2021. december 1., szerda

Lorraine Heath - A hercegné szeretője - Jelenlegi ára: 3 306 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
2451573
Lorraine Heath
A hercegné szeretője
A céltudatos hercegné tervei közt nem szerepel a szerelem...
Az Elysium Klub tulajdonosa, Aiden Trewlove hozzászokott már, hogy kalandvágyó hölgyvendégeit bevezesse a bűn és az erkölcstelenség világába. Rá cseppet sem jellemző módon azonban heves vonzalom támad benne egy titokzatos szépség iránt, aki egyik éjszaka ellátogat a klubjába, és rá akarja venni, hogy essen bűnbe vele. Annyira csábítja a nő megzabolázhatatlan természete, hogy megszegi a saját szabályait, miszerint nem bonyolódik kapcsolatba a vendégeivel, és elhatározza, hogy felébreszti az asszony vágyait.
Selena Sheffield, Lushing nemrégiben megözvegyült hercegnéje, soha nem ismerte a szenvedélyt, de most Aiden érzéki irányítása alatt lassan fel nem fedezi az élvezetek hihetetlen világát. Az asszonynak azonban más oka is van arra, hogy eljárjon a hírhedt klubba.
Amikor az érzelmek felborítják a terveit, Selenának súlyos döntést kell hoznia: vagy tartja magát eredeti szándékához, vagy kövesse a szívét, ami tönkre is teheti.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 3 306 Ft
Az aukció vége: 2021-12-01 13:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése