2018. augusztus 31., péntek

Smoby Be Move Comfort Triciki - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Eladóvá vált nagyon kedvelt triciklink, már egész pici kortól használható, átalakítható így kiszolgálja a gyerkőcöt 10 hónapos kortól 2-3 éves koráig.
Használati nyomok találhatóak rajta, a toló karon a 2 gomb rozsdásodik (amit be kell nyomni a kar leszedéséhez) képen látszik, vázszerkezete rendben van.  
Vételi ára 16. 000 Ft volt.
Tudom postázni, de csak fóliázni tudom amiért +500 Ft ot elkérek a postaköltségen felül.
Súlya 5 kg
Leírása:
A Smoby Be Move Confort Garden tricikli remek eszköz a pedálozás megtanulásához. Amíg a gyermek nem tudja önállóan hajtani a triciklit, kényelmesen felteheti lábát a lábtartóra. A pedál és a kormány forgása kiiktatható, ekkor a szülő tudja tolni a triciklit. A leesésgátló és a csatos biztonsági öv óvja gyermekünket a leeséstől. A Smoby tricikli habosított műanyagból készült kerekei és fém váza időtálló, a kormány és az ülés távolsága állítható, hátul billenthető tároló található. A tolókarha már nincs rá szükség, könnyen leszerelhető.
Szilárd fém konstrukcióval készült melyet tartós műanyaggal kombináltak, ezáltal hosszú éveken át szolgálja gyermekeit. Minden funkcióval rendelkezik amire a gyermek vágyhat már 10 hónapos kortól egészen 3 éves korig, amikor már készen áll a gyerkőc az első saját biciklijére.
Kényelmes, ergonómikusan és biztonságosan kialakított magasított ülése van, melynek köszönhetően a hosszú út sem fárasztó a gyermek számára. Az ülés segíti a gyermek egyenes és helyes testtartását. A biztonságért a hárompontos biztonsági öv kezeskedik. A gyerek tricikli egy szilárd, széles műanyag biztonsági kerettel van felszerelve minden oldalról, melyet később eltávolíthatunk.
Nagyon praktikus az ülés alatt található lábtartó a gyerkőc lábacskáinak, amíg nem használja a pedált. Az első kerék egyszerűen irányítható a tolókar segítségével. A szülőkar később könnyedén leszerelhető szerszám nélkül is.   A tricikli kormányán egy biztosíték van, amely segítségével a kormány leblokkolható és a szülő irányítja a járgányt. Amikor önállóan vezet a gyermek, 30 fokos szögben tudja oldalra irányítani a triciklit.
A kerekek habosított műanyagból készültek. Az ülés mögött egy nagy dönthető kosár van, melyet a gyermek a játék során garantáltan kihasznál.  Ez egy kényelmes és biztonságos gyerek tricikli amely 10 hónapos kortól ajánlott és kezdetben babakocsi ként használható.  A Be Move Confort  gyerek tricikli a gyermekével együtt nő és a korához alkalmazkodik. A gyerek tricikli méretei 67*52*52 cm. A Smoby egy francia társaság sokéves tapasztalattal, amely biztosítja a magas minőséget, melyek a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelnek.  A tricikli teherbírása 30kg.
Jellemzői
minőségi műanyag kerekek habosított műanyagból
leszerelhető lábtartók
kiesés gátló a derék körül
ergonomikusan kialakított ülés
3-pontos biztonsági öv
praktikus szülőkar
minőségi fémváz
francia gyártó
műanyag hátsó kosár játékokra
10 hónapos kortól ajánlott
teherbírás 30kg


Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2018-09-21 07:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése