2019. július 28., vasárnap

DVD filmek, új, bontatlan 999 Ft! - Jelenlegi ára: 999 Ft


Új filmek bontatlan csomagolásban.
Az ár 1 darabra vonatkozik.
Leütés előtt kérdezz, hogy megvan-e még, amelyiket szeretnéd.
Csak egy kis pánik - vígjáték
Egy keresztapa (Robert De Niro) esetében a gyengeség, a pánikbetegség rosszabb a halálnál. Pedig New York soron következő donjából hirtelen elszállt a merészség. Éjszaka izzadtságban fürdik, nappal remeg, reszket, és a sírás kerülgeti. Ám a szerencse elé vet egy halk szavú, szemüveges pszichológust (Billy Crystal). A maffiafőnök gorillái kíséretében bekopog a rendelésre, és ráparancsol a rémült doktorra, hogy kezelje őt. A pszichológus inkább menekülne, de hát profikkal van dolga. Nem tehet mást, nekilát, hogy a keresztapát megszabadítsa a gátlásaitól. Ilyen furcsa párost valószínűleg nem látott még a világ.
Kémkölykök - akció-vígjáték
Ingrid és Gregorio Cortez (Antonio Banderas) kémek, de már 9 éve a családnak élnek, és nem vállalnak semmi megbízatást. Ügynöktársaik sorozatos és titokzatos eltűnése azonban arra készteti a házaspárt, hogy újra felöltsék álcáikat, és akcióba induljanak, ám hamarosan egy rejtélyes tévés figura várának tömlöcében találják magukat a mesefigurákká mutált, elrabolt ügynökök között! Két gyermekük, Carmen és Öcsi még fel sem ocsúdnak a meglepetésből, és máris övék a főszerep: meg kell menteni anyát és apát. Rendező: Robert Rodriguez
Szívtiprók - romantikus vígjáték
Van egy nagyszerű női csapat: Maxine, Angela, Ulga, Page, Wendy és Jane. S eme hat csábos név mögött mind összesen két személy rejtőzik: anya és lánya. A névcsereberének pedig prózai oka van, egyfajta foglalkozási ártalom: üzletszerűen pénzes pasikat fognak, akiket aztán megkopasztanak. A módszer egyszerű: a mama férjhez megy, ám a frigy csak rövid ideig tart, egész pontosan addig, míg a lánya csábítóként színre nem lép. A mama persze mindig ott van a közelben, hogy íziben fülön foghassa a kikapós férjet, s már hívja is a minden hájjal megkent ügyvédet, aki a válás során az utolsó vasig kiforgatja a hűtlen gazembert. Egy balszerencsés akció azonban visszafelé sül el: őket szabadítják meg a teljes vagyonuktól. Így aztán kénytelenek véghezvinni szívtiprói karrierjük legnagyobb dobását. Parádés szereposztás: Sigourney Weaver, Gene Hackman, Jennifer Love Hewitt, Ray Liotta, Jason Lee, Anne Bancroft, Carrie Fisher.
Az ötödik elem - scifi-vígjáték
Ötezer évenként feltárul egy kapu, melyen keresztül a sötétség erői el akarnak pusztítani minden életet. Csak egyetlen módon lehet védekezni ellene: idejében meg kell lelni, és fel kell használni a mitikus ötödik elemet. Ehhez azonban szükség van egy igazi hősre, de sajnos ilyenek a XXIII. század zurzavaros világában egyáltalán nem nyüzsögnek. Egyetlen ember akad, aki eséllyel szállhat szembe a pusztítással: Korben Dallas (Bruce Willis), a New York-i légitaxi sofőrjeként dolgozó volt kommandós, akinek azonban kisebb gondja is nagyobb annál, mint hogy az egész Föld és az emberiség sorsát a kezébe vegye...
Rendezte: Luc Besson. Főszerepben: Bruce Willis, Gary Oldman, Milla Jovovich
(Az ármatrica rajta van a nejlonborítón. )
Az utolsó cserkész - akció-vígjáték
Willis és Wayans a legnagyobb pofájú, legviccesebb és legelszántabb magánnyomozó / ex-focista páros a Föld hátán. A cinikus Bruce Willis vért köp és halálos ütést mér a neki tüzet nem adó rosszfiú arcára, a megkeseredett Damon Wayanst pedig felüljárókról dobják le, miközben 600 dolláros bőrgatyeszben löki a dumát. A kétszemélyes csapat ellenfele nem más, mint a profi sportfogadásait kézben tartó szindikátus. A rosszfiúk persze pénzért mindent, főleg gyilkolni, robbantani, elrabolni, de ugye ott van a két bősz bika, akik halálos nyugalommal és haláli humorral vetik bele magukat a bűn felgöngyölítésébe. A két figura abszolút telitalálat, egysoros beszólásaik szállóigévé váltak... A remek szórakozásról és a látványos akciókról a Halálos fegyver és a Durr, durr és csók írója, Shane Black és a Top Gun rendezője, Tony Scott gondoskodnak tökéletes profizmussal.
Szereplők: Bruce Willis, Damon Wayans, Chelsea Field, Halle Berry, Noble Willingham
Torrente a törvény két balkeze - akció-vígjáték
Torrente egy nacionalista, fasiszta, önző, lusta, durva, rasszista, szexéhes és alkoholista exzsaru, aki esténként rumba zenére járőrözik a 78-as évjáratú rozzant Seatjában. Rozoga házban lakik tolószékhez kötött apjával, akit koldulásra kényszerít, hogy legyen miből megélniük.
Amikor új szomszédok költöznek melléjük, Torrente szeme megakad a hamvas és szexi Amparitón. Amikor az exzsaru gyanítani kezdi, hogy a helyi kínai étteremben kábítószerelosztó-központ működik, akciócsoportot állít fel a banda leleplezésére. A tét: Torrente megtépázott rendőri becsületének visszaszerzése és ráadásként a hőssé válni Amparito szemében is...
Bridget Jones naplója - romantikus vígjáték
"Naplóba kezdek, és elmondom az igazat Bridget Jonesról. A tejes igazságot. Egyes számú elhatározás: magától értetődően leadok tíz kilót. Kettes elhatározás: mindig bedobom az előző napi bugyit a szennyeskosárba. Ugyanilyen fontos, hogy találjak egy kedves, érzékeny barátot, akivel járhatok, és hogy ezentúl az alábbiak közül egyikkel se alakítsak ki romantikus kötődést: alkoholistákkal, munkaholistákkal, viszonyfóbokkal, nagyzolókkal, kukkolókkal, érzelmi fogyatékosokkal vagy perverzekkel. És főleg nem fantáziálok egy konkrét személyről, aki mindezeket megtestesíti. Sajnos ez a személy történetesen a főnököm. És azt gyanítom, hogy különféle, kissé igazságtalan okokból kifolyólag, ő sem fantáziál rólam... "
Változások kora - romantikus dráma
A fiatal, tehetséges orvos, Merivel (Robert Downey Jr. ) őfelsége, II. Károly (Sam Neill) kívánságára a londoni udvarba tart. Ott tartózkodása során csakhamar kivívja az uralkodó elismerését, aki rangot és vagyont ajánl neki, ha egyik ágyasával, Celiával látszatházasságot köt. Merivel elfogadja az ajánlatot és nőül veszi Celiát. Ám a terv további végrehajtásába hiba csúszik: Robert túlságosan is közel szeretné érezni magához saját hitvesét, s ennek híre az uralkodóhoz is eljut. Az ifjú orvos fényes karrierjének vége szakad, száműzik az udvarból. Merivel barátjánál, egy vidéki kórházban folytatja a praktizálást, de itt sem maradhat sokáig. Elhatározza, újra szerencsét próbál Londonban.
