2018. március 28., szerda

BABA FIÚ RUHA CSOMAG 28DB AJÁNDÉK 6-9 hó 68 méret ÁTNŐTT body póló nadrág NAPOZÓ KÁNIKULA SAPKA zokn - Jelenlegi ára: 99

Szia!  
Eladó a képeken látható 28 darabos kisfiú, baba ruhacsomag. Rendkívül PRAKTIKUS ruhák vannak benne, szerettem, mert könnyen öltöztethető a baba bennük és a dereka takarva van.
A csomag tartalma: 68-as, 5 póló, 1 kord nadrág, 1 melegítő nadrág, 1 rövidnadrág, 2 mellény, egyik gyapjú, a másik zsebében kis nyomogatható "duda" van, autó mintás, 1 rugdalózó, 3 db body, 1 sál, 2 sapka, ebből egy hűvösebb időre, másik kánikulára való, utóbbi dínós, 1 polár felső, átmeneti dzsekinek jó, 1 vastagabb kocsi nadrág, 7 p. zokni,  2 Micimackós napozó.
A ruhacsomag összesen 28 db-ból áll, ebből 8 db az átnőtt vagy keveset használt állapotú.  A ruhák állapot szerint vannak fotózva. Az átnőttek, újszerűek külön és a haszn. de jó áll. is külön. Van még más méretben is fiú ruhacsomag, érdemes megnézned.
Állíts magadnak össze egy csomagot! 3000. -Ft fölötti vásárlás esetén ajándékot kapsz és spórolhatsz a postaköltségen.
A termékek feltöltése előtt mindent tüzetesen átvizsgálok és megpróbálom a legtökéletesebb leírást adni. Ha valaki bizonytalan, inkább kérdezzen, nagyon szívesen válaszolok. A képek jó minőségűek, ki lehet őket nagyítani nagyra. Minden ruhát a visszájáról mosok, így, ha többet használt is, nem látszik a színén. Állatszőr és dohányfüstmentes a lakás, a ruhák szekrényben vannak tárolva.
Csere nem érdekel és étkezési jegyet nem fogadok el - csak készpénz jöhet szóba. Személyes átvétel esetén csakis a lakásnál ( Bp., XI. kerület, Albertfalva) előzetes egyeztetés után. Az átvételt két héten belül bonyolítsuk le. Több termék vásárlásánál súly szerint a hatályos postai díjszabás szerint ajánlottan postázok a pénz beérkezését követő 5 munkanapon belül. Köszönöm, hogy végigolvastál! További szép napot kívánok!

Jelenlegi ára: 999 Ft
Az aukció vége: 2018-04-10 20:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése