2017. augusztus 1., kedd

Sziklahátterezett terrárium - Jelenlegi ára: 23 000 Ft

Eladásra kínálom ezt a 10 hónapos 50*30*30-as (45 literes), alul és felül is egy rozsdamentes szellőzőráccsal ellátott, sziklahátterezett terráriumot.
Ezen felül az ár tartalmaz még 3db, Kaméleon sziget logóval ellátott, igazi kézműves kerámia lámpát. A lámpa 60W-ig terhelhető! E27-es foglalatú és belülről fehér fényvisszaverő réteggel kezelt.
- Mindhárom fehér színű lámpaburába és a terráriumba is ajándékot rejtettem : -)
1. - Exo Terra Reptile UVB 150 25W-os terráriumi új generációs UVB/UVA izzó! (Nagyon magas UVB fényt kibocsátó izzó, mely hasonló a félsivatagos helyeken mérhető fénnyel.  Ezek az élőhelyek több közvetlen napfényt kapnak,  ezért a félsivatagi állatok jobban ki vannak téve az UV sugárzásnak.  A magas D3 index biztosítja a D3 vitamin maximális beépülését, segíti a kalcium felszívódását,  és megakadályozza az anyagcsere-betegségeket.
2. - ExoTerra Natural Light Ion 15W-os szagtalanító, gombaölő hatású, terráriumi levegőt tisztító speciális izzó! (Egészséges környezetet teremt a hüllők és kétéltűek számára a terráriumban, miközben jelentős mértékben csökkenti a kellemetlen szagokat. Az izzó egy általános fényforrás, beépített negatív ion generátorral. A negatív ionok megszüntetik a szagokat, emellett elősegítik a terrárium levegőjének tisztulását és felfrissülését. A penész-spórák, gombák, por, és egyéb káros apró részecskék a használatot követően azonnal megszűnnek.  A negatív ionok emellett bizonyítottan elősegítik az állatok fiziológiai jólétét. A negatív ionok magas szinten vannak jelen a hüllők és kétéltűek természetes élőhelyein úgy, mint a tengerpartok mentén, a hegyekben, a sivatagok, az erdők, a folyók és vízesések közelében, melyek a hüllők és kétéltűek kedvelt lakóhelyei. )
3. - Trixie Infrared Heat Spot 50W-os infravörös spot melegítőlámpa! (Az izzó infravörös hőhullámokat bocsát ki és általános melegítőizzóként használható. Az izzó különleges belső tükröződő felülettel rendelkezik annak érdekében, hogy a hősugárzást a megfelelő helyre irányíthassuk. A vörös üveg a speciális izzó által előállított infravörös hullámokat közvetíti. A vöröses fény egyáltalán nem zavarja kedvencedet mindennapi életfolyamaiban – legyen az éjjel vagy nappal – ezáltal kitűnő 24 órás állandó hőforrás lehet. )
· Növeli a terráriumi hőmérsékletet
·  Hőforrás, mely elengedhetetlen a mindennapi aktivitáshoz és az emésztéshez
· Infravörös hőhullámokat bocsát ki
·  Kiváló 24 órás sugárzó hőforrás
·  Nem zavarja az állatok napi aktivitási ciklusát
 **Az izzók használtak, de még min. fél évig élvezhető a pozitív hatásuk.
+ Ahhoz, hogy mindig tisztában légy a terráriumban lévő hőmérséklettel, mellékelek egy analóg hőmérőt is, valamint adok egy kukactálat, amely lehetővé teszi, hogy a hüllők láthassák a táplálékukat (lisztkukac, gyászbogár lárva).

Jelenlegi ára: 23 000 Ft
Az aukció vége: 2017-08-21 12:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése