2021. április 3., szombat

Seth Grahame-Smith: Abraham Lincoln, a vámpírvadász - Jelenlegi ára: 1 500 Ft


Oldalszám: 361
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Rákócza Richárd
Kötés típus: papír
A megrendelt könyv(ek) átadó ponton vehető(k) át, kiértesítés után vagy a "Fizetési és szállítási " sablonban részletezett feltételekkel juttatjuk el Önhöz
Egy nemzet gyerekkorának tétova éveiben látja meg a napvilágot spártai körülmények között, messze a civilizált városoktól, az indián határvidéken Abe, egy telepes fia, aki már gyermekkorában sok legendát hall az átutazóktól, és korán megtanul vigyázni magára, hiszen tudja, hogy nagyapját olyan indiánok ölték meg, akik kiásták a fehér ember ellen a csatabárdot. Így hangzik legalábbis a kézenfekvő magyarázat, amit Abe készséggel el is hisz, míg egy éjszakán tanúja nem lesz egy vendégük rejtélyes és hátborzongató színeváltozásának.
A kiskamasz eddig is több rokonát veszítette el; a végvidéken gyakori a baleset és betegség idején messziről kell hívni az orvost. Szeretett édesanyja halálának körülményei azonban elgondolkodtatóak, és Abe rövidesen megtudja apjától az igazságot a lényekről, amelyek a korai amerikai köztársaság mindennapjaira hatalmas befolyással vannak, s maholnap élet és halál urai lesznek az egész kontinensen.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-03 19:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése