2018. október 2., kedd

Gravitax építmény pálya, építőjáték - Jelenlegi ára: 1 Ft


Üdvözöllek az aukción
Mindenkinek szeretnm felhívni a figyelmét hogy megújúltunk. Termékeinket az USA-ból hoztuk be a Toys "R" US játék lánc és a Baby "R" Us babafelszerelési áruház termékeit forgalmazzuk.
A termékek általában csomagolássérültek, ha egyéb hibájuk is van, azt az aukcióban jelzem
Az aukció tárgya egy gravitax extra építmény pálya
A GraviTrax interaktív pályarendszerrel megtervezheted és megépítheted saját golyófutamaidat. Kedvedre kísérletezhetsz a gravitációval, mágneses erővel és kinetikus energiával, hogy célba juttasd a golyókat. Különféle panelek, szintek, sínek és elemek segítségével szabályozhatod a golyók sebességét.
A nyitott építőrendszer végtelen lehetőséget tartogat, hogy minden egyes játékhoz új pályát tervezhess. Tedd izgalmasabbá és gyorsabbá a futamaidat a kiegészítő készletekkel és akcióelemekkel. Tapasztald meg a gravitáció erejét ezzel a parádés golyópályával! Ismerd meg játékosan a gravitációt a Gravitrax-szal! Izgalmas, tudományos alapú építőjáték! Rugalmas pályaépítés, akár katapultokkal, szuper kreatív mutatványokkal! Vajon végigmegy a pályán a golyó? A Gravitrax fejleszti a logikát és a kreativitást.
extra sín kiegészítővel még érdekesebb pályát tudsz összeállítani! Kombináld a magasítóelemeket, a kanyarokat és a síneket a GRAVITRAX induló készlettel, hogy még változatosabb pályát tudj kialakítani. Mennyi ideig sikerül mozgásban tartanod a golyókat? Megdöntöd az egyéni rekordodat?
katalóguskép illusztráció
 Kérlek figyelmesen olvasd el a saját oldalamon leírtakat, ha bármi kérdésed van, szívesen válaszolok
licitálás feltétele az "saját" oldal elolvasása, a vevő a licitjével automatikusan elfogadja az ott írtakat.
Aukciót nem zárok le, ne is kérjétek!
 


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-10-08 19:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése