2017. augusztus 19., szombat

Nokia WBP02 Home HD videókamera és levegőminőség- visszajelzés - Jelenlegi ára: 64 790 Ft

Nokia WBP02 Home HD videókamera és levegőminőség- visszajelzés  
 
Legyél otthon, bárhol is járj
Kiváló minőségú HD-videofelvételének és levegőminőség-szenzorának köszönhetőan a Nokia Home az eddigi legátfogóbb otthoni felügyeleti rendszer egyetlen eszközben.  
 
Álmaid streamje
A Nokia Home a kategóriájának legjobb minőségű HD-videofelvételeit továbbítja élőben, miközben minimalizálja az szakadozást és akadást.
 
§  5 megapixeles érzékelő:  az 5 megapxiel felbontású CMOS szenzor részletgazdag képanyagot továbbít
 
§  HQ videokódolás:  a Home képes akár 30 képkocka/másodperces sebességgel rögzíteni a 1080p felbontású felvételeket
 
§  Valós idejű kommunikáció:  nincsenek kiesett frame-ek, mivel a Home a legújabb WebRTC protokollt használja
 
135°-os nagylátószög
Nincs több láthatatlan sarok. A Home a piac egyik legszélesebb látószögét biztosítja, automatikus lencsekorrekcióval. Így búcsút inthetsz a zizegő motoros kameráknak és a torzító halszemoptikáknak.
 
12x-es nagyítás automatikus képjavítással
A Home ePTZ-technológiájának köszönhetően mozgathatod, döntheted és nagyíthatod a HD-videót. A Home automatikusan javítja a képminőséget, így az apró részletek is kivehetők maradnak. (Ez a technológia digitális nagyítást jelent. ) 
 
Éjszakai mód
Amint lenyugszik a Nap, a Home automatikusan éjszakai módba kapcsol, az infravörös szűrőjének köszönhetően pedig a sötétben is nagyszerűen lát.
 
Kristálytiszta interakciók
Beszélj szabadon, beszélgess természetesen. A Nokia Home képes egyszerre hangot fogadni és továbbítani, mindezt az elérhető legjobb hangminőségben.
 
§  2W-os hangszóró:  a 22 mm átmérőjú hangszóró a 300 és 16 000 Hz közötti tartományt képes megszólaltatni
 
§  Dupla digitális mikrofon:  a Home-ban két digitális mikrofon teszi a dolgát automatikus visszhangszűrő és zajcsökkentő algoritmussal
 
Ne maradj le a fontos pillanatokról
A Home-mal mindig képben leszel. Bármikor visszamehetsz az időben, sőt, naplót vezethetsz az eseményekről melyek a kamera közelében történnek.  
 
Kövesd nyomon a mindennapokat
A Home minden alkalommal készít egy fotót vagy egy rövid videofelvételt amikor mozgást érzékel. Ahogyan ezek gyűlnek, valóságos otthoni naplóvá válnak. Csak görgess vissza az időben, és nézd meg akár az elmúlt két nap eseményeit.
 
Time-Lapse visszatekintés
Bármikor kérhetsz egy time-lapse videót az elmúlt 12 óra eseményeiből ? ez gyors és vicces módja a közelmúltbeli események felelevenítésének.
 
Védelem éjjel-nappal, a hét minden napján
Kiválaszthatod, milyen eseményekről és mikor kapj értesítést, így tényleg csak a számodra fontos történésekre kell figyelned. A Nokia Home emellett mindig éber, így bármikor rápillanthatsz a lakásra, hogy minden rendben van-e.
 
Építs egészségesebb környezetet
A Nokia Home az első otthoni videorendszer ami a beltéri levegő minőségét is monitorozza. Így az egész család egészségét is figyelemmel követheted.
 
Valós idejű levegőminőség-visszajelzés
A Home nem csak a látható, de a láthatatlan veszélyekre is képes figyelmeztetni, így azonnal cselekedhetsz amikor szükséges. Az alkalmazás egy könnyedén áttekinthető diagramon mutatja meg a készülék közelében található szennyeződéseket és illékony szerves anyagokat, valamint értesítést küld, ha ezek értéke veszélyes szintre emelkedik, és érdemes szellőztetni.  
 
 
  
 

Jelenlegi ára: 64 790 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése