2019. augusztus 2., péntek

Alec Baldwin, Nicole Kidman, Bill Pullman: Bűvölet DVD - Jelenlegi ára: 600 Ft


Rendező:
Harold Becker
Szereplők:
Alec Baldwin, Nicole Kidman, Bill Pullman, Bebe Neuwirth, George C. Scott, Anne Bancroft, Peter Gallagher, Gwyneth Paltrow
Mi történik, ha beköltöztetsz valakit az otthonodba, aki annyira gonosz, hogy képes a szemed láttára elvenni tőled mindazt, ami a tiéd?
Andy és Tracy kiegyensúlyozott életet élnek: jól fizető állásuk van, boldog és harmónikus a kapcsolatuk. Van egy gyönyörű közös otthonuk, melyből már csak a gyerekek hiányoznak. Helyettük viszont beköltözik Jed Hill a városba érkezett új sztársebész, aki pillanatok alatt a házaspár bizalmába férkőzik.
Tracy állandó hasfájásoktól gyötörve kénytelen sebészeti kezelésnek alávetni magát és Jed egy cseppet sem veszélytelen műtét során megmenti a nő életét. A komplikált beavatkozás során az orvosnak komoly döntést kellett hoznia: véget kellett vetnie a nő négyhetes terhességének, de egy orvosi műhiba folytán Tracy végképp terméketlen lesz.
   Andy 20 millió dolláros kártérítés reményében beperli a kórházat, miközben felesége elhagyja, mert nem tudja feldolgozni a tragédiát.
   Ám a történések mögött valami szörnyű titok lappang. A férjnek hamarosan rá kell döbbennie, hogy egy ördögien gonosz összeesküvés áldozata lett…
   Hihetetlenül izgalmas és fordulatos thrillert A szerelem tengere, a Minden gyanú felett és A kód neve: Merkúr rendezője, Harold Becker jegyzi, az Oscarra jelölt Nicole Kidman, Alec Baldwin, Bill Pullman valamint az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow mellett két rég nem látott színészlegenda – George C. Scott és Anne Bancroft is szerepet vállalt a filmben.
Stúdió:
Budapest Film
Játékidő:
107 perc
Gyártási év:
1993
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
- angol - Surround (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
1. 85: 1 (16: 9)


Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2019-08-23 23:23 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése