2018. december 22., szombat

Nagy méretű eredeti papírkép, Ikarus mintabusz arab rendszámmal és egy vevőjelölt, Tikrit, IRAK, - Jelenlegi ára: 3 900

Nagy méretű eredeti papírkép, Ikarus mintabusz arab rendszámmal és egy vevőjelölt, Tikrit, IRAK, 1960-es évek, fotó dabi Bagdad
méret megközelítőleg (centiméterben): 12 x 16. 4
Használt! Eredeti nagyítás! Nem reprint, nem másolat. A digitális képen szereplő sárga sorszám nem szerepel az eredeti fotón! Nem ragasztott, nem kasírozott! állapot: a képen láthatóak szerint.
fizetési feltételek: Kizárólag banki átutalással. Minden megvásárolt termék mellé számlát mellékelek. Kérem a megjegyzés rovatban a szállítási/számlázási címet, valamint a fotó sarkánál látható sárga sorszámot feltüntetni szíveskedjenek.
szállítási feltételek: a megvásárolt termékeket a vevő számára kizárólag a Magyar Posta által, ajánlott levélként tudom eljuttatni. Ennek költsége 500 forint. Sima levélként semmit nem küldök el. Több termék vásárlása esetén sem növekszik a postaköltség, ebben az esetben is 500 forint.
fizetési határidő: kérem a vételárat a vásárlást követő 7 naptári napon belül szíveskedjenek átutalni. Több termék vásárlása esetén az első vásárlást követő 14 naptári napon belül kérném az utalást!

Jelenlegi ára: 3 900 Ft
Az aukció vége: 2019-01-11 19:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése