2018. január 20., szombat

Oral-B OxyJet OC20.535 elektromos fogkefe és szájzuhany - Jelenlegi ára: 30 015 Ft

Az Oral-B világszerete az egyik, piacvezető márka a szájápolás területén. 2006-tól a Procter & Gamble cégcsoport tagja. Az Oral-B számos szájápolási terméket szerepeltet palettáján, ezeknek a legkiemelkedőbb termékcsoportjai pedig: az elektromos, manuális fogkefék gyermekek és felnőttek számára, a szájzuhanyok és fogselymek. A világon a legtöbb fogorvos az Oral-B márkát ajánlja
Főbb jellemzői
Egyszerű használat
Javítja az íny egészségét
3D-s tisztítási technológia
Mikrobuborékos tisztítás: a sűrített levegő és víz mikrobuborékokat képez, amelynek segítségével a megelőzésre kifejlesztett fogkrém használata mellett megtámadja a baktériumokat.
Kiemelt tulajdonságok
Oxyjet szájzuhany
Az Oral-B Oxyjet szájzuhany a baktériumokat mikrobuborékos technológiával támadja meg. Levegőt kever a vízbe, és az így keletkezett mikrobuborékok segítségével a fogmosás során a megfelelő fogkrémmel együtt használva jelentősen csökkenti az ínyproblémákat.
Fogkefefejek igény szerint
Az Oral-B Sensitive fogkefefej azt a gyengéd fogmosási élményt képes nyújtani, amely ideális az érzékeny fogak és fogíny számára. Indikátor sörtéi színmegfakulással jelzik cseréjének esedékességét.
Az Oral-B 3D White fogkefefejet a felületi elszíneződések kíméletes eltávolításához tervezték. A fogászati eszközök ihlette gumiból készült polírozókehely természetesen fehéríti a fogakat.
A Precision Clean fogkefefej minden egyes fogat körbeölel, ezáltal teljeskörűen tisztít és alaposabb munkát végez, valamint egészségesebb fogínyt eredményez, mint a manuális fogkefék használata.
A 3D-s tiszítás az egészséges fogakért
Az optimális fogmosás érdekében a Professional Care 3000 elektromos fogkefe akár 100%-kal több lepedéket távolít el, mint a manuális fogkefék. Köszönhető mindez percenkénti 40000 pulzáló és 8800 körkörös mozgásának, valamint annak a ki-be oszcilláló mozgásnak, amely alaposan körbeöleli a fogakat, fellazítja a lepedéket és kisöpri azokat a helyükről.


Jelenlegi ára: 30 015 Ft
Az aukció vége: 2018-01-27 19:12 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése