2020. szeptember 22., kedd

Nanny légzésfigyelő szett (dupla szenzorpaddal) - Jelenlegi ára: 66 980 Ft

A BM 02-es egy igazolt orvostechnikai eszköz, ami figyeli a baba légzését.
A készüléket orvosilag képzett személyzet, (pl. ápolók, orvosok) vagy az orvosilag nem képzett személyek (szülők, gondviselők) használhatják. A célja hogy időben pontos és hallható jelzést adjon, ha a baba légzésében rendellenesség következik be, ami veszélyeztetheti az életét. (ún. bölcsőhalál)Az egy évesnél fiatalabb babák légzése olykor szabálytalan, vagy ’ elfelejtenek’ levegőt venni. Bár a légzéskimaradás vagy légzésszünet köthető más, egyéb betegségekhez is (pl. hányás, egyéb betegség tünete stb. )
Ezt a terméket a baba 2-től 15 kg-ig javasolt használni.
KÉszülék működése: Ha a jelző készülék észleli, hogy a baba nem vesz levegőt több mint 20 másodperce a következő hangriasztás kapcsol be: először egy rövidebb „ előjelzés” hallható, aztán egy erőteljesebb hangos riasztás, és a piros fény villogni kezd.
Ha a baba túl lassan lélegzik- kevesebb, mint 8 levegővétel percenként- a következő hangriasztás kapcsol be: azonnal egy hangos riasztást hall, és a piros fény villog.
Ellenőrizze a babát. Ha nem vesz levegőt, próbálja meg felébreszteni.
Szenzorpad mérete: 305mm x 500mm A szemzorpad újszülött vagy kicsi súlyú (2 kg ) babák esetén használható a matrac felett is. Nagyobb babák (akik már önállóan tudnak helyet változtatni)esetében a matrac alatt használható a készülék.
A készülék 2 db AA alkáli elemmel működik, mely tartozéka a terméknek. (garancia erre nem vonatkozik)
A készülékre 24 hónap garancia vonatkozik.
Csomag tartalma: 1 db monitor egység 2 db AA elem (nem tölthető) 2 db szenzorpad 1 db kiegészítő kábel (5méter) 1 db műanyag fali akasztó 1 db kábelkötegelő 1db elosztó egység
KÉszülék orvostechnikai eszköz, egészégpénztárra elszámolható. CE1014

Jelenlegi ára: 66 980 Ft
Az aukció vége: 2020-09-23 02:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése