2019. október 28., hétfő

LÉGFEGYVER légpuska tölténykészítő töltény nyomó 5mm ! LEÁRAZVA! - Jelenlegi ára: 2 500 Ft


Kérem, olvassa el a leírást mielőtt licitál!
Fellelt állapotban van. Rendesen megcsinált darab!   Kis olajozás után azonnal szépen működött.   5mm-es lövedékeket nyom és vastagabb ólomlemezt is elfogad (én 5-6mm-essel is próbáltam), így elég combos töltényeket is lehet vele gyártani.
Nem tudom mennyire szabványos az 5mm, mert inkább a 4, 5 és 5, 5mm-es az elterjedt, de ez itt szándékoltan 5mm szerintem, mert 0, 5mm-t felbővülni nem hiszem, hogy a kopás miatt tudott.
Az is lehet(nem valószínű), hogy eleve egy kicsit tágultabb 4. 5mm-eshez készült speciálisan, de azt sem tartom kizártnak, hogy ez a lőszerkészítés első fázisa és ezután még kicsit alakítottak rajta, hogy jól passzoljon a csőbe. Vagy valóban 5mm-es volt a cső.
Ez már rejtély marad...
A tölténynyomó.
Működése jó, nem lötyög, felépítése masszív fatalpon rendesen megcsinált présszerszám. 2-3db lőszer nyomása után kezd alul potyogni a "végtermék", melyeket az utolsó fotón látni.
Az ólomlemez vastagságát ki lehet kísérletezni a megfelelő puskához, a megfelelő célra.
Hátha valaki hasznát veszi.
!!!!! !!!!! !!!!! !!!!
Hirdetek egy másik tölténynyomót is, az 4, 5mm-es és egyszerre két golyóbist lehet vele préselni.
Keresd meg a termékeim között, ha még el nem vitték!
Postázni  Vaterafutárral IGEN! (DPD, FOXI-MAXI NEM!!! )
Gyors postázás, biztonságos csomagolás..
MPL csomagautomatába is! 800Ft, de ez a termék nem fog beleférni az automatába, ezért NE KÉRD!!!
A posta július 1-től drágult!
Lásd képeket!
Utánvéttel nem postázok!
KÉRDEZZEN BÁTRAN, ha valami nem érthető.
A kedves vevőt kérem 3 napon belül vegye fel velem email-ben a kapcsolatot és 7 napon belül egyenlítse ki az anyagiakat. Ellenkező esetben nem tudok csak negatív értékelést adni.
!!! Ha netán érkezik kérdés alul, akkor előfordulhat, hogy a Vatera - új szolgáltatásának köszönhetően - NEM fogja azonnal kézbesíteni a válaszüzenetemet - kicsit elmoderálgatnak rajta - volt már példa rá nem is egyszer. Persze nem volt az üzenetben soha semmi szabálytalan, de ez egy automatikus szűrő, fennakad a válasz - ki tudja miért? -, amit aztán, gondolom egy munkatárs "elemezget", amikor épp arra kerül a sor.


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2019-11-18 22:23 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése