2019. november 12., kedd

Green Cell akkumulátor JBL Xtreme hangszóróhoz - Jelenlegi ára: 11 420 Ft

Gyártói cikkszám:
SP07
Szállítási idő:
1-2 nap
Gyártó:
Green Cell
A Green Cell márka kiváló minőségű akkumulátorait kifejezetten úgy tervezték, hogy kivételes teljesítményt nyújtsanak. Az utazás és a hosszú kültéri események érdekében létrehoztunk egy olyan akkumulátort, amely lehetővé teszi a hangszóró használatát a lehető leghosszabb ideig.
A kiváló minőségű alkatrészek használatának köszönhetően az akkumulátor még a legigényesebb körülmények között is működik, és több mint 500- szor újratölthető.
A maximális biztonság és a lehető leghosszabb használat érdekében az összes szükséges védelemmel felszereljük az akkumulátor, úgy mint: a túlterhelés, a mélykisülés és a hangszóró leesése során fellépő rázkódás ellen.
A Green Cell akkumulátor megbízhatósága sok éves munka eredménye. Közel 5 éve kiváló minőségű elemeket szállítunk Lengyelországban és szerte a világon. A megszerzett tudásnak köszönhetően professzionális segítséget és tanácsot tudunk nyújtani az értékesítés előtt és után.
A szabványos akkumulátormodellek tökéletes feltérképezése garantálja a Green Cell elemekkel a berendezés stabil és biztonságos működését.
Kapacitás5000 mAhFeszültség7. 4VTechnológiaLi-PolyGyártaGreen CellSzínKék
Kedves Vásárló! SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NINCS! Több megvásárolt termék együttes szállítása előzetes egyeztetés után lehetséges egy szállítási díjjal. További infó a szállítási feltételek fül alatt.

Jelenlegi ára: 11 420 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése