2019. november 25., hétfő

HTC VIVE FOCUS PLUS + Advance Pack Fehér Virtiális valóság szemüveg - Jelenlegi ára: 525 900 Ft


HTC VIVE FOCUS PLUS + Advance Pack Fehér Virtiális valóság szemüveg
Termék azonosító: 805113
HTC Vive Focus Plus, előre csomagolva
Önálló VR fejhallgató vállalkozások számára
Nincs szükség kötött PC-re vagy bázisállomásra
Teljes felbontás: 2880 x 1600 pixel
Optimális súlyegyensúly és eloszlás - a kényelem érdekében
MINDEN FEJLESZTŐ Fülhallgató üzleti alkalmazásokhoz
Kereskedelmi felhasználású VR bármikor, bárhol, a VIVE Focus Plus segítségével. Legmagasabb minőség és mobilitás. Skálázza a hatályát. Nagyobb könnyű használat és alacsonyabb összköltségek az optimális alkalmazkodásnak köszönhetően. Javítsa a képzést és a megjelenítést a vállalaton belül és kívül.
A VR innovatív bemenete - 6DoF vezérlés, számos különféle bemenet
Használja azokat a VR fejhallgatókat, amelyeket otthoni használatra nem engedhet meg magának. Készítsen magával ragadó, forradalmi alkalmazásokat, amelyek számtalan alkalmazást fednek le. Engedélyezze a navigációt vezérlőn keresztül, nézegetés-támogatással. Bővítse az akadálymentességet a kezek és gesztusok követésével. *
* A tekintet támogatása és a kézkövetés a VIVE Wave ? és a Hand-Tracking SDK segítségével integrálható.
Inside Out Tracking - Nincs szükség kötött PC-re vagy bázisállomásra
Élvezze a világméretű nyomon követést közvetlenül a kicsomagolás után. Ingyenes kábelek és külső kiegészítők felhasználói. Megszabaduljon az erős, csatlakoztatott számítógépektől.
Hordozható és kényelmes - A felhasználókat bárhová elkíséri
Szállítás, üzemeltetés és üzembe helyezés rövid idő alatt. Jelenítse meg magával ragadó szimulációkat a választott környezetben. A méretezés alkalmazkodik a felhasználókhoz és az igényekhez. Egyesül a munkafolyamattal és az Ön igényeivel, és alkalmazkodik ahhoz.
2880 x 1600 általános felbontás - A legélesebb megjelenés az iparban
Ismerje fel az utolsó részleteket. Szövegek, textúrák és grafikák ábrázolása lélegzetelállító tisztán, nagy felbontású, 615 PPI. Versenyezz a vezető rendszerekkel a kereskedelmi alkalmazásokban. Alacsonyabb költségek és nagyobb rugalmasság a hűség feláldozása nélkül.
Optimális súlyegyensúly és eloszlás - a kényelem érdekében
Fektesse az alapot a hatékonyabb órákra a VR-ben. Kellemes, jól átgondolt és ergonómikus kialakítás szinte minden felhasználó számára. Könnyen tisztítható műanyag intenzív felhasználáshoz. Szinte minden vizuális eszközhöz használható. Szemüveg viselői is használhatják.
ÉLŐ VÁLLALATOK ELŐNYE
Feltétlenül tartsa be az összes útmutatást. Védje befektetését.
Kereskedelmi felhasználáshoz Advantage termékekre van szükség. A kereskedelmi licencén kívül az Advantage speciális támogatást és segédprogramokat is kínál a VIVE Enterprise termékekhez. Minden program különböző szintű védelmet, támogatást és eszközkezelést kínál.
Az előny csak a VIVE Pro headsetekkel, a VIVE Pro teljes készletével, a VIVE Focus vagy a VIVE Focus Plus funkcióval aktiválható. **
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Jellemzők: Kijelző: Kettős AMOLED 3, 5 hüvelykes átló ? Felbontás: 1 440 x 1600 képpont / szem (2880 x 1600 képpont együttesen), 615 PPI ? Processzor: Qualcomm? Snapdragon ? 835 ? Memória (RAM / ROM): RAM: 4 GB / ROM: 32 GB ? MicroSD Slot x 1 és legfeljebb 2 TB támogatást nyújt ? Követés: 6DoF befelé irányuló HMD / 6DoF vezérlő ? Látószög 110° ? Audio: Beépített hangszórók + 3, 5 mm-es fejhallgató-csatlakozó ? Bemenet: Mikrofon x 2 zajcsökkentéssel ? Akkumulátor: beépített újratölthető elem (aktív állapotban akár 3 óra *) ? Csatlakozás: C típusú USB 3. 1 ? Visor: Cserélhető műbőr.
Műszaki adatok: Kijelző mérethez alkalmas (tartomány): 8, 9 cm (3, 5") ? Szín: Fehér ? Termék típus: Virtiális valóság szemüvegMennyiség: 1 db(Egységár: 525 900 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 950 Ft*
FoxPost: 790 Ft *
Személyes (11-16h)
30 000 Ft felett Ingyenes!
A termék szállítása most:
INGYENES!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 525 900 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése