2021. február 22., hétfő

Teszt, ne vegye meg! - Star Wars: Yoda titkos hábo - Jelenlegi ára: 3 040 Ft

Teszt, ne vedd meg!
Star Wars: Yoda titkos háborúja - Jason Aaron, Kelly Thompson, Salvador Larroca, Emilio Laiso
Fedezzük fel Yoda múltjának titkait!
Ez a képregény gyűjtemény a MARVEL új Star Wars sorozatának 26-30. számát foglalja magában a második éves különszámmal együtt. A kötetben található történeteket Jason Aaron és Kelly Thompson írta, és Salvador Larroca valamint Emilio Laiso rajzolta.
Most, hogy a lázadó csapat egyik tagja fogságba esett, forduljunk ismét Ben Kenobi naplójához, és ismerjük meg a legendás Jedi mester, Yoda egyik kalandját! Yoda csapdába esik egy világon, amelyen titokzatos hatalmat birtokló, gonosz gyermekek élnek. A mester jelentős túlerővel kerül szembe, ésismét tanítvánnyá kell lennie. És az ő múltbeli harcának távoli következményeit még Luke Skywalker is megérzi a jelenben, hiszen minden kapcsolatban áll mindennel...
Kísérjük el Leia hercegnőt egy szigorúan titkos és rendkívül veszélyes küldetésre egy olyan bolygóra, amelynek lakói nem akarnak részt venni a Birodalom elleni háborúban! Amikor súlyosan megsérül, és a küldetése veszélybe kerül, vajon képes lesz felébreszteni a lázadó szellemet olyanokban, akik nem akarnak mást, csak a fejüket lehajtva tűrni az elnyomást?
Fordítók: Szente Mihály
Kiadó: Szukits Kiadó
Kiadás éve: 2018
Kiadás helye: Szeged
Nyomda: Debreceni Kinizsi Nyomda Kft.
ISBN: 9789634974512
Kötés típusa:: fűzött kemény papír
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 16. 00cm, Magasság: 24. 00cm
Ajándékozható
Állapot: Kiváló
Megjegyzés: Újszerű állapot.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**118002731**)]

Jelenlegi ára: 3 040 Ft
Az aukció vége: 2021-02-22 15:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése