmazza a postaköltséget.
 
SZÁMLAIGÉNYÉT KÉREM ELŐRE JELEZZE.
Kérem, csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért!
Kisebb termékeim átvehetők  Szentendrén és Hévízen.       
Tekintse meg összes aukciómat, így spórolhat a postaköltségen!
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=businessman111

Jelenlegi ára: 2 999 Ft
Az aukció vége: 2017-07-16 13:17 .

Csodás cirkónia szett - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 990 ft
fa


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-06-26 05:24 .

MontBell Tachyon Anorak technikai széldzseki M Új! - Jelenlegi ára: 13 500 Ft

Eladó MontBell Tachyon Anorak technikai széldzseki M méretben.
Ultakönnyű (66g!!! ), ultra kompakt, nagyon erős lélegző neylon anyagból, kompressziós zsákkal.
Nagyon jól véd a hideg, erős széllel szemben!
Svájcban vettem leárazva 99CHf-ért kb. egy éve.
Méretek:
Mell: 58cm
Derék (szűkíthető): 53cm
Hossz (elöl): 64cm
Hossz (hátul): 67cm
Újjhossz (nyaktól): 79cm


Jelenlegi ára: 13 500 Ft
Az aukció vége: 2017-07-04 20:13 .

Game boy retro konzol - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Régi retro Game boy hibátlanul működika képen látható kis hiányossággal

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-16 09:27 .

TECTRONIC MD-806BS retro fejhallgató - Jelenlegi ára: 3 300 Ft

Retro eredeti japán TECTRONIC MD-806BS fejhallgató
működőképes állapotban.
Külseje a fotók szerint.

Jelenlegi ára: 3 300 Ft
Az aukció vége: 2017-07-16 21:32 .

Memória habos talpbetét - Jelenlegi ára: 1 Ft

POSTAKÖLTSÉG 675 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-4 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATó
Méretre vágható


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-06-26 04:20 .

TARZAN LEGENDÁJA 4K (ULTRA HD (UHD) + BLU-RAY) 2 lemezes, Hazai kiadás! - Jelenlegi ára: 8 990 Ft


Gyűjteményemből eladó a fotókon látható, HAZAI MEGJELENÉSŰ blu-ray film!
A kiadvány tartalmazza a film 4K-s (Ultra HD) és normál Blu-ray változatát!
Újszerű, makulátlan, "gyűjtői" állapotú!
 HAZAI MEGJELENÉSŰ,
 MAGYAR SZINKRONT ÉS FELIRATOT TARTALMAZ!  
 FONTOS:  
 Vásárlás előtt 
 kérem érdeklődjön a termék megléttéről,  
 mert máshol is hirdetem!  
 Személyes átvétel (előzetes egyeztetés után),
Budapesten ill. Salgótarján és környékén oldható meg.
Természetesen (előre utalást követően) postázom is a terméket a lehető legnagyobb körültekintést fordítva a biztonságos csomagolásra, hogy a termék ne sérüljön!
Bármi kérdése van szivesen válaszolok.
Kérem tekintse meg a többi eladó
blu-ray filmemet is, katt ide!

Jelenlegi ára: 8 990 Ft
Az aukció vége: 2017-07-16 10:37 .

Antik kapuzár, ajtózár kulcsával - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Antik   kapuzár, ajtózár kulcsával


Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-09 16:48 .

ALUFELNITISZTÍTÓ KEFE - SZIVACS / WALSER PRO - Jelenlegi ára: 890 Ft


Részletes leírás
Kiváló minőségű kefe, speciális szivaccsal integrálva.  
A szivacs - tetszés szerint - ki-be helyezhető, így a kefe többféle tisztítási lehetőséget biztosít.
Kifejezetten acél- és könnyűfém felnik tisztításához, ápolásához tervezve.
Hosszúsága: 24, 6 cm
Cikkszám:
SAJ12016076
Csomagolás::
nincs
Bruttó tömeg (kg)::
0, 132
Csomagolás mérete (cm):
24, 6x7x7
Gyűjtő (db/karton)::
12
Gyártó:
WALSER
Vonalkód:


Jelenlegi ára: 890 Ft
Az aukció vége: 2017-07-16 18:49 .

Arany zsebóra szerkezet - Jelenlegi ára: 14 990 Ft


Kedves Látogató, Gyűjtőtárs!
Gyűjteményem átrendezgetem így folyamatosan kerülnek ki darabok amik eladásra kerülnek itt a vatera piacterén így kérem tekintse meg többi aukciómat is.  
Az aukció tárgya: A képeken látható zsebóra werk.
Pazar zsebóra szerkezet arany zsebórából. Könnyedén indul és lendületesen jár. Arany mutatókkal.
Gyűjteményből! Pontosság, járástartalék valamint vízállóság nem vizsgált.  
Kérem ha megvásárolja árumat három napon belül jelentkezzen email-ben és mielőbb utalja el a vételárat. Álltalában péntekenként tudok postázni.

Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2017-07-09 11:44 .

Reflektorfény Blu-ray - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Gyűjteménycsökentés miatt eladóvá vált
Reflektorfény Blu-Ray
Lemezellenőrzés miatt bontott, de a fólia rajta van


Jelenlegi ára: 3 200 Ft
Az aukció vége: 2017-07-16 14:00 .

Kiságyba gumis pamut lepedő - Jelenlegi ára: 690 Ft

Eladó a képen látható, kiságyba való gumis pamut lepedő. Van rajta egy halvány kék folt, ez a használatot nem befolyásolja, az anyaga és a gumi is mindenhol ép. 120×60 cm.
Most szuper áron a tied lehet!
Ha kérdésed van, bátran tedd fel, szívesen válaszolok.
Nézz be hozzám máskor is, folyamatosan töltök fel 1 ft-os aukciókat is.
A félreértések elkerülése végett, kérlek olvasd el a szállítási és fizetési feltételeket.
Elfogadható ajánlat esetén előbb is zárok aukciót. Licitet NEM törlök, ennek tudatában tedd meg ajánlatodat.


Jelenlegi ára: 690 Ft
Az aukció vége: 2017-07-16 10:39 .

Kartondoboz ( Új! ), G5 méret, 25x40x21 cm - Jelenlegi ára: 240 Ft

Teljesen új kartondoboz!
Gyárilag laprahajtott kiveitelben eladó, így praktikusan kis helyen tárolható a felhasználásig.
Temékeim között több fajta méretben megvásárolhatóak ezek az ÚJ, nagyon jó minőségű kartondobozok. Tárolásra, csomagolásra, postázásra kiválóan alkalmazhatóak!
Méret (G5): 25x40x21 cm (szélesség x hosszúság x magasság)
Laprahajtott méret: 65x47 cm
Súlya: 250g
Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal!
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Szállítási és fizetési lehetőségek:
-- Alkalmanként előfordulhat, hogy a termék átvétele (ill. postázása) csak az aukciózárást követő 2-3 nap múlva lehetséges!
-- Postai úton: Fizetés ELŐRE UTALÁSSAL vagy RÓZSASZÍN CSEKKEN
Postázás lehetséges módjai: Ajánlott levél / Postacsomag (2kg fölött csak ez választható). Utánvét kizárva.
Szállítási költség: a mindenkori postai díjszabás alapján - további részletek az információs oldalamon (i+) találhatóak.
-- Személyes átvétel: BUDAPESTEN és FÓTON lehetséges a következő helyeken és időkben:
- Fóton, egy adott címen -- itt heti 2-3 napon vehető át (adott esetben a hétvégi átvétel sem kizárt)
- Bp., Örs Vezér Tere (Árkádban) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda este) vehető át
- Bp., Nyugati Pályaudvar (Főpostánál) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda késő délután vagy kora este) vehető át
- Bp., Árpád híd Pesti oldal (J. Attila Színháznál) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda késő délután vagy kora este) vehető át
- Bp., 3. ker Kaszásdűlő (Szentendrei úti Auchanban) -- itt csak ritkán, kb 2 hetente 1 napon, egy adott időpontban (általában késő délután) vehető át


Jelenlegi ára: 240 Ft
Az aukció vége: 2017-07-15 21:04 .