A nő ötször - romantikus dráma
Öt gyengén egymáshoz kapcsolódó történet antológiája a film, öt egymástól teljesen különböző nő életét, problémáit tárja elénk. Az első epizód főszereplőjeként Glenn Close doktornőként tűnik fel, aki rokkant édesanyját ápolja, miközben saját életére nem jut ideje. A második történetben Rebecca (Holly Hunter) egy gazdag bankmenedzser, akinek életét megkeseríti egy szégyenteljes, véletlenszerű terhesség, a munkamániás barát és egy utcalány, aki többet tud Rebecca életéről, mint saját maga. És csak ezek után következik a további három sztori.
Főszerepben: Glenn Close, Cameron Diaz, Calista Flockhart, Amy Brenneman, Holly Hunter, Kathy Baker, Valeria Golino
Szívörvény - romantikus dráma
Buddy Amaral (Ben Affleck) sikeres reklámcég-tulajdonos a repülőtéren várakozva megismerkedik Greggel (Tony Goldwyn), és furcsa ötlettől vezérelve neki adja a Los Angelesbe szóló repülőjegyét. A repülőút váratlanul tragédiába torkollik és a gép lezuhan. A társaság mindent megtesz, hogy visszaszerezze az utasok bizalmát, s felkérik Buddy cégét egy megnyerő reklámfilm készítésére. Ám a lelkiismeret-furdalástól kiégett Buddyt a reklámfilm sikere nem nyugtatja meg, szeretné megismerni az elhunyt családját. Arra azonban nem számít, hogy az özvegy Abby (Gwyneth Paltrow) nagyon vonzó jelenség.
Arizonai álmodozók - dráma
A történelem tele van álmokkal, azokat kell keresni. Nekivágni az ismeretlennek, mint Kolumbusz. Ezt teszi a film öt főszereplője, Axel (Johnny Depp), Elaine (Faye Dunaway), Paul és Grace és Leo. Axel a maga huszonévével örökké az eszkimókról, Alaszkáról álmodik, Elaine, a szerelme, aki kétszer annyi idős, mint a fiú, Pápua Új-Guineáról, s erősen hisz abban, hogy tud repülni. Elaine lánya, Grace teknősbéka szeretne lenni második életében, Paul pedig művész. Leo kilóg a sorból, autókereskedő, pótapa Axel gyerekkorából. S ők együtt Arizónában történetekké formálják szürreális álmaikat, a nagy mester, Kusturica víziójában.
Teljes napfogyatkozás - dráma
Arthur Rimbaud (Leonardo DiCaprio) és Paul Verlaine (David Thewlis) a tizenkilencedik század második felének legnagyobb francia költői voltak. Az ő történetüket mutatja be a film, extravagáns, radikális és tudatosan megbotránkoztató életmódjukat, amivel nem csak a legnagyobb költő de a legnagyobb botrányhős számukra mindenképpen megtisztelő címét is elnyerték. A film azonban meggyőző naturalizmussal mutatja be a két férfit mint magánembert is: Paul Verlaine-t, aki brutális módon alázza meg nap mint nap gazdag és kiszolgáltatott feleségét miközben homoszexuális pózokat vesz fel, hogy a fiatal Rimbaud-t még jobban magához kösse. Arthur Rimbaud pedig mint naiv s a világból tökéletesen kiábrándult ifjú jelenik meg előttünk, aki romantikus és soha be nem teljesülő vágyait kergetve rohan az elmúlás felé...
*
Személyes átvétel: Bp. III. kerület, Kolosy térnél munkanapokon 10: 30-18h, szombaton 10: 30-13h
Postázási díjakat lásd a "Szállítási és garanciális feltételek" fülnél.
Simán nem postázok, kérlek, csak akkor licitálj, ha ezt el tudod fogadni.
Ha több terméket vásárolsz, spórolhatsz a postaköltségen!
Kérlek, a licit lezárása után 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot, és egy héten belül rendezzük az adásvételt.


Jelenlegi ára: 999 Ft
Az aukció vége: 2019-08-18 12:40 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése