2020. február 17., hétfő

Nokia 208 (Vodafone függő) - Jelenlegi ára: 2 499 Ft

Eladó egy Nokia 208 típusú, Vodafone hálózat függő, újszerű, megkímélt állapotban lévő fekete színű mobiltelefon + ajándék piros színű, bőr tokkal. A telefononnal lehet telefonálni, üzenetet küldeni, rádiózni, MP3-t lejátszani, memóriája 32 GB-ra bővíthető, így sok fotó készíthető a telefonnal, lehet internetezni vele, facebookkozni, stb.
A telefon a hagyományos és az okos telefont ötvözi, így aki még csak most áll át a hagyományos telefonról az okos telefonra, annak nagyon jó lehet ez a telefon..... a mi családunkban is ilyen funkciót töltött be, az édesanyám ezen "gyakorolt", mielőtt áttért volna az okos telefonra... anyukám nagyon szerette a telefont, vigyázott is rá, ami látszik a fotókon is!
A telefon tartozékai: telefonkészülék, töltő, headset, leírás, doboz + ajándékba adok hozzá a telefonhoz vásárolt piros színű, bőr tokot!!!!
 
Személyes átvétel Dunaújvárosban lakásomon vagy Budapest, XI., Kopaszi gát 1. szám alatt..... szállítás foxpost vagy MPL automatába, postán maradó ajánlott levélként vagy sima csomagként a vevő költségére előreutalással.

Jelenlegi ára: 2 499 Ft
Az aukció vége: 2020-03-09 08:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése