2021. augusztus 4., szerda

Barry Burd - Tantusz Könyvek - Java - Jelenlegi ára: 4 165 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1386810
Barry Burd
Tantusz Könyvek - Java
A szerző így kezdi: "A Java jó cucc. Én már évek óta használom. Szeretem, mert nagyon szabályos. Szinte minden egyszerű szabályokat követ benne. Ezek a szabályok időnként félelmetesnek tűnhetnek, de ez a könyv segít megoldani a nehézségeket. Tehát, ha használni szeretnéd a Javát, és szeretnél a szakembereknek szóló, szokásos könyvektől eltérő olvasmányt, akkor már el is kezdheted olvasni a Tantusz könyvek Java 2.. kiadásának kötetét. "
"Nem kell a Windows, UNIX vagy Macintosh "kiemelt" felhasználójának lenned, de el kell tudnod indítani egy programot, megtalálni vagy berakni egy állományt a megfelelő könyvtárba stb. Az idő legnagyobb részében, amikor a könyvben lévő anyagot gyakorlod, kódokat fogsz gépelni a billentyűzeteden, nem pedig az egeret mozgatni és nyomogatni. Minden könyvben használt kód elérhető a www. panem. hu honlapon a szabad letöltések között.
Végül minden olvasó eljuthat odáig, hogy önállóan tudjon Java programot írni. Sok sikert mindenkinek a JAV 9 használatához.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 4 165 Ft
Az aukció vége: 2021-08-05 09:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése