2020. május 4., hétfő

Bocsák Krisztina festménye - Jelenlegi ára: 12 900 Ft

Gyűjteményemből eladó a képeken látható Bocsák Krisztina  festménye.
keret mérete 64*44
Bocsák Krisztina festőművész 1964-ben született Máramaros szigetén. Tízéves korától tanult képzőművészeti iskolában, hogy veleszületett tehetségét kibontakoztassa. 1979 júniusában szerezte az első oklevelet a művészeti iskola festészet és rajz szakán, majd három évvel később a grafika és szövészet szakon is.  
Ugyanebben az évben érettségizett a Drágos Voda Gimnáziumban. Tanára 8 éven át Péter Ütő Erzsébet volt. 1970-79-ig zeneiskolában is tanult zongorázni. A művésznő 1990-ben települt át családjával Magyarországra, ahol a Budapesti Képcsarnokban és a Médium Kft-nél kezdett el festeni. Azóta minden évben szerepel önálló kiállítással. Ma már az ország szinte mindegyik városában dolgozik képgalériáknak.  
Az utóbbi 2-3 évben cikkek jelentek meg a művésznőről az Aktuell és az Őnagysága oldalain, 2000-ben a Fontos Emberek Ki Kicsoda Lexikonjában, tavaly pedig Magyarország Vezető Személyiségeinek Életrajzi Enciklopédiájában kapott helyet. Képei Amerika, Franciaország, Németország, Olaszország és Svájc galériáiban is keresettek. Bocsák Krisztina főként tájképeket, csendéleteket, portrékat fest realista stílusban, képei természetességet, nyugalmat, békességet árasztanak.  

Jelenlegi ára: 12 900 Ft
Az aukció vége: 2020-05-05 09:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése