2020. július 23., csütörtök

Feliratozó készülék TZe 3,5/6/9/12 mm, Brother P-touch E110 - Jelenlegi ára: 12 990 Ft


Feliratozó készülék TZe 3, 5/6/9/12 mm, Brother P-touch E110
Termék azonosító: 801405
Feliratozó készülék, P-touch E110
3, 5 - 12 mm széles TZe szalagokhoz
Nagy kijelző szöveg- és layout előnézettel
Nyomtatás laminált szalagra, mosás-, karc- és időjárásálló címkék bel- és kültérre
Rendelkezik kiegészítő speciális villanyszerelési- és kommunikációs szimbólumokkal
Ipari feliratozó készülék
A Brother PT-E110 egy mobil feliratozó készülék, ami különböző funkciókkal rendelkezik a gyakran használt címketípusok pl. kábelekhez vagy csatlakozókhoz való címkék gyors előállításához. Különösen alkalmas kezdő készüléknek elektromos munkákhoz és installációkhoz a tele- és adatkommunikációban. A PT-E110 rendelkezik egy a számítógépeknél megszokott QWERTZ billentyűzettel különállónumerikus billentyűzettel. A 3, 5-12 mm széles TZe feliratozó szalagokat lehet a készülékben alkalmazni pl. Flexi-Tape-ként kábel feliratozáshoz vagy extra erős ragadós változatként. A laminált TZe címkék mosás-, időjárás- és karcállók, illetve alkalmasak kültéren való feliratozáshoz is.
Gyors és olvasható szöveg
A P-touch E110 max. 20 mm/mp sebességgel nyomtat, tehát kétszer olyan gyorsan, mint az osztályába tartozó hasonló modellek. A számítógépeknél megszokott QWERTZ billentyűzet és a különálló numerikus billentyűzet segítségével a szövegek egyszerűen bevihetők. 8 betűtípus, 200 szimbólum, 3 betűnagyság és 3 betűszélesség közül választhat.
Grafikus kijelző, előnézettel
A 15 karakteres LC kijelzőnek köszönhetően a címkét még a nyomtatás előtt utoljára ellenőrizni tudja és adott esetben javíthatja.
Tartós címkék
Az egyedülálló, laminált Brother TZe feliratozó szalagok a szabadalmazott hátsó szalag nyomtatásnak köszönhetően nagyon tartósak. A tesztek azt mutatják, hogy dörzsöléssel, a legtöbb vegyianyaggal, vízzel, napfénnyel és extrém hőmérséklettel szemben ellenálló. A laminált TZe szalagok hat rétegnyi anyagból állnak, melyek egy vékony, extrém strapabíró szalagot eredményeznek. A feliratot egy termotranszfer eljárással a védőréteg alsó oldalára nyomtatja. A két PET (poliészter) réteg által védett felirat mosás-, karcolás- és időjárásálló.
Műszaki adatok:
Alkalmas feliratozó szalag: TZe ? Alkalmazási terület: Mobil ? Betűméretek száma: 3 ? Betűtípusok száma: 8 ? Billentyűzet layout: QWERTZ ? Feliratozó szalag szélesség: 3. 5 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm ? Feliratozó szalag szélesség (max. ): 12 mm ? Keretek száma: 1 ? Méret, magasság: 59 mm ? Méret, mélység: 207 mm ? Méret, szélesség: 110 mm ? Nyomtatott sorok száma: 2 ? Nyomási technológia: Hőátvitel ? Szín: Narancs, Fekete ? Súly: 390 g ? Termék típus: Feliratozó készülék ? Tápellátás: 6 db mikroelem (nem szállítjuk vele), Tápegység (nem szállítjuk vele)
Szállítás tartalma:
Feliratozó készülék ? TZe feliratozó szalag (12 mm x 4 m, fekete a fehéren) ? Használati útmutató.
Figyelem:
A működtetéshez 6 db mikroelem szükséges (nem szállítjuk vele). Mennyiség: 1 db(Egységár: 12 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
3-5 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
lásd a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK fül alatt
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 12 990 Ft
Az aukció vége: 2020-07-23 17:31 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése