2021. szeptember 7., kedd

Lily Of The Desert Aloe Vera filézett növény gél - 473 ml - Jelenlegi ára: 2 790 Ft


Márka:
Lily Of The Desert
Szállítási idő:
3 munkanap
Árukereső. hu Szállítási Idő:
3 munkanap
A Lily of the Desert több mint 35 éve családi tulajdonban lévő Aloe Vera termelő és feldolgozó cég. Ez idő alatt az Egyesült Államok legnagyobb bio termesztő és feldolgozó cégévé nőtte ki magát. Az USA statisztikai hivatalának adatai alapján piaci részesedése meghaladja az 58 %-ot.
Kezdetben gyógynövény üzletekben forgalmazta termékeit, ma már az élelmiszer boltok polcain is megtalálhatóak kiváló minőségű árui több mint 40 országban.
Aloe Vera filézett növény gél - 473 ml
A Lily of the Desert cég termékeinek minősége magasan felülmúlja az amerikai és a nemzetközi "Aloe Vera iparban" előírt szabványokat, igen magasra téve a mércét az őt követni vágyó cégek számára.
A Lily of the Desert cég célkitűzései:
- megőrizni piacvezető helyzetét kiváló minőségű Aloe Vera termékeivel
- folyamatos fejlesztés a Fogyasztók még tökéletesebb kiszolgálása érdekében
- egészségesebb életmódot biztosítani méltányos áron
Az Aloe Vera immunrendszer erősítő, regeneráló, javíthatja az állóképességet és a kedélyállapotot. Meggyorsíthatja a gyógyulási folyamatot, serkentheti és regenerálhatja a szervrendszereket (szív - vérkeringés, gyomor - emésztő és kiválasztó rendszer, nyirok rendszer).
Méregtelenítő - vértisztító - baktériumellenes, gombaölő, csíraölő, lúgosító hatású. Gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, eredményesen gyógyíthatja az ízületi ill. izom gyulladásokat. Hatékonyan javíthatja a vércukor és koleszterin szintet, magas antioxidáns révén, véd a rákkeltő szabad gyököktől. Sebösszehúzó, vérzéscsillapító hatású, heges sebek, égések, sugársebesülések gyógyulását is segítheti.
Eltávolítja a szennyező anyagokat a szervezetből.
A hölgyek használhatják szépségmaszk elkészítéséhez, arckrémként vagy a hajuk ápolásához.
Figyelmeztetés!
A honlapunkon található termékinformációk a gyártóktól, forgalmazóktól, valamint nyilvánosan fellelhető szakkönyvekből, weboldalakról és tájékoztatókból származnak, így azok tartalmáért áruházunk nem vállal felelősséget.
A honlapunkon forgalmazott étrend-kiegészítők nem alkalmasak semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén (például vényköteles gyógyszerek szedése esetén) konzultáljon kezelő orvosával! A leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük!
Az étrend-kiegészítők nem pótolják a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott adagot ne lépje túl! A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

Jelenlegi ára: 2 790 Ft
Az aukció vége: 2021-09-07 22:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